Hiburan By: SGMS Enal August 13, 2018 @ 2:00pm

Cukur Kening Sewaktu Muda Ini Jawapan Noorkhiriah

Siapa yang tidak kenal dengan pelakon berbakat besar Noorkhiriah  dimana sebelum ini popular drama Nur 2. Sekarang ini menjadi perhatian ramai terutama sekali di media sosial. 

Selalu berinteraksi dan bersembang bersama peminat, Norkhiriah mendedahkan dia pernah mencukur kening ketika zaman muda dan mengakui menyesal di atas tindakannya itu.

Menerusi Instagram, Norkhiriah menjawab soalan dari peminat yang bertanyakan sama ada pernah mencukur bulu dibahagian tersebut dan dia secara jujur mengakui pernah melakukannya.

 

Jawapan kena jujur & jujurnya sy tk marah..mmg pattern ckp camni..???

A post shared by Noorkhiriah Ahmad Shapie (@khiriah17) on

“Ya dik, dulu akak cukur kening akak. Tapi sekarang tak. Macam ni tengok, kening akak, dia memang tak nak tumbuh. Zaman akak jahiliah dulu memang akak cukur, but nowadays no more. No more cukur-cukur. Menyesal uols,” katanya.

Dalam pada itu, Nurkhiriah turut menjawab pertanyaan peminatnya mengenai sebab dia mengenakan hijab dan turut memberikan nasihat buat mereka yang mahu bertudung.

“Nyawa ni Allah punya! Apa Allah suruh buat, kita buat sebab tu baru akak sedar. Tutup aurat ni perintah Allah, moga istiqamah. Semua benda susah mula-mula tapi lama-lama kita akan biasa. Benda-benda kebaikan ni memang kena paksa,” 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Thu, 15 Nov 2018

Anuar Zain Teringin Nak Kurus?

Siapa kat sini minat abang Nuar kita, jangan lupa tunggu lagu terbaru daripada beliau okay

Hiburan Wed, 21 Nov 2018

‘ Kami Bukan Tawar Hati, Kami Hanya Beri Dia Masa Berfikir’, Forteen Jawab Dakwaan Izzue Islam

Jujurnya kami bukan tawar hari, kami hanya beri masa untuk Izzue berfikir secara rasional.

Hiburan Sun, 9 Sep 2018

Ummi Nazeera Kongsi Detik Cemas

Ummi Nazeera Kongsi Detik Cemas Lahirkan Ayra Aneesah

Hiburan Tue, 22 Oct 2019

难忘《夏日麼麼茶》任贤齐演唱会找阿牛当嘉宾!

任贤齐时隔一年将再度回归云顶开唱,而这次将邀请好友阿牛(陈庆祥)当嘉宾,给大马歌迷带来一波「满满回忆杀」!

Hiburan Tue, 25 Sep 2018

Gambar Seksi Uqasha Senrose Jadi Perhatian

Uqasha Senrose menggoda dalam…

Hiburan Tue, 26 Mar 2019

Selepas Bapa, Nenek Adira Pergi Menemui Illahi…Al-Fatihah

Semoga Adira terus kuat menghadapi dugaan ini, Amin YRA…

FESYEN Tue, 6 Mar 2018

8 Fesyen Paling Memukau Oscar 2018

Bukan sahaja filem yang akan dipertaruhkan dan mendapat perhatian lensa kamera tetapi, fesyen yang dipakai oleh artis yang datang memeriahkan juga turut menjadi perhatian. Kalau peminat fesyen diluar sana ingin tahu antara fesyen yang berjaya memukau Oscar 2018, ini antara senarai fesyen tersebut

Hiburan Mon, 23 Jul 2018

Perginya Pelakon Khalid Salleh Di Usia 70 Tahun, Al-Fatihah

Khalid Salleh, 70 meninggal dunia di Pusat Perubatan Ampang Puteri sekitar jam 3 petang tadi

Hiburan Tue, 3 Dec 2019

Selepas Goo Hara, Sulli… Cha In Ha Ditemui Mati

Mendiang juga pernah berlakon dalam drama antaranya Temperature Of Love, Wok Of Love, Clean With Passion For Now dan The Banker.

Hiburan Wed, 30 Jan 2019

Douglas Lim Mahu Ulang Fenomena Spanar Jaya

Jom kita support Spanar Jaya X yang bakal ditayangkan bermula 2 Februari jam 11 malam di TV3.

| Live TV