Hiburan By: Salma Syahbuddin January 16, 2018 @ 3:08am

DAPHNE IKING KINI BERHIJAB?

Pengacara terkenal Daphne Iking atau Dahlia Eleanor Iking sebelum ini telah mencetuskan kontroversi dengan isu beliau memegang seekor anjing dan mengeluarkan statement yang berbunyi “just cuci je macam kita lepas main with the dogs or hamster…”  nyata menarik perhatian netizen dan menjadikan isu tersebut sebagai satu isu yang besar.

Adakah benar Daphne Iking sudah berhijab?

Namun, apa yang memeranjatkan ialah menerusi laman instagram beliau, Daphne dilihat memakai jubah lengkap bertudung dan kalau dilihat menerusi ruangan status tersebut Daphne siap mengucapkan terima kasih kepada semua yang mendoakan beliau. Adakah benar Daphne Iking sudah berhijab? Menurutny,a itu hanyalah untuk acara yang dihadirinya sahaja. 

 

Dan, rata-rata followers Daphne mengucapkan tahniah dan memberikan kata-kata semangat kepadanya diruangan komen instagram beliau.

 

Atau, adakah ini satu petanda bahawa Daphne sudah mula berjinak-jinak untuk memakai hijab? Apapun, kita doakan yang terbaik buat Daphne Iking okay!

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Tue, 9 Jul 2019

Sunting Gambar Lama Dengan Bekas Suami, Bella Dally Naik Angin?

Bella Dally meluahkan rasa kecewa apabila gambar perkahwinan dengan bekas suami, Nazim Othman digunakan dalam sebuah drama terbitan JS Pictures Sdn Bhd milik Sheila Rusly.

Hiburan Wed, 13 Feb 2019

Ini Sebab Penonton Tak Senang Duduk Bila BTS Jadi Penyampai Grammy Award

Selain V, Jungkook juga turut dipuji kerana kefasihannya berbahasa Inggeris sepanjang temubual yang dijalankan

Hiburan Sat, 5 May 2018

Sambut Ulang Tahun Ke 6, Awal Luah Rasa Kepada Isteri!

Tepat waktu ini, enam tahun yang lalu, saya telah berjanji menjaga, mencintai dan menyayangi dia, Sharifah Nor Azean dengan sepenuh jiwa raga. Sweet tau!

Hiburan Sat, 2 Mar 2019

Dituduh Playboy, Shahir Mahu Bersemuka Dengan Tukang Fitnah

Semoga pasangan ini dapat melalui onak ranjau ketik bercinta ni…kami di XTRA doakan agar pasangan ini cepat kahwin. Insya Allah…

Hiburan Mon, 22 Oct 2018

Neelofa Menginap Villa Bawah Laut Semalam RM200k di Maldives

Pernah terfikir menginap di villa yang berharga lebih kurang RM 200k semalam ditemani dengan hidupan laut yang ada

Hiburan Thu, 3 May 2018

‘Terima Kasih Semua’, Yuna Umum Tutup Kedai

Di kesempatan itu juga, penyanyi yang kini menetap di Amerika Syarikat itu mengucapkan terima kasih kepada semua pihak yang banyak membantunya sepanjang menjalankan operasi kedai tersebut.

Hiburan Sun, 15 Apr 2018

Keluar Bersama Tak Bermaksud Kami Bercinta – Neelofa

Saya akan menyokong sesiapa yang berusaha. Apabila Neelofa datang kepada saya bersama idea mengenai kempen ini, saya memberitahunya, kenapa tak buat? Saya hanya membantu Neelofa untuk merealisasikan kempen ini. Baguslah kalau begitu, bantu membantu antara satu sama lain.

Hiburan Sun, 3 Mar 2019

The Novic Gypsy Punca Izzue Islam Keluar Forteen?

Korang dah layan lagu ‘Kau’ ke belum?

Hiburan Tue, 23 Oct 2018

Here’s a Special Playlist of Everything Dua Lipa and BLACKPINK

It was inspired by their latest collaboration.

Events Fri, 15 Feb 2019

| Live TV