Hiburan By: Salma Syahbuddin January 8, 2018 @ 7:56am

DATUK HANS ISAAC DAN NEELOFA KELUAR BERSAMA?

Kalau tahun lepas kecoh seketika apabila Datuk Hans Isaac dan Neelofa dipertemukan semula menerusi satu program bual bicara, kali ini lain pula ceritanya apabila pasangan itu sudah mula keluar bersama. Isu ini timbul apabila Hans telah memuat naik satu gambar dilaman instagram beliau menunjukkan Hans, Neelofa, dan Elaine Daly bersama suaminya keluar bersama dan menikmati makan malam disalah sebuah restoran di ibu kota. Tetapi, gambar tersebut hanya dimuat naik oleh Datuk Hans sahaja. Neelofa?? 

Gambar Datuk Hans bersama Neelofa ketika makan bersama

Walaupun kedua-duanya telah membawa haluan masing-masing sejak berpisah pada tahun 2014, namun terdengar beberapa desas-desus mengatakan mereka telah menjalinkan hubungan cinta secara senyap. Betulkah? 

Datuk Hans dan Neelofa dipertemukan dalam satu program bual bicara

 

Atau, adakah Neelofa ingin menyembunyikan sesuatu selepas mereka dipertemukan semula dalam program rancangan bual bicara itu. Apa sahaja difikiran netizen, yang pastinya pasangan ini sudah tidak janggal untuk keluar bersama setelah sekian lama.

Gambar bersama bekas tunangnya, Gabriella Robinson

Pada tahun lalu juga, Datuk Hans telah mengumumkan tentang pembatalan perkahwinannya bersama Aileen Gabriella Robinson yang sepatutnya melangsungkan perkahwinan pada 29 Julai yang lepas. Dan, adakah disebabkan hal tersebut, telah membuka satu lagi peluang kepada pasangan ini untuk berbaik semula memandangkan kedua-duanya masih belum berpunya?

 

Sama-samalah kita doakan yang terbaik buat kedua-duanya okay!

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Mon, 11 Dec 2017

Perkahwinan Ke-Empat Harap Kekal Hingga Akhir Hayat

Mencari wanita yang benar-benar serasi dengannya dimana perkenalan selama lima tahun itu akhirnya berakhir dengan hubungan suami isteri

Hiburan Mon, 22 Jan 2018

Gary Tinggalkan Running Man Untuk Berkahwin

Betul ke Tinggalkan Running Man kerana ingin berkahwin

Hiburan Sun, 30 Jul 2023
Acara Tue, 30 Aug 2022
Hiburan Thu, 4 Apr 2019

‘Fresh Orange Ikat Tepi’ Punya Pasal…

Lagi satu, orang jarang beli fresh orange ikat tepi. Selalu teh ais, milo dan lain-lain. Kru siap tanya saya, ada ke orang pernah buat?

familuv Sat, 17 Dec 2022

Netizen Sebak Lihat Hubungan Akrab Puteri Balqis & Ibu – “Mereka Harungi Liku Kehidupan Bersama…”

Tular perkongsian yang dimuat naik oleh seorang pengguna TikTok yang menunjukkan keakraban dan kemesraan pelakon Puteri Balqis dan ibu, Norashikin Mohd Aziz, baru-baru ini. Menerusi hantaran tersebut, Norashikin sentiasa menemaninya dan turut berada di sisi […]

Hiburan Thu, 1 Aug 2019
error: Content is protected !!