Hiburan By: Del14 September 18, 2019 @ 12:01am

‘Dulu Sopan Je…’- Netizen ‘Hentam’ Gaya Nad Zainal Di Bali!

Sebagai seorang isteri dan ibu, kesihatan mental dan fizikal kita juga penting. Berlibur bersama rakan-rakan wanita untuk beberapa hari bukanlah satu benda yang ‘kejam’ asalkan kita tau batas-batasnya. Sebaliknya, bila pulang nanti..kita mampu untuk menjadi versi ibu dan isteri yang terbaik selepas berpeluang untuk beristirehat tanpa perlu memikirkan nak buat susu anak…atau nak tukar lampin…tak gitu? 

Jadi, tekalah apa yang terjadi apabila Nabila Huda, Nad Zainal, Sharifah Sakinah, Jihan Muse, Sherry Alhadad dan beberapa teman pergi bercuti bersama-sama untuk  satu All Girls Trip tanpa suami dan anak-anak? Sudah tentunya satu percutian yang menghiburkan dan penuh dengan aksi-aksi ‘gila’! 

 
 
 
View this post on Instagram

Bila trip dengan perempuan, tiap tempat cantik selang 10 saat bergambar, tiap 10 tapak melangkah bergambar. 9 perempuan, 7 isteri orang, 2 bujang . @kupu_kupu @sharifah_sakinah @nad.zainal @sherry_alhadad @jihanmuse @aqeella @bungadiawan @lizaabdul

A post shared by ناد زاينل (@nad.zainal) on

Melihat foto-foto percutian mereka, rasa macam nak tempah satu tiket penerbangan ke Bali sekarang juga! 

Tapi sekarang ni cerita dia ialah peminat Nad Zainal tak puas hati tengok cara berpakaian Nad masa bercuti baru-baru ini. Ada yang kata Nad selalunya berpakaian sopan tapi semenjak ‘berkawan’ dengan mereka-mereka ni, tetiba Nad semakin seksi pulak. 

Satu foto yang dimuat naik Nad memakai baju putih dan berseluar denim pendek telah ditegur ramai peminatnya yang rata-rata rasa kasihan pada suami Nad bila isterinya semakin seksi terutama sekali bila dah bercuti dengan kawan-kawan yang sememangnya tak putus dengan kontroversi tentang cara mereka berpakaian. 

View this post on Instagram

Aktivitas hari ini

A post shared by ناد زاينل (@nad.zainal) on

Walaupun ada peminat-peminat Nad yang memuji kecantikkannya, tapi ramai juga yang rasa Nad patut menjaga tatasusila sebagai seorang isteri dan ibu, lebih-lebih lagi kerana Nad jarang sekali terpalit dengan kontroversi berpakaian seksi seperti Sharifah Sakinah mahupun Nabila Huda. 

 

“Kali pertama tengok Nad seseksi ni…tak suka la macam ni…”

“Alaa…sayangnya…jangan terikut sangat diorang diorang yang lain tu…lama dah follow Nad Zainal…dulu sopan je…Baru harini nampak point untuk unfollow…sorry…”

 

 

“Tak suka tengok Nad seksi, kesian kat suami Nad!!”

 

Pelakon ‘Aku Haus Darahmu’ ini telah mendirikan rumahtangga dengan pasangannya Muhammad Faliq Amirullah pada 18 Disember 2015 dan dikurniakan seorang anak lelaki, Fahad Ibrahim pada 14 Oktober tahun berikutnya. 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Tue, 21 Nov 2017

Bekas Kekasih Dakwa Idris Khan Hamilkannya

Macam tak percaya yang Idris Khan hamilkan bekas kekasihnya seperti yang di dakwa oleh bekas kekasihnya. Tabah lah ye

Hiburan Fri, 28 Dec 2018

Elfira Loy Kongsi Ciri-Ciri Si Tunang Pilihan Hati

Tak sabar rasanya nak tengok El kahwin!

Hiburan Wed, 14 Mar 2018

Sherry Ibrahim Naik Hantu Dengan FattZura?

Isu kontroversi terbaru mengaitkan Sherry dan perkahwinan FattZura nyata mengundag padah apabila Sherry sendiri sudah tidak tahan dengan spekulasi yang cuba dikaitkan terhadap dirinya itu

Hiburan Thu, 5 Apr 2018

“Aku Berkerja Demi Hidup” – Intan Liana Semakin Berani

Rezeki Intan semakin bertambah selepas apa yang berlaku pada dirinya

Hiburan Sun, 5 Aug 2018

Gempak! Ruffedge Pukau 5000 Penonton Di KL Live

Bayangkan, waktu tak terasa langsung berjalan dengan iringan lagu yang menggamit nostalgia penonton. Jeritan dan nyanyian penonton bergema tidak berhenti dari mula hinggalah ke akhir persembahan. Meriah sungguh!

Hiburan Thu, 10 May 2018

Selena Takkan Kembali Semula Dengan Justin Bieber

Betul ke Selena Gomez,dikatakan sudah berpatah arang dan enggan menyambung kembali percintaan dengan Justin Bieber, penyanyi dan pelakon

Hiburan Tue, 5 Jun 2018

Dakwaan Dah Kahwin, Tajul Naik Angin!

Jaga hal sendiri dah. Nak cakap kau besar, aku pun hidup bukannya sebatang kera. Awas ya siapa yang cakap Tajul dah kahwin…

Hiburan Wed, 13 Nov 2019

EXO五巡吉隆坡站票房开出红盘!宣布2票价加位

韩国超级天团EXO 五巡吉隆坡站消息公布至今引来热烈回响,在徇众要求下主办单位宣布即时增加2票价的位子。

Hiburan Thu, 8 Mar 2018

f(x)’s Amber Liu: “I’ll Be Nice When I Can But…”

Seems like f(x)’s Amber has got something to say to the haters.

Hiburan Sat, 7 Sep 2019

Lepas Artis, Anak Artis Pula Jadi Mangsa Kutukan Netizen

Kasihan..jangan lah kejam sangat sampai anak-anak pun nak kutuk?

| Live TV