Hiburan By: Alexon November 1, 2019 @ 10:30am

大马爵士女伶May Mow推首张个人专辑!1206办个人售票演唱会

May Mow媚毛出道至今已有13个年头!2006年参与八度空间《绝对Super Star》 进入五强出道,之后加入精品音乐品牌Pop Pop Factory,并于2015年发行个人EP《都会女人情爱三部曲Flirtation. Passion. Reflection》。

▲ May Mow首张个人专辑《绝世·媚毛》也制作了黑胶唱片。

在记者会上,May Mow带来了一连两首专辑里的歌曲《醉在你怀中》与《梦里相思》以爵士风格重新出发;经过四年的漫长等待,如今发行了首张个人专辑《绝世·媚毛》。

然而,对于May Mow这张专辑预购销量超乎想象,得到不错的回响并期望掀起第二波高潮及走向国际。

▲ Pop Pop Factory负责人Leslie罗溢平大手笔的送上黑胶唱机作为鼓励。

无论爵士或经典,都是为了要走长远的路,爵士加经典是一个新鲜的音乐混合体 。经典歌曲旋律优美历久不衰,爵士乐是可以「时尚化」这些不朽名曲, 希望年轻歌迷也可以欣赏达到雅俗共赏的效果。

▲ May Mow圈中朋友们出席支持;左起为Alan S、John黄俊源、Janet Lee、Yumiko及桢茹。

另外,May Mow也将在来临的12月6日(星期五)晚上8时30分,在八打灵再也珍珠白沙罗举办Bentley Music Auditorium个人首场售票演唱会!票价为120令吉(Premiere)及80令吉(Standard),更多详情可拨打012 208 3790 查询。

 

最热娱乐焦点、最新艺人动态,守着八度空间中文娱乐新闻《八八六十事》[点击观赏]

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Wed, 27 Nov 2019

Perempuan DM Ayda Jebat Ajak ‘Couple’?

Ni tuntutan watak je lah…Ayda masih perempuan sejati.

Hiburan Wed, 13 Jun 2018

萧敬腾8秒「超快der」体力受得了吗?

萧敬腾新专辑「欲望反光」将于22日发行,同名歌曲由吴青峰一手包办词曲,MV则邀国际级摄影大师林炳存执导,采一镜到底拍摄。

Events Sat, 13 Jul 2019

大马女神林明祯与泰国鲜肉TUL组CP!朱咪咪自认NG王

《新年泰疯狂》齐聚马新港泰大咖云集!大马女神林明祯与泰国鲜肉TUL组CP,朱咪咪自认是NG王~

Hiburan Tue, 4 Sep 2018

Biar Betul Jihan Muse Caras Janna Nick?

Jihan Muse sebagai rakan pengacara Ajak, pastinya Jihan mampu mencuri perhatian penonton dengan lawak dan sikapnya yang kelakar.

Hiburan Thu, 6 Sep 2018

BLACKPINK Duet Bersama Dua Lipa, Peminat Kpop Pastinya Teruja

Lagu berjudul Kiss And Make Up ini adalah hasil pertemuan mereka ketika berada di Seoul, Korea

Events Sat, 9 Jun 2018

Festival Anggun Life Himpun Selebriti Paling Ramai!

Nak tahu meriah tak meriah Anggun Life kali ini? Kenalah baca artikel yang kami dah sediakan!

Hiburan Thu, 14 Mar 2019

Tiga Hari Menuju Perkahwinan, Awi Rafael & Atikah Suhaime Umum Kejutan!

Andai kata betul , semoga hubungan antara Awi Rafael dan Atikah Suhaime masih lagi baik

Hiburan Fri, 27 Apr 2018

Insiden ‘Ngeri’ Di Lokasi, Puteri Aishah Kongsi Pengalaman Cemas!

Ketika itu saya berada di atas sampan bersama seorang lagi pelakon. Tiba-tiba kami terdengar bunyi pelik (air berkocak) tetapi saya buat macam biasa dan enggan berfikir bukan-bukan!

Hiburan Mon, 26 Aug 2019

Keanu Reeves Makin Tua Makin Menjadi

Apakah agaknya plot The Matrix 4 ini? Hmmmmm

Hiburan Wed, 25 Apr 2018

Gara-gara Backup Neelofa, Elfira Loy Gaduh Dengan Peminat?

Muat naik menerusi instagram milik Lofa itu nyata mendapat respon pelbagai pihak yang rata-ratanya mempersoalkan keberkesanan ubat tersebut. Dan, selebriti terkenal Elfira Loy juga tidak terlepas memberikan pendapat beliau mengenai isu ini. 

| Live TV