Hiburan By: Del14 November 22, 2019 @ 8:49pm

Eina Azman Bawa Pembantu Menunaikan Umrah

Semakin ramai selebriti memilih untuk bercuti sambil beribadah di Mekah dan Madinah akhir-akhir ini seperti pelakon Zarina Zainuddin dan Che Puan Juliana Evans.  Pelakon Datin Paduka Eina Azman juga tidak terkecuali. 

Eina atau nama sebenarnya Ainur Syakina Azman (24) berangkat ke Tanah Suci untuk menunaikan umrah bersama keluarganya semalam dan membuat perkongsian itu di akaun Instagram miliknya.

“Alhamdullillah, impian membawa keluarga menunaikan umrah akhirnya tercapai. Lebih bermakna, saya dapat berkongsi keseronokan itu bersama ibu dan bapa serta suami, Datuk Paduka Kaiser Gurmeet Abdullah. 

“Saya bukan mahu berahsia, sebaliknya hanya bersedia untuk berkongsi apabila semuanya sudah pasti.  Sudah lama saya simpan hasrat ini, syukur kerana dapat juga menunaikan impian murni itu,” kata Eina kepada BH Online. 

Memanjatkan rasa syukur kerana niatnya untuk membawa keluarga menunaikan ibadat umrah tercapai, Eina juga turut bermurah hati dengan membawa pembantunya bersama-sama.

“Alhamdullillah rezeki untuk mu bik Mega…sebelum ini saya ada ramai bibik Islam dan jauh lagi tua dan berusia dari bik Mega. Tapi Allah dah tentukan  memang rezeki dia datang bersama saya dan keluarga untuk kali ini. #OrangKuatSayaDiRumah ” tulis Eina sebagai kapsyen entri tersebut. 

“Doakan kesejahteraan kami sekeluarga sepanjang berada di Tanah Suci.  Lengkap rasanya pemergian ini apabila anak, Arianna Aubrey dan Karl Kareef turut bersama-sama menyertai kami,” katanya lagi. 

Bagus betul Eina, bukan sahaja berbakti kepada kedua orang tua dan berusaha untuk membahagiakan mereka selagi hayat dikandung badan, dia juga tidak lupa pada kakak dan pembantu yang menjadi tulang belakangnya di rumah supaya dapat bersama-sama menunaikan ibadah umrah bersamanya.

 

Kredit Foto: Instagram @eina_azman

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Fri, 8 Nov 2019
Fab Foodies! Sat, 26 May 2018

Gaji Kopek Seafood Cecah RM 6000 Sebulan?

Salah seorang pekerja di situ, He Nanxin yang juga seorang penuntut universiti di China menerima gaji lebih RM6,000 sebulan.

Events Sun, 27 May 2018

Ini Bukan Kes Syok Sendiri! Tudung Superman Dikecam Netizen

Tambahnya lagi, koleksi tudung tersebut akan dipasarkan di semua butik DC Comics di Malaysia, Singapura dan beberapa negara Timur Tengah

Trending Hari Ini Tue, 19 May 2020
Hiburan Thu, 19 Sep 2019
TECH Sat, 8 Sep 2018

Lazada Launches LazMall and 9.9 Online Sale is Soon Approaching!

It’s gonna be a crazy shopping weekend!

Hiburan Thu, 1 Aug 2019
Hiburan Thu, 18 Apr 2019

Lui Peng’s On My Mind MV was Filmed with Just 2 People and 1 Camera!

The quality of the music video is amazing and it’s hard to believe it was literally shot with just one camera and 2 people.

Featured Mon, 13 Sep 2021

| Live TV