Events By: Salma Syahbuddin December 19, 2018 @ 11:21am

CJ WOW SHOP Luaskan Pasaran Menerusi Segmen Terbaru Dalam Bahasa Mandarin

Bagi manambahkan WOW kepada perayaan sambutan tahun baru ini, CJ WOW SHOP, rangkaian beli-belah di rumah yang inovatif, akan memperluas program bahasa Mandarinnya melalui saluran TV popular ntv7 bermula 31 Disember 2018. Langkah ini akan meningkatkan akses bagi peminat berbahasa Mandarin kepada produk gaya hidup dan kelengkapan rumah yang inovatif melalui pelbagai demonstrasi siaran langsung yang kreatif lagi menghiburkan. Pelancaran terbaru di saluran ntv7 juga akan menambahkan kandungan bahasa Mandarinnya merentasi pelbagai jenis saluran, termasuk saluran siaran percuma 8TV, serta platform dalam talian dan mudah alih.

Menurut Ketua Pegawai Eksekutif MP CJ ENM Sdn Bhd, program bahasa mandarin merupakan penyumbang penting bagi perniagaan CJ WOW SHOP.

“Program bahasa Mandarin kami merupakan penyumbang penting bagi perniagaan CJ WOW SHOP secara keseluruhannya. Hal ini terbukti melalui peningkatan transaksi serta bilangan pelanggan berbahasa Mandarin. Oleh itu, menjadikan ntv7 sebagai platform utama bagi segment ini adalah selari dengan strategi pengembangan kami. Dengan menyediakan lebih banyak slot program bagi para penonton, kami dapat memenuhi permintaan pengguna terhadap produk penuh daya cipta yang dapat memperkayakan hidup sambil berkongsi detik-detik wow bersama mereka,” Katanya ketika ditemui  sempena pelancaran kempen Tahun Baru Cina 2019 Rangkaian TV Media Prima.

Dan bagi Ketua Pengawai Eksekutif Media Prima TV Networks.Encik Johan Ishak berkata, program Bahasa Mandarin CJ WOW SHOP amat sesuai dengan program waktu perdana lain seperti Drama Korea, Berita Mandarin, Drama Cina dan juga filem Bahasa Inggeris.

Bagi meraikan pelancaran CJ WOW SHOP di ntv7, satu program siaran langsung khas bakal disiarkan pada 31 Disember 2018, 8.30 malam. Program bercorak rancangan permainan tersebut akan menghiburkan penonton dengan segmen penuh keseronokan selama 1 jam bersama pengacara-pengacara kegemaran mereka, sekaligus memeriahkan lagi sambutan Tahun Baru mereka!

Tambahan pula, tujuh lagi segmen siaran langsung yang masing-masing berdurasi 1 jam akan berlangsung sepanjang hari pada 31 Disember 2018 dan 1 Januari 2019 bermula pada 10 pagi. Bagi sebarang pembelian yang dibuat semasa siaran langsung program ini, pelanggan akan dapat menikmati promosi istimewa, termasuk Set Kayu Penyepit Makanan WOW edisi terhad, serta diskaun 5% dan Mata Ganjaran Wow sebanyak 5% bagi setiap transaksi melalui platform e-dagang CJ WOW SHOP.

Pelanggan boleh membeli produk-produk yang terpapar di kaca televisyen dengan membuat panggilan ke talian bebas tol 1-800-18-0808 atau melayari laman sesawang beli-belah dalam talian, http://www.cjwowshop.com.my atau melalui pilihan aplikasi mudah-alih CJ WOW SHOP yang boleh dimuat turun melalui Android atau iOS.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Events Fri, 8 Jun 2018

Donald Trump Anjur Majlis Buka Puasa

Kami rasa ini kemuncak tindakan hipokrit Donald Trump. Mengenakan sekatan terhadap orang Islam dalam masa sama meraikan diplomat kanan di Rumah Putih untuk berbuka puasa.

Hiburan Mon, 7 Oct 2019
Hiburan Tue, 29 Jan 2019

「唱作天后」邓紫棋重返大马!一连两场唱响云顶

「唱作天后」邓紫棋重返大马!一连两场唱响云顶。

LIFESTYLE Fri, 16 Nov 2018

20 Tahun Berkahwin Masih Romantis, Apa Rahsia Mustapha Kamal?

Beriman suamimu maka berimanlah kamu. Ahli Syurga suamimu maka kamu juga ahli syurga. Begitulah sebaliknya…

Hiburan Fri, 20 Sep 2019
Events Tue, 13 Nov 2018

Kutipan 7UJUH Cecah RM 600,000 Lepas Lima Hari Tayangan

Raja Mukhriz Raja Ahmed Kamaruddin memaklumkan dia terkejut dengan sambutan penonton setakat ini.

Hiburan Thu, 17 Jan 2019
Hiburan Sat, 7 Dec 2019

筹备两年新作终见天日!新专辑数位上架张智成妙回:不想被看光

筹备两年新作终见天日,自我挑战乐此不疲;新专辑数位上架张智成妙回:不想这么快被看光光啦!

Hiburan Mon, 3 Dec 2018

| Live TV