Hiburan By: SGMS Faida October 24, 2018 @ 11:04am

Bukan Nak Tunjuk Hebat, Nourul Depp Tak Mahu Jadi Artis Bermusim

Mungkin ramai yang ingin melihat penyanyi Nourul Depp beraksi di pentas realiti program seperti mana artis ‘otai’ lain lakukannya.

Penyanyi berusia 40 tahun ini yang mempunyai pengalaman luas dalam bidang nyanyian sekali lagi mengulangi pendiriannya untuk tidak menyertai mana-mana pertandingan.

“ Nak pesan lagi, dah tak larat nak jawab. Baca ni wahai semua peminat sayangku. Saya faham bagaimana cintanya anda semua (peminat) kepada nyanyian dan bakat ini. Saya amat faham, penyokong nak tunjuk bagaimana hebat penyanyi kesayangan mereka bertanding pada sesebuah pertandingan.

“Saya tak hebat dan masih belajar. Saya juga ada pendirian. Maafkan saya kerana tak dapat memenuhi permintaan dan kemahuan anda semua,” tulisnya di laman Instagram, baru-baru ini.

Penyanyi terkenal dengan lagu Kerana Terluka ini lebih selesa membuat persembahan berbanding bertanding. Ini kerana baginya, jenama sesebuah program terkenal ada musimnya.

  Saya tak mahu jadi artis bermusim. Tidak semestinya seorang artis perlu menyertai pertandingan dianjurkan. Ada sesetengah program, pihak produksi tidak mahu memilih artis tertentu dan begitulah sebaliknya.

“Saya hormati semua program TV dan radio di Malaysia kerana banyak menyokong kerjaya saya dari awal hingga ke hari ini,” katanya.

Ibu kepada tiga cahaya mata itu mengakui, dia pernah dihulurkan tawaran menyertai pertandingan seperti Gegar Vaganza (GV) dan The Voice di Perancis.

Tambah Nourul, bukan niatnya untuk menunjukkan kehebatan atau kemampuan diri.

“ Saya punya prinsip dan perancangan. Saya harap, jangan tanya lagi fasal ini. Kalau ada persembahan, datanglah tengok. 

“Insya-Allah selepas bersalin tahun depan, saya merancang untuk menganjurkan sebuah persembahan. Masa itu, saya harap peminat akan datang,” katanya.

Nourul turut memaklumkan dia kini terbabit dengan aktiviti amal bersama rumah kebajikan Nurhati.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Tue, 6 Sep 2022
Hiburan Wed, 23 Jan 2019

Pasangan Selebriti Terkenal Indonesie SAH Bercerai Hari Ini

Gading dan Gisel bernikah pada 15 November 2013 di Bali dan dikurniakan seorang anak perempuan bernama Gempita Noura Marten.

Featured Wed, 8 Sep 2021

Cara Mohon Bantuan Bekalan Makanan Asas RM300 Menerusi Prihatin Kasih Mulai September

Untuk makluman,  program PRIHATIN Kasih menerusi insentif PEMERKASA adalah merupakan bantuan yang disalurkan kepada golongan isi rumah miskin bandar dengan kaedah pembayaran tanpa tunai menerusi MyKad. Penerima yang layak akan menerima RM100 sebulan selama 3

Hiburan Wed, 27 Dec 2017

韩国女团missA宣布解散

missA组合是韩国JYP Entertainment于2010年推出的女子组合,由两名中国成员孟佳、王霏霏,以及两名韩国成员裴秀智、李玟暎组成;日前JYP娱乐发布官方立场:missA合约到期,正式解散 。

Featured Tue, 23 Aug 2022

[VIDEO] Kulit Sensitif Pada Cahaya, Ustaz Kazim Elias Akui Terpaksa Beri Ceramah Tutup Sebahagian Muka Dengan Topi

Allahuakbar, kesiannya Ustaz Kazim 😣 Katanya tak dibenarkan dedah penyakit misteri kepada umum, kena diam sahaja. Apa tu, risaunyaaaa 😣

Featured Fri, 10 Sep 2021
LIFESTYLE Mon, 31 Dec 2018

Hilton Hotel Inn Expands!

Hilton Garden Inn, Hilton’s (NYSE: HLT) award-winning, focused service brand of hotels welcomed media during a media event announcing the opening of its third hotel in Malaysia, Hilton Garden Inn Jalan Tuanku Abdul Rahman South,

Hiburan Wed, 21 Aug 2019

Sebelum Peluk Islam, Adam Corrie Mengaku Dirinya…

Sebelum memeluk Islam, Adam Corrie mengaku dirinya…

| Live TV