Events By: Salma Syahbuddin December 19, 2018 @ 11:21am

CJ WOW SHOP Luaskan Pasaran Menerusi Segmen Terbaru Dalam Bahasa Mandarin

Bagi manambahkan WOW kepada perayaan sambutan tahun baru ini, CJ WOW SHOP, rangkaian beli-belah di rumah yang inovatif, akan memperluas program bahasa Mandarinnya melalui saluran TV popular ntv7 bermula 31 Disember 2018. Langkah ini akan meningkatkan akses bagi peminat berbahasa Mandarin kepada produk gaya hidup dan kelengkapan rumah yang inovatif melalui pelbagai demonstrasi siaran langsung yang kreatif lagi menghiburkan. Pelancaran terbaru di saluran ntv7 juga akan menambahkan kandungan bahasa Mandarinnya merentasi pelbagai jenis saluran, termasuk saluran siaran percuma 8TV, serta platform dalam talian dan mudah alih.

Menurut Ketua Pegawai Eksekutif MP CJ ENM Sdn Bhd, program bahasa mandarin merupakan penyumbang penting bagi perniagaan CJ WOW SHOP.

“Program bahasa Mandarin kami merupakan penyumbang penting bagi perniagaan CJ WOW SHOP secara keseluruhannya. Hal ini terbukti melalui peningkatan transaksi serta bilangan pelanggan berbahasa Mandarin. Oleh itu, menjadikan ntv7 sebagai platform utama bagi segment ini adalah selari dengan strategi pengembangan kami. Dengan menyediakan lebih banyak slot program bagi para penonton, kami dapat memenuhi permintaan pengguna terhadap produk penuh daya cipta yang dapat memperkayakan hidup sambil berkongsi detik-detik wow bersama mereka,” Katanya ketika ditemui  sempena pelancaran kempen Tahun Baru Cina 2019 Rangkaian TV Media Prima.

Dan bagi Ketua Pengawai Eksekutif Media Prima TV Networks.Encik Johan Ishak berkata, program Bahasa Mandarin CJ WOW SHOP amat sesuai dengan program waktu perdana lain seperti Drama Korea, Berita Mandarin, Drama Cina dan juga filem Bahasa Inggeris.

Bagi meraikan pelancaran CJ WOW SHOP di ntv7, satu program siaran langsung khas bakal disiarkan pada 31 Disember 2018, 8.30 malam. Program bercorak rancangan permainan tersebut akan menghiburkan penonton dengan segmen penuh keseronokan selama 1 jam bersama pengacara-pengacara kegemaran mereka, sekaligus memeriahkan lagi sambutan Tahun Baru mereka!

Tambahan pula, tujuh lagi segmen siaran langsung yang masing-masing berdurasi 1 jam akan berlangsung sepanjang hari pada 31 Disember 2018 dan 1 Januari 2019 bermula pada 10 pagi. Bagi sebarang pembelian yang dibuat semasa siaran langsung program ini, pelanggan akan dapat menikmati promosi istimewa, termasuk Set Kayu Penyepit Makanan WOW edisi terhad, serta diskaun 5% dan Mata Ganjaran Wow sebanyak 5% bagi setiap transaksi melalui platform e-dagang CJ WOW SHOP.

Pelanggan boleh membeli produk-produk yang terpapar di kaca televisyen dengan membuat panggilan ke talian bebas tol 1-800-18-0808 atau melayari laman sesawang beli-belah dalam talian, http://www.cjwowshop.com.my atau melalui pilihan aplikasi mudah-alih CJ WOW SHOP yang boleh dimuat turun melalui Android atau iOS.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Contest Tue, 14 Jan 2020

xtra好康头 | 送你双威主题乐园门票玩转金鼠年

欢乐数不清!xtra好康头要送你双威主题乐园门票,让你在这个农历新年玩转金鼠年~

Hiburan Thu, 21 Mar 2019

Isteri Baim Wong Hamil Anak Pertama?

Doakan ya semoga impian untuk melihat Bapau (gabungan Baim dan Paula) junior terlaksana.

Hiburan Fri, 2 Feb 2018

Amira Othman Mahu Lelaki Tenang

Nadia Amira Othman,24,  ini dengan single terbaharunya ‘Mimpi Indah” diharap mengubati kerinduan peminat-peminatnya yang sudah lama menanti kemunculannya semula dalam arena seni suara.

TECH Thu, 28 Jun 2018

Apple vs. Samsung Dispute Finally Settled

It was a lengthy battle between the two giants. See who won.

Hiburan Tue, 7 Nov 2017

BENDA TU FAKE! NOH HUJAN

Noh Hujan ketika di temui di majlis World Mental Health Day di Royal Chulan The Curve memberi komen mengenai isu penyakit mental terutama di kalangan media sosial. “Saya rasa semua orang ada penyakit mental cuma mereka tak sedar dan salah satu penyebabnya adalah media sosial. Sosial yg bukan physically.

Hiburan Fri, 15 Nov 2019
Hiburan Tue, 12 Feb 2019

Uqasha Senrose Akui Lebih Tenang Lepas Tunai Umrah

Alhamdulillah… Uqasha juga merancang untuk kembali ke Tanah Suci sebelum bulan Ramadhan nanti. Semoga dipermudahkan urusan Uqasha & keluarga.

Events Sat, 3 Nov 2018

#ASK2018 | 《青色围墙》夺最佳电视剧(中文)

恭喜《青色围墙》夺第22届Anugerah Skrin 2018「最佳电视剧(中文)」奖项!

Hiburan Thu, 14 Jun 2018
Hiburan Tue, 21 May 2019

‘ Ramadan Kali Ini Paling Sukar’-Isteri Ammar Alfian Kecewa Ditipu

Bagaimanapun, hantaran berkenaan sudah dipadamkan beberapa jam selepas dimuatnaik.

| Live TV