Hiburan By: SGMS Enal August 27, 2018 @ 10:18am

Bukan Tak Nak ‘Show Off’ Tapi Takut DiKebas Orang

Ruhainies pernah menafikan hubungan cinta bersama salah seorang pemain bola sepak JDT, rupa-rupanya hatinya sudah dimiliki oleh seorang ahli perniagaan. Namun Ruhainies enggan mendedahkan wajahnya, risau kena curi!

 

Menerusi pertanyaan rawak di Instastory, Ruhainies menjawab beliau memang sedang dilamun cinta namun sengaja enggan mendedahkannya kepada umum kerana bimbang dirampas wanita lain.

Malah sebelum ini Ruhainies juga pernah berkongsikan paparan skrin perbualannya bersama si kekasih hati hati mengenai soal perkahwinan. Manja sungguh Ruhainies dengan kekasih hati ya!

Dalam masa yang sama, peminat juga tidak sabar menantikan wajah kekasih Ruhainies didedahkan. Kalau sampai kena sorok tu, mesti kacak orangnya kan, ahli perniagaan pula tu. Nanti cepat-cepatlah langsung ya! 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Thu, 3 Oct 2019

Selepas Bekerja Keras, Mira Filzah…

Tidak dapat dinafikan tahun 2018-2019 adalah tahun-tahun yang sibuk untuk pemenang Anugerah Bintang Paling Popular ABPBH ke-32, Mira Filzah.  Namanya disebut-sebut kerana lakonan yang berkesan bagi drama-drama seperti Lelaki Kiriman Tuhan, Pujaan Hati Kanda dan […]

Hiburan Wed, 28 Nov 2018

Nick- Priyanka Kahwin 1 Disember?

Wow, betul ke ni? Tak sabar kami nak tengok wedding of the year!

Events Wed, 29 Aug 2018

Berita Baik! Tonton Kini Ditayangkan Secara Percuma

Langkah ini sekaligus membolehkan tonton  menjangkau lebih ramai khalayak dan mengurangkan kos dengan memasukkan pemain video YouTube dan Daily Motion pada laman web dan platform mudah alihnya

Hiburan Fri, 29 Nov 2019

Kunjungan Kali Ketiga, Aaron Aziz Teruja Bawa Keluarga Mengerjakan Umrah

Semoga Aaron dan family dapat umrah yang mabrur

Hiburan Mon, 27 Jan 2020
Hiburan Thu, 20 Sep 2018

李俊颉新歌掀手势舞热潮「TIK TOK」APP上千人参与

Victor李俊颉的全新单曲《别说再等一下》出乎预料在网络亚洲超人气手机 APP「Tik Tok」成热门手势舞潮流,吸引上千人参与!

Events Mon, 5 Nov 2018

萧秉治男女通杀!近距离又唱又跳「超爽」

萧秉治带着个人首张专辑《凡人》来马,北中南宣传跑透透;日前在吉隆坡站上,与女粉丝牵手对唱《天使见证的爱情》,让粉丝高喊“超爽!”

Hiburan Sun, 13 May 2018

Ucapan “Selamat Hari Ibu, Bakal Mertuaku” Banjiri Instagram Syed Saddiq!

“ Selamat Hari Ibu, Bakal Mertuaku,”. Amboi korang…Tak apalah, beliau pun masih bukang kan? Why not? Apapun, Good Luck, Ladies!

Hiburan Tue, 7 Jan 2020
Events Thu, 21 Feb 2019

Spotify Gets You Ready for BLACKPINK’s World Domination

Aren’t you excited for the upcoming weekend?

| Live TV