Events By: Salma Syahbuddin September 14, 2018 @ 9:00pm

#daiTV3 : Siapakah Yang Layak Ke Pentas Pendakwah Nusantara Musim Yang Ke-6 Ini?

Minggu ke-9 #daiTV3 semakin sengit apabila mereka telahpun samai ke peringkat separuh akhir Pendakwah Nusantara bagi musim keenam ini. Agaknya bagaimanakah persembahan mereka beraksi pada malam ini? Adakah hujah, isi dan idea dalam persembahan mereka semakin mantap?

Selepas menyaksikan penyingkiran #daiTV3 Raisyah dan #daiTV3 Imran, dapatkah mereka mempelbagaikan persembahan mereka dengan tema dan konsep yang telah ditetapkan.

Jangan lupa saksikan #daiTV3 Pendakwah Nusantara episod Separuh Akhir ini dengan menyaksikan siaran secara langung melalui laman Youtube rasmi TV3 Official Malaysia sekarang! Atau boleh saksikan di LIVE TV kami di xtra.com.my di mana jua anda berada!

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Mon, 3 Sep 2018

Bakal Masuk Set Nur 2, Syafiq Kyle Buat Persediaan Lebih ‘Segar’

Bagi Syafiq, dia tidak nafikan keterujaan untuk masuk ke set dan sekurang-kurangnya dengan pembikinan Nur 2, ia menjadi alasan untuk tenaga produksi Nur berkumpul sekali lagi.

Hiburan Thu, 18 Oct 2018

Psst…7 Hal MENARIK Yang Perlu Korang Tahu Sebelum Pergi Menonton Gol & Gincu Vol 2

Kenapa Fazura tidak berlakon dalam Gol & Gincu Vol 2 eh? Nak tahu, jom baca info di atas!

Hiburan Mon, 16 Jul 2018

Dua Tahun Sendiri, Amelina Bakal Kahwin?

Amelina dan bekas suaminya, Reduan Mahmood bercerai pada tahun 2016 dan menerusi perkahwinan itu mereka dikurniakan enam cahaya mata.

Hiburan Fri, 12 Jan 2018

PANAS! NAFI HALANG SUAMI JUMPA ANAK – DIANA DANIELLE

Diana Danielle tampil memberikan penerangan bahawa dia tidak pernah menghalang atau melarang sama sekali suaminya itu berjumpa dengan anak-anak nya.

FESYEN Thu, 19 Apr 2018

4 Lifehack Tampil Berseri Dengan Pemilihan Warna Baju Yang Tepat!

Pemilihan warna yang betul akan membuatkan anda lebih menyerlah. Namun, sekiranya anda memilih warna yang kurang tepat, bukan sahaja rupa anda kelihatan kusam, malah gigi juga akan kelihatan kuning!

Hiburan Thu, 7 Mar 2019
Hiburan Wed, 30 Jan 2019
Hiburan Mon, 17 Jun 2019
Hiburan Sat, 23 Feb 2019

ArYanti Mahu Jadi JLO Malaysia?

Korang dah dengar lagu Nak Apa Lagi ke belum?

Hiburan Sun, 27 Jan 2019

Doakan Mamat Khalid…

Jom doakan agar Abang Mamat kembali sihat seperti biasa dan dapat menghasilkan karya-karya hebat di masa akan datang. Insya Allah…

| Live TV