Hiburan By: Salma Syahbuddin October 7, 2018 @ 10:12pm

Debaran Kian Terasa, Siapakah Agaknya Yang Bakal Dijulang Sebagai Bintang Paling Popular 2018?

Anugerah Bintang Popular Berita Harian kembali lagi menghangatkan industri Seni tanah air dengan kemunculannya buat kali ke-31 selepas diperkenalkan pada tahun 1987.

Kali ini, sebanyak 13 kategori dipertandingkan termasuklah satu anugerah khas bagi mengiktiraf artis lama yang banyak menyumbang bakatnya dalam industri.

Selain itu, 5 kategori Online turut dipertandingkan pada malam ini iaitu bagi anugerah artis sensasi popular, pasangan serasi drama, pasangan serasi filem, insta famous cilik popular, personaliti media sosial popular.

Agaknya siapakah bakal pemenang anugerah bagi kategori-kategori yang dipertandingkan? Dan, siapakah pula bakal dijulang sebagai artis paling popular ABPBH2018?

Jangan lupa saksikan siaran secara langsung menerusi TV3 Official, atau tonton di LIVE TV xtra.com.my!

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Thu, 7 Mar 2019
Hiburan Thu, 4 Jan 2018

BERMULA DENGAN SEMBAHYANG, KEMUDIAN BERHIJAB OKAY? – AMEERA KHAN

Ameera telah menerima beberapa komen balas dari netizen yang secara langsung menimbulkan kemarahan Ameera di laman Twitter nya itu.

Hiburan Tue, 27 Nov 2018

Alycia《嘴》探讨人性恶劣!挑战舞曲展现自我

马来西亚「正义女声」Alycia即将带着新歌《嘴》回归乐坛!MV中的她挑战自我展现舞蹈魅力,透过词曲、旋律与舞蹈的表现让人更能体会固中意义。

Hiburan Sun, 6 May 2018

Tasha Tetap Jadi Diri Sendiri!

Saya tahu diri saya macam mana dan ini antara saya dengan Tuhan. Saya tetap sama…

Hiburan Fri, 4 May 2018

Apa Motif Sajat Peluk Erat Fasha Sandha?

Tapi, apa motif Sajat  memuat naik gambar lama beliau bersama Fasha? Adakah, muat naik gambar tersebut cuma sekadar sebagai penghargaan beliau terhadap rakan baiknya itu?

Hiburan Mon, 15 Oct 2018

Muzik Video Zizan Razak Antara Yang Paling Trending!

Tak hairan lah kenapa muzik video ni trending!

Hiburan Fri, 12 Apr 2019

Nak Tengok Mak Gembira, Ayda Jebat Sanggup…

Alhamdulillah syukur rezeki saya pada tahun lalu dan sekarang masih lancar. Saya juga terlibat dalam beberapa projek untuk beberapa jenama besar.

Hiburan Mon, 9 Dec 2019

Tiga Tahun Menanti, Hafiz Teruja Ke Pentas Final AJL 34!

Antara lagu ‘favourite’ tahun ini!

Hiburan Sat, 9 Feb 2019

《玩转全家福》大马三日黄金档累积票房135万令吉

贺岁电影《玩转全家福》大马三日黄金档累积票房135万令吉!丁仕昀盼开续集,打造玩转系列。

Hiburan Fri, 27 Dec 2019

‘Takkan Nak Menangis Di Instagram’- Zara Zya Sudah Move On?

Kami putus tunang secara baik dan tidak bergaduh pun…

| Live TV