Hiburan By: Del14 September 18, 2019 @ 12:01am

‘Dulu Sopan Je…’- Netizen ‘Hentam’ Gaya Nad Zainal Di Bali!

Sebagai seorang isteri dan ibu, kesihatan mental dan fizikal kita juga penting. Berlibur bersama rakan-rakan wanita untuk beberapa hari bukanlah satu benda yang ‘kejam’ asalkan kita tau batas-batasnya. Sebaliknya, bila pulang nanti..kita mampu untuk menjadi versi ibu dan isteri yang terbaik selepas berpeluang untuk beristirehat tanpa perlu memikirkan nak buat susu anak…atau nak tukar lampin…tak gitu? 

Jadi, tekalah apa yang terjadi apabila Nabila Huda, Nad Zainal, Sharifah Sakinah, Jihan Muse, Sherry Alhadad dan beberapa teman pergi bercuti bersama-sama untuk  satu All Girls Trip tanpa suami dan anak-anak? Sudah tentunya satu percutian yang menghiburkan dan penuh dengan aksi-aksi ‘gila’! 

 
 
 
View this post on Instagram

Bila trip dengan perempuan, tiap tempat cantik selang 10 saat bergambar, tiap 10 tapak melangkah bergambar. 9 perempuan, 7 isteri orang, 2 bujang . @kupu_kupu @sharifah_sakinah @nad.zainal @sherry_alhadad @jihanmuse @aqeella @bungadiawan @lizaabdul

A post shared by ناد زاينل (@nad.zainal) on

Melihat foto-foto percutian mereka, rasa macam nak tempah satu tiket penerbangan ke Bali sekarang juga! 

Tapi sekarang ni cerita dia ialah peminat Nad Zainal tak puas hati tengok cara berpakaian Nad masa bercuti baru-baru ini. Ada yang kata Nad selalunya berpakaian sopan tapi semenjak ‘berkawan’ dengan mereka-mereka ni, tetiba Nad semakin seksi pulak. 

Satu foto yang dimuat naik Nad memakai baju putih dan berseluar denim pendek telah ditegur ramai peminatnya yang rata-rata rasa kasihan pada suami Nad bila isterinya semakin seksi terutama sekali bila dah bercuti dengan kawan-kawan yang sememangnya tak putus dengan kontroversi tentang cara mereka berpakaian. 

View this post on Instagram

Aktivitas hari ini

A post shared by ناد زاينل (@nad.zainal) on

Walaupun ada peminat-peminat Nad yang memuji kecantikkannya, tapi ramai juga yang rasa Nad patut menjaga tatasusila sebagai seorang isteri dan ibu, lebih-lebih lagi kerana Nad jarang sekali terpalit dengan kontroversi berpakaian seksi seperti Sharifah Sakinah mahupun Nabila Huda. 

 

“Kali pertama tengok Nad seseksi ni…tak suka la macam ni…”

“Alaa…sayangnya…jangan terikut sangat diorang diorang yang lain tu…lama dah follow Nad Zainal…dulu sopan je…Baru harini nampak point untuk unfollow…sorry…”

 

 

“Tak suka tengok Nad seksi, kesian kat suami Nad!!”

 

Pelakon ‘Aku Haus Darahmu’ ini telah mendirikan rumahtangga dengan pasangannya Muhammad Faliq Amirullah pada 18 Disember 2015 dan dikurniakan seorang anak lelaki, Fahad Ibrahim pada 14 Oktober tahun berikutnya. 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Sat, 6 Oct 2018

张学友越跳越年轻!赞大马歌迷配合满分「犹如主场」

相隔不到九个月的时间,「歌神」张学友破纪录再度来马举办《A CLASSIC TOUR 学友·经典》世界巡迴;长达3小时的唱跳演出,让他自夸越跳越年轻,更大赞歌迷配合度满分,在大马演出「犹如主场」。

Hiburan Mon, 1 Apr 2019

Crossroads : One Two Jaga Dominasi FFM30 Selepas AMPFKL 2018

Tahniah diucapkan buat semua pemenang FFM30

Hiburan Mon, 12 Aug 2019

‘Sebenarnya Plan Tahun Ni Nak…’- Anzalna Nasir

Insya-Allah masanya akan tiba…

Hiburan Fri, 28 Sep 2018

Apa Lagi Elfira Loy Nak?

Wah, El memang cantik pun

Hiburan Wed, 5 Jun 2019

‘Kehilangan Masih Terasa’- Jalaluddin Hassan Sebak Rai Syawal Tahun Ini

Walaupun sudah beberapa bulan arwah pergi, kehilangannya masih terasa…

Hiburan Tue, 24 Apr 2018

Dwayne Johnson And Lauren Hashian Welcome Second Daughter into the Family!

There’s another little rock in the family now.

Hiburan Thu, 21 Dec 2017

Sebelum Tambah Anak- Aeril Zafrel Mahu Pasti Stabil Dulu

Bukan tidak mahu menambah zuriat tetapi ingin stabil dari segala segi sebelum mempunyai penambahan keluarga. Inginkan semua lengkap dan cukup baru boleh.  “Saya dan Wawa tidak ada lagi perancangan untuk menambah anak yang ketiga dalam […]

Events Fri, 7 Dec 2018
Events Thu, 9 Aug 2018

Jangan Benci Cintaku Cetus Fenomena, Catat 12 Juta Tontonan

Shah, Fika, Husna adalah anatara watak yang terlibat dalam cerita Jangan Benci Cintaku yang disiarkan menerusi slot Akasia TV3 sekaligus mencetuskan fenomena sejak ianya ditayangkan pada 29 Jun lalu

Hiburan Thu, 8 Feb 2018

SABAHAN IMPRESSES JUDGES WITH ANGELIC VOICE IN KOREA’S SINGING COMPETITION

The first Malaysian to compete in Korea’s top singing competition ‘I Can See Your Voice’, Bernard Kwo is giving all he has to make Malaysia proud!

| Live TV