Sertai misi di www.jomheboh.com.my dan berpeluang memenangi 5 juta koin Shopee, barangan Xiaomi dan beras ERA! Penyertaan dilanjutkan sehingga hari Jumaat 7 Mei 2021. Sertai sekarang!
Hiburan By: SGMS Faida June 3, 2019 @ 1:35pm

’Cukup Buat Saya Macam Pengemis’- Bekas Isteri Cef Fikree Kecewa Kena Halau Rumah

Di sebalik kesibukan kita membuat persiapan Syawal, nampaknya krisis rumahtangga Cef Fikree Aznan dan bekas isterinya, Zuriehan Ben Yahya belum tamat.

Menerusi laman Instagramnya, wanita ini mendakwa dihalau oleh cef selebriti itu.

“ Malam tu dekat rumah Ara Damansara, awak tak bagi saya masuk. Cakap awak yang bayar sewa.

“ Saya nak ambil kunci awal rebut sampai lebam tangan saya dan semalam dekat rumah Keramat awak ulang benda sama.

“ Saya dalam tempoh edah. Saya dengan anak boleh tinggal situ dalam masa tiga bulan. Baru ceraikan saya tiga hari dah nak halau saya. Bagilah saya cari rumah dulu,” tulisnya di Instagram.

Zuriehan juga memohon agar bekas suami itu tidak terus membulinya dan memikirkan anak mereka yang masih kecil.

“ Saya ni perempuan awak tu lelaki. Sampai sudah nak buli saya. Berhenti, tolong berhenti. Saya dengan Jayden akan keluar. Cukuplah buat saya macam pengemis,” katanya.

Krisis rumah tangga Cef Fikree dan Zuriehan semakin hangat dibualkan oleh warganet selepas wanita ini mendedahkan rumah tangga mereka ‘bergegar’ angkara orang ketiga yang merupakan isteri orang.

Bukan setakat itu, Cef Fikree juga didakwa pernah berbalas mesej berbaur lucah dengan pengacara televisyen.

Cef selebriti itu juga memohon memberi ruang kepadanya untuk memperbaiki keadaan rumah tangganya sebelum ini sebelum mengambil keputusan untuk bercerai.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Sun, 12 Aug 2018

Bahagia Bersama Isteri, Aeril Tiada Niat ‘Show Off’

Usia perkahwinan yang sudah memasuki tujuh tahun ini,  Aeril mengakui dia dan isterinya sudah cukup matang dalam mengawal emosi termasuklah hal rumah tangga tanpa ada rasa cemburu atau terasa hati lagi

Hiburan Wed, 10 Jan 2018

范冰冰「画框美人」登法国知名杂志封面

范冰冰近日登上法国杂志《Télérama》新刊封面,上演“画框美人”!照片中,镜子映射出范冰冰精致的脸庞,眉眼清澈,烈焰红唇尽显东方神韵。

Hiburan Tue, 16 Apr 2019

‘Saya Tak Sengaja’- Lan Pet Pet Mahu Mohon Maaf Dengan Pakcik Yahya

Selebihnya terserahlah kepada Yahya, saya terima dengan hati terbuka…

Hiburan Fri, 27 Sep 2019

Abby Abadi Selamat Lahirkan Bayi Lelaki Pramatang

Alhamdullillah..semuanya selamat.

Hiburan Mon, 16 Jul 2018

Wow! Hotel Transylvania Kutip RM 178 Juta

Ia sekali gus menyingkirkan filem di tempat pertama minggu lalu, Ant-Man and the Wasp, yang kini di kedudukan kedua dengan kutipan AS$28.8 juta (RM116.6 juta) pada hujung minggu lalu.

TECH Mon, 3 Dec 2018

Cara Mengatasi Google Play Store Error

kalau anda ada masalah google play store error boleh mencuba tips ini

LIFESTYLE Tue, 18 Sep 2018

Go On an Off-the-Grid Adventure on This Luxurious Yacht

Travel with style and without the crowd.

Hiburan Tue, 8 Jan 2019

Wow! Kumpulan K-Pop KARD Makin Letup!

Siapa sini peminat KARD, angkat tangan!

Hiburan Mon, 10 Feb 2020

Abam Bocey Passed Away

Gone from our sight, but never from our hearts.

Hiburan Mon, 25 Jun 2018

Tahniah! Comelnya Anak Abah Terlajak Laris

” Sumpah nak tengok @shahidadherbs tahan kat bilik bedah pun tak sanggup. Kuatnya pengorbanan ibu. Setuju tak? Siapa ada pengalaman macam ni?” tulisnya.

| Live TV