Hiburan By: Salma Syahbuddin January 16, 2018 @ 3:08am

DAPHNE IKING KINI BERHIJAB?

Pengacara terkenal Daphne Iking atau Dahlia Eleanor Iking sebelum ini telah mencetuskan kontroversi dengan isu beliau memegang seekor anjing dan mengeluarkan statement yang berbunyi “just cuci je macam kita lepas main with the dogs or hamster…”  nyata menarik perhatian netizen dan menjadikan isu tersebut sebagai satu isu yang besar.

Adakah benar Daphne Iking sudah berhijab?

Namun, apa yang memeranjatkan ialah menerusi laman instagram beliau, Daphne dilihat memakai jubah lengkap bertudung dan kalau dilihat menerusi ruangan status tersebut Daphne siap mengucapkan terima kasih kepada semua yang mendoakan beliau. Adakah benar Daphne Iking sudah berhijab? Menurutny,a itu hanyalah untuk acara yang dihadirinya sahaja. 

 

Dan, rata-rata followers Daphne mengucapkan tahniah dan memberikan kata-kata semangat kepadanya diruangan komen instagram beliau.

 

Atau, adakah ini satu petanda bahawa Daphne sudah mula berjinak-jinak untuk memakai hijab? Apapun, kita doakan yang terbaik buat Daphne Iking okay!

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Thu, 11 Oct 2018

黄浚维泪洒记者会!歌唱老师圆10年梦发片

从事教育工作有10年时间的Jinv黄浚维,为了自己的歌唱热诚圆一个梦想,终于推出个人首张专辑《你为什么要唱歌?》;从歌唱老师晋升歌手的他,好友和爱徒纷纷现身记者会,让他不禁泪洒现场。

Hiburan Sun, 14 Jul 2019

Tidak Hadir Pertunangan Anak, Bapa Zahirah Macwilson Akhirnya Buka Mulut!

Pernah berlaku dia tak datang tengok anak kedua ini selama enam bulan. Jadi saya ambil keputusan bawa isteri dan anak kedua ini ke Perth.

Hiburan Tue, 21 Nov 2017

KENAPA NI ZIZAN?

Baru-baru ini Zizan telah mengalami kecederaan semasa sedang menjalankan penggambaran Filem terbarunya. Apa jadi kat Zizan ni?

Hiburan Sun, 22 Sep 2019

“Alhamdulillah Ada Yang Nak Anak Saya” – Dato’ Rosyam Nor

Tahniah Dato’ Rosyam kerana terima menantu

Hiburan Sat, 17 Aug 2019
Hiburan Mon, 12 Feb 2018

HAEL TAK BOLEH BAYANG HIDUP TANPA HELENA

Helena merupakan anugerah terindah dalam hidupnya dan kemenangan ini ditujukan khusus untuk bayi comel itu…Alahai, sweet la daddy Hael ni…

Relationships Thu, 22 Nov 2018

Lelaki Baca Ini! Siapa Sakiti Hati Isteri Memang Allah Jadikan Hidupnya Melarat

Kaum lelaki yang bergelar suami, baca perkongsian ini. Semoga bermanfaat!

Hiburan Sun, 5 May 2019

演唱会结束歌迷不愿离场!A-Lin超疼歌迷二度安哥

新加坡演唱会结束歌迷不愿离场!A-Lin超疼歌迷二度安哥~

Trending Sun, 8 May 2022

Rakaman ‘Dashcam’ Janna Nick Bantu Jejak Suspek

Rakaman ‘dashcam’ Janna membantu dalam menjejaki suspek yang mahu merompak pembaca berita TV3.

Hiburan Sun, 11 Aug 2019

Baju Raya Kris Dayanti Dilabel ‘Aneh’?

Okay tak pilihan baju Kris Dayanti kali ni?

| Live TV