Hiburan By: SGMS Faida September 6, 2019 @ 11:01am

‘Dari Dulu Orang Keji, Saya Tak Kisah’- Ac Mizal

“Saya ada cara sendiri,” akui pengacara Dato Ac Mizal yang gementar mengacarakan malam kemuncak Anugerah Bintang Popular Berita Harian ke 32 (ABPBH).

Buat pertama kali juga, Ac akan bergandingan dengan Elly Mazlein mengacarakan anugerah di pentas berskala besar.

“Saya tidak akan ‘control’ di pentas. Maksud saya, saya ada cara sendiri. Dari dulu, orang keji atau tidak suka cara, saya tidak kisah.

“Saya perlu enjoy ketika di pentas. Saya mahu penonton juga terhibur, tidaklah nanti orang kata kita syok sendiri pula,” katanya ketika ditemui Xtra.

Selain itu, Ac juga rasa bertuah dapat berganding dengan Elly Mazlein yang disifatkan sebagai seorang yang amat profesional.

“Saya tahu kemampuan dia dan selesa dengan Elly. Kami juga sudah berjumpa beberapa kali untuk cari keserasiaan sebelum anugerah berlangsung.

“Yang pasti, saya tidak akan ‘bunuh’ dia di pentas nanti kerana saya faham keduanya perlu seimbang.

“Kami menjanjikan persembahan hebat di malam ABPBH32 nanti dengan gabungan emosi. Dalam ketawa ada juga mood sedih. Momentum harus jaga,” akhirinya.

Bakal dipancarkan secara langsung menerusi TV3 dari Pusat Konvensyen Antarabangsa Putrajaya (PICC) pada 22 September ini, ABPBH 32 menyaksikan gabungan penyanyi legenda dan bakat baharu bagi mengisi slot persembahan.

Pentas ABPBH 32 bakal diserikan dengan kemunculan nama popular seperti Aishah, Liza Hanim, Zizan Razak, Ismail Izzani, Zamaera, SonaOne, Alif, Ernie Zakri dan Idayu.

Turut terpilih membuat persembahan ialah Ariff Bahran, Andi Bernadee, Hazama, Black, Akim Ahmad, De Fam, Stacy dan Sufian Suhaimi.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Events Thu, 18 Apr 2019
Featured Tue, 9 May 2023
Hiburan Thu, 2 Sep 2021

Raih Perhatian Penonton, Drama Bersiri Anak Sena Papar Sisi Berbeza

Mengangkat tema kehidupan masyarakat Orang Asli, drama bersiri Anak Sena yang sedang ditayangkan di TV3 ketika ini menarik perhatian ramai. Kisah yang sarat dengan pengajaran dan kisah hidup masyarakat minoriti itu bukan sahaja tular dalam

Hiburan Wed, 21 Feb 2018

AMENG SPRING BAGI HADIAH SELEPAS 15 TAHUN

Ramai peminat yang bertanya adakah Spring masih aktif dalam industri. Ya, kami masih ada dan bakal menemui anda semula!

Hiburan Mon, 19 Aug 2019

Mark Adam Benar-benar Menyesal Dan Minta Maaf

Lagi kes body shaming, kali ini giliran Mark Adam pula tampil mohon maaf!

Hiburan Sun, 27 May 2018

Status Saya Single & Available – Puteri Aishah

Foto yang dimuat naik itu secara tidak langsung membuktikan tiada apa yang perlu kami sorokkan…Puteri juga memberitahu pengakuan ini adalah ikhlas dan tiada apa yang perlu disembunyikan.

| Live TV