Hiburan By: Del14 September 18, 2019 @ 12:01am

‘Dulu Sopan Je…’- Netizen ‘Hentam’ Gaya Nad Zainal Di Bali!

Sebagai seorang isteri dan ibu, kesihatan mental dan fizikal kita juga penting. Berlibur bersama rakan-rakan wanita untuk beberapa hari bukanlah satu benda yang ‘kejam’ asalkan kita tau batas-batasnya. Sebaliknya, bila pulang nanti..kita mampu untuk menjadi versi ibu dan isteri yang terbaik selepas berpeluang untuk beristirehat tanpa perlu memikirkan nak buat susu anak…atau nak tukar lampin…tak gitu? 

Jadi, tekalah apa yang terjadi apabila Nabila Huda, Nad Zainal, Sharifah Sakinah, Jihan Muse, Sherry Alhadad dan beberapa teman pergi bercuti bersama-sama untuk  satu All Girls Trip tanpa suami dan anak-anak? Sudah tentunya satu percutian yang menghiburkan dan penuh dengan aksi-aksi ‘gila’! 

 
 
 
View this post on Instagram

Bila trip dengan perempuan, tiap tempat cantik selang 10 saat bergambar, tiap 10 tapak melangkah bergambar. 9 perempuan, 7 isteri orang, 2 bujang . @kupu_kupu @sharifah_sakinah @nad.zainal @sherry_alhadad @jihanmuse @aqeella @bungadiawan @lizaabdul

A post shared by ناد زاينل (@nad.zainal) on

Melihat foto-foto percutian mereka, rasa macam nak tempah satu tiket penerbangan ke Bali sekarang juga! 

Tapi sekarang ni cerita dia ialah peminat Nad Zainal tak puas hati tengok cara berpakaian Nad masa bercuti baru-baru ini. Ada yang kata Nad selalunya berpakaian sopan tapi semenjak ‘berkawan’ dengan mereka-mereka ni, tetiba Nad semakin seksi pulak. 

Satu foto yang dimuat naik Nad memakai baju putih dan berseluar denim pendek telah ditegur ramai peminatnya yang rata-rata rasa kasihan pada suami Nad bila isterinya semakin seksi terutama sekali bila dah bercuti dengan kawan-kawan yang sememangnya tak putus dengan kontroversi tentang cara mereka berpakaian. 

View this post on Instagram

Aktivitas hari ini

A post shared by ناد زاينل (@nad.zainal) on

Walaupun ada peminat-peminat Nad yang memuji kecantikkannya, tapi ramai juga yang rasa Nad patut menjaga tatasusila sebagai seorang isteri dan ibu, lebih-lebih lagi kerana Nad jarang sekali terpalit dengan kontroversi berpakaian seksi seperti Sharifah Sakinah mahupun Nabila Huda. 

 

“Kali pertama tengok Nad seseksi ni…tak suka la macam ni…”

“Alaa…sayangnya…jangan terikut sangat diorang diorang yang lain tu…lama dah follow Nad Zainal…dulu sopan je…Baru harini nampak point untuk unfollow…sorry…”

 

 

“Tak suka tengok Nad seksi, kesian kat suami Nad!!”

 

Pelakon ‘Aku Haus Darahmu’ ini telah mendirikan rumahtangga dengan pasangannya Muhammad Faliq Amirullah pada 18 Disember 2015 dan dikurniakan seorang anak lelaki, Fahad Ibrahim pada 14 Oktober tahun berikutnya. 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

TECH Mon, 20 Aug 2018
Hiburan Tue, 21 Nov 2017

Jasper、嗯哼都痛到哭了!《爸爸5》未播画面被骂翻

近期非常火红的《爸爸去哪儿5》前阵子到中国甘肃省拍摄,小小春(Jasper)和嗯哼与当地小朋友进行拔河喝牛奶比赛。节目组发放了未播花絮,引来观众一阵争议。

Hiburan Mon, 3 Sep 2018
Hiburan Sat, 1 Sep 2018

Keranda, Gaun dan Kasut Tinggi Mendiang Aretha Franklin Jadi Perhatian

Difahamkan, mendiang telah berganti baju sebanyak 2 kali. Jenazah juga dibaringkan dalam sebuah keranda bersalut emas 24 karat serta menyarungkan gaun merah dan kasut bertumit tinggi.

Hiburan Wed, 14 Mar 2018

EXO’s Lay Will NOT Allow His Children to Become an Idol

EXO’s Lay talks to Pear Vid in an interview about supporting youngsters chasing their dreams, and future children’s plans on becoming an idol like him.

Hiburan Thu, 7 Mar 2019

DFKL 2019! Kenapa Korang Patut Layan Telemovie Resort Berhantu

Siapakah mayat yang ditemui? Benarkah itu sebenarnya mayat Rosalinda? Ataupun ini merupakan “balas dendam” daripada Rosalinda? Sama-sama kita saksikan telemovie menarik ini!

Hiburan Fri, 3 May 2019

‘Jangan Takut Kalau Kurang Peminat Tapi…’- Ramli Sarip Tegur Penyanyi Muda

Ramli Sarip berharap agar penyanyi masa kini menghasilkan karya yang mampu ‘hidup’ dalam beberapa tempoh tahun mendatang.

Hiburan Thu, 24 May 2018

Kemelut Antara Nora Danish Dan Fasha Sandha Akhirnya Terjawab!

Menurut Nora Danish, beliau sendiri mengakui mahu menamatkan segala kemelut bersama Fasha sejak sekian lama?

Hiburan Sun, 16 Jun 2019

Mad August Jim首次为团员亲自下厨?团员直呼有阴谋

Mad August团员Jim特别为3位摇滚爸爸安排了日本餐提前庆祝父亲节!团员们受惊,觉得 Jim 有阴谋要作弄他们 。

Hiburan Thu, 1 Nov 2018

“I Said Yes!”- Raja Ilya Dedah Status Terkini

Tahniah dari kami di xtra.com.my! Baca berita penuh dengan hanya klik artikel di atas

| Live TV