Hiburan By: SGMS Fas July 27, 2019 @ 4:23pm

Digelar ‘Hot Mommy’, Apa Rahsia Hanis Zalikha?

Selepas dua bulan melahirkan anak, pengacara Hanis Zalikha dilihat kembali mendapat bentuk badan asal.

Rata-rata pengikut Hanis ikut teruja melihat penampilan terbaharu idola mereka itu sehingga ada yang menggelarnya sebagai ‘hot mummy’.

Berkongsi tip kurus, Hanis memberitahu dia mengamalkan pantang dengan jadual teratur.

“Bukan sebab sibuk kerja, saya hanya menikmati waktu berpantang tradisional sebaiknya,” katanya yang kini tidak lagi aktif dalam dunia hiburan.

Hanis  mendirikan rumah tangga dengan pelakon Hairul Azreen pada 5 Jun 2015 dan dikurniakan dua orang cahaya mata Yusuf Iskandar dan Alisa Aisya

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Thu, 5 Jul 2018

EXO vs. BTS: Who’s Song Will be Playing at the FIFA World Cup 2018

It’s a bloodbath between to two artists’ fandom!

Hiburan Tue, 23 Jul 2019

Nak Tengok Payudara Fatin Afeefa, Lelaki Pervert Siap Bagi Salam

Makin teruk manusia sekarang kan? Namun netizen menyifatkan individu yang menghantar mesej terbabit adalah seorang yang pervert!

Hiburan Fri, 5 Jul 2019

’I Don’t Watch Malay Theater’- Erma Fatima Sindir Siapa Tu?

Rasa janggal juga tengok orang Malaysia pakai bukan main lagi macam nak pergi parti, siap sut dan gaun…

Hiburan Wed, 20 Nov 2019

金马新演员互挺!原腾跨刀献MV男男初吻

原腾和邱志宇因一同入围《金马奖》最佳新演员而认识,为拍摄《步步为营》MV原腾不仅爽快答应更二话不说、从马来西亚专程飞来台湾力挺邱志宇,还献出MV男男初吻 。

Hiburan Fri, 10 Jan 2020

Rossa Bengang Dituduh Buat Pembedahan Wajah?

Penyanyi terkenal dengan lagu Aku Bukan Untukmu ini menjelaskan bahawa penampilannya yang berbeza di dalam gambar kerana… 

Hiburan Tue, 28 May 2019
OMG Fri, 25 May 2018

Nafsu Gadis Bertudung Dalam LRT, Seronok Sampai Keluarkan Cecair?

 Seorang pengguna di laman twitter bernama Wani telah memuat naik satu entri mengenai pengalaman buruknya ketika bulan ramadan baru-baru ini kerana menjadi tempat melempiaskan nafsu ‘gadis bertudung’. Tetapi, apa yang menakutkan ialah, Wani mendapati setelah […]

Events Tue, 21 Jan 2020

林明祯直呼演戏没偶包!获导演大赞演技

林明祯挑《新年泰疯狂》女主角直呼没偶包豁出去,获导演戴敏非大赞演技!

Hiburan Thu, 2 Jan 2020

Bront Palarae In Talks To Reappear In The Next 8 Upcoming Films Until 2025, Following Gundala

There’s more we can expect coming in the future BumiLangit Cinematic Universe sequels.

Hiburan Fri, 21 Jun 2019

Tahniah! Amar Asyraf Dapat Anak Kedua

Alhamdulillah…Tahniah Amar & isteri!

| Live TV