Hiburan By: Del14 September 20, 2019 @ 3:36pm

Dato’ Rosyam Nor Buat Netizen Sakit Jantung!

Baru-baru ini Dato’ Rosyam Nor telah berkongsi satu video di mana seorang wanita telah mengalami ‘gangguan’ semasa tidur. 

Para netizen yang menyukai perkara-perkara mistik sudah tentunya ingin tahu tentang apa kesudahan video tersebut.

“Kesian Gadis ini. Jaga-jaga anak kita dari semua gangguan ni” tulis Rosyam dalam entri instagramnya itu. 

 
 
 
View this post on Instagram

Kesian Gadis ni. Jaga jaga anak kita dari semua gangguan ni

A post shared by Rosyam Nor (@iamrosyam) on

Pengakhiran video yang mengejutkan itu mendapat pelbagai reaksi dari netizen, termasuklah pelakon, Syazwan Zulkifly yang berkata “Crack terus handphone saya sebab terbaling Dato..”

 

Klik lah kalau nak tau apa yang jadi…tapi kalau lemah semangat baik jangan! Nyaris-nyaris tercampak laptop! Astaghfirullah….

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Fri, 31 Jan 2020

Vicha Takut Dengan Lelaki?

Semoga bertemu jodoh dengan lelaki yang lebih baik, Vicha…

Hiburan Mon, 25 Jun 2018

Tahniah! Comelnya Anak Abah Terlajak Laris

” Sumpah nak tengok @shahidadherbs tahan kat bilik bedah pun tak sanggup. Kuatnya pengorbanan ibu. Setuju tak? Siapa ada pengalaman macam ni?” tulisnya.

Hiburan Wed, 2 Jan 2019

Sweet! Rakan Baik Kongsi Rahsia Suami Elfira Loy

Kalau dah jodoh, tak ke mana…tak gitu?

Events Fri, 18 Oct 2019

Masya Masyitah And Jeryl Lee Will Host The Biggest New Year Countdown Concert At Arena Of Stars

Two rising stars, in one magical night that will definitely take your breath away.

Hiburan Thu, 28 Jun 2018

Joe Jackson Meninggal Dunia

Wakil keluarga Jackson iaitu Carlos Reyes memberitahu Joe meninggal dunia disebabkan penyakit kanser pankreas pada tahap akhir.

Events Mon, 25 Mar 2019

Ini Senarai Pemenang Drama Pendek Dan Sesi Kongsi Idea DFKL 2019!

Tahniah diucapkan buat semua peserta DFKL 2019!

Hiburan Wed, 11 Dec 2019
Events Fri, 14 Dec 2018

40,000 Pengunjung Banjiri Festival Anggun Life

Siapa yang pergi Anggun Life boleh guna #AnggunLife di sosial media korang okay!

Hiburan Fri, 27 Dec 2019

Penat Hidup Solo, Penyanyi Dangdut Ini Mohon Jodoh Tahun Depan

Semoga berjumpa lelaki yang tepat ya…

| Live TV