Hiburan By: Del14 September 11, 2019 @ 11:46am

Bukan Neelofa…Tetapi LOPAK!

Ni peminat tegar Neelofa atau memang hobi tiru gaya selebriti terkenal tanah air tersebut, mari kita tentukan sendiri. Tengoklah gambar-gambar yang dimuat naik oleh netizen bernama Nursalwani Kamal ini.  Begitu gigih mencuba meniru gaya Neelofa dan kene pulak tu!

 

 

Ini bukan kali pertama Nursalwani meniru gaya Neelofa. Terdahulu dia pernah memuat naik gambarnya yang meniru pose Lofa untuk penggambaran editorial majalah CittaBella Malaysia. 

 

You have to give her an ‘A’ for effort!

Dulang pun boleh dikkkk…

 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Mon, 5 Mar 2018

RM100K Milik Mark Adam?

Mark Adam berjaya dinobatkan sebagai Juara BBB 2018 dengan membawa pulang wang tunai berjumlah RM100K

Hiburan Fri, 28 Jun 2019
Hiburan Fri, 21 Jun 2019

“Menempah Bidan” Royal Ceremony Of Agung’s Daughter, Tunku Puteri Iman Afzan

Tengku Puteri Iman Afzan and Tengku Abu Bakar Ahmad Tengku Arif Bendahara Tengku Abdullah got married last year..

Hiburan Sun, 11 Nov 2018

10 Filem Melayu Dengan Kutipan Terendah Sejak Ditayangkan

Mungkin bukan kerana kualiti filem itu sendiri, namun masing-masing menampilkan kelebihan tersendiri. 

Hiburan Tue, 22 Oct 2019
Hiburan Wed, 3 Jul 2019

Ganti Berlian Harga RM80,000, Dato Vida Diarah Minta Maaf

Usahawan kosmetik itu juga perlu membuat permohonan maaf secara terbuka kepada media dalam sebuah sidang media khas sebelum 17 Julai 2019 dengan permohonan maaf spesifik dalam sidang media tersebut.

Hiburan Mon, 3 Dec 2018

Ehem…Zahirah Macwilson Curi Hati Aiman Hakim?

The fact is there is only you and me…alaaaaa, sweet betul la Aiman ni!

Hiburan Tue, 3 Sep 2019
Automobile Tue, 27 Nov 2018

Sunway Pyramid’s New Parking System Doesn’t Use Tickets Anymore

You don’t have to use Sunway Pals or Touch n’ Go cards either!

Hiburan Tue, 23 Jul 2019

Nak Tengok Payudara Fatin Afeefa, Lelaki Pervert Siap Bagi Salam

Makin teruk manusia sekarang kan? Namun netizen menyifatkan individu yang menghantar mesej terbabit adalah seorang yang pervert!

| Live TV