Events By: Salma Syahbuddin December 19, 2018 @ 11:21am

CJ WOW SHOP Luaskan Pasaran Menerusi Segmen Terbaru Dalam Bahasa Mandarin

Bagi manambahkan WOW kepada perayaan sambutan tahun baru ini, CJ WOW SHOP, rangkaian beli-belah di rumah yang inovatif, akan memperluas program bahasa Mandarinnya melalui saluran TV popular ntv7 bermula 31 Disember 2018. Langkah ini akan meningkatkan akses bagi peminat berbahasa Mandarin kepada produk gaya hidup dan kelengkapan rumah yang inovatif melalui pelbagai demonstrasi siaran langsung yang kreatif lagi menghiburkan. Pelancaran terbaru di saluran ntv7 juga akan menambahkan kandungan bahasa Mandarinnya merentasi pelbagai jenis saluran, termasuk saluran siaran percuma 8TV, serta platform dalam talian dan mudah alih.

Menurut Ketua Pegawai Eksekutif MP CJ ENM Sdn Bhd, program bahasa mandarin merupakan penyumbang penting bagi perniagaan CJ WOW SHOP.

“Program bahasa Mandarin kami merupakan penyumbang penting bagi perniagaan CJ WOW SHOP secara keseluruhannya. Hal ini terbukti melalui peningkatan transaksi serta bilangan pelanggan berbahasa Mandarin. Oleh itu, menjadikan ntv7 sebagai platform utama bagi segment ini adalah selari dengan strategi pengembangan kami. Dengan menyediakan lebih banyak slot program bagi para penonton, kami dapat memenuhi permintaan pengguna terhadap produk penuh daya cipta yang dapat memperkayakan hidup sambil berkongsi detik-detik wow bersama mereka,” Katanya ketika ditemui  sempena pelancaran kempen Tahun Baru Cina 2019 Rangkaian TV Media Prima.

Dan bagi Ketua Pengawai Eksekutif Media Prima TV Networks.Encik Johan Ishak berkata, program Bahasa Mandarin CJ WOW SHOP amat sesuai dengan program waktu perdana lain seperti Drama Korea, Berita Mandarin, Drama Cina dan juga filem Bahasa Inggeris.

Bagi meraikan pelancaran CJ WOW SHOP di ntv7, satu program siaran langsung khas bakal disiarkan pada 31 Disember 2018, 8.30 malam. Program bercorak rancangan permainan tersebut akan menghiburkan penonton dengan segmen penuh keseronokan selama 1 jam bersama pengacara-pengacara kegemaran mereka, sekaligus memeriahkan lagi sambutan Tahun Baru mereka!

Tambahan pula, tujuh lagi segmen siaran langsung yang masing-masing berdurasi 1 jam akan berlangsung sepanjang hari pada 31 Disember 2018 dan 1 Januari 2019 bermula pada 10 pagi. Bagi sebarang pembelian yang dibuat semasa siaran langsung program ini, pelanggan akan dapat menikmati promosi istimewa, termasuk Set Kayu Penyepit Makanan WOW edisi terhad, serta diskaun 5% dan Mata Ganjaran Wow sebanyak 5% bagi setiap transaksi melalui platform e-dagang CJ WOW SHOP.

Pelanggan boleh membeli produk-produk yang terpapar di kaca televisyen dengan membuat panggilan ke talian bebas tol 1-800-18-0808 atau melayari laman sesawang beli-belah dalam talian, http://www.cjwowshop.com.my atau melalui pilihan aplikasi mudah-alih CJ WOW SHOP yang boleh dimuat turun melalui Android atau iOS.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Featured Tue, 17 May 2022
Featured Wed, 16 Nov 2022

Buat Trend ‘Jealous? You Don’t Even Exist To Me’ Di TikTok, Ramai Terhibur Lihat Gelagat Ain Edruce & Suami

Sudah pasti ramai yang mengetahui, pengacara dan pelakon Ain Edruce sering kali mengusik suaminya, Amirul Hafiz sehingga berjaya meraih perhatian ramai di media sosial. Terbaharu, perkongsian Ain di TikTok miliknya sekali lagi mencuri tumpuan warganet […]

Events Fri, 26 Aug 2022

Berani Tampil Dengan Genre Britpop, Sophia Zuhri Berjaya Hasilkan Album Sulung!

Penyanyi muda yang berbakat besar! Semoga Sophia Zuhri terus sukses ❤️

Contest Wed, 15 Jan 2020

#XtraGiveaway: WIN 40 Free Tickets To Watch This Special Show Performances At Sunway Lagoon

Enter now and celebrate your CNY with the most amazing performances at Sunway Lagoon!

Featured Thu, 13 Apr 2023

Shila Amzah Nafi Isteri Baharu Bapa Kawan Baik – “Dia Lebih Rapat Dengan Mak Berbanding Saya”

Alamak… individu didakwa isteri baru ND Lala lebih rapat dengan mak

Hiburan Wed, 3 Jan 2018

THE ROCK UCAP TAHNIAH BUAT MALAYSIA!

Selepas dikenali melalui program wrestling dan kemunculannya menerusi filem-filem hebat seperti Fast Furious. The Rock sekali lagi mengulangi kejayaannya dengan filem terbaru beliau, Jumanji : Welcome To The Jungle

Featured Fri, 6 May 2022

“Sambutan Raya Tahun Ini Penuh Freedom, Jauh Dari Segala Anasir Lain” – Shila Amzah

Alhamdulillah.. Sambutan hari raya penuh kebebasan buat Shila

error: Content is protected !!