Hiburan By: Salma Syahbuddin August 20, 2018 @ 11:40am

Elfira Loy Sedang Bahagia Dengan Lelaki Misteri?

Kalau sebelum ini, Elfira loy atau lebih manja dengan panggilan El ini sering dikaitkan dengan isu move on tak move on nya bersama penyanyi, Sufian Suhaimi. 

Namun, apa yang menjadi tanda tanya ramai pihak sekarang ini ialah, siapakah agaknya gerangan lelaki dalam sebuah gambar yang dimuat naik oleh El semalam dilaman instagram miliknya itu.

 

Buang kebencian , lahirlah kebahagiaan ✨

A post shared by ٢٤ | ?? | Selfie is ma thangg (@elfiraloy) on

 
Gambar yang dimuat naik itu dan telah mendapat 149,856 likes itu sekaligus masih menjadi tanda tanya dikalangan followers dan rakan-rakan artis beliau sendiri.
 
 
 
Patutlah El kelihatan semakin berseri-seri kebelakangan ni kan? Dah ada someone special rupanya. Dan, siapa pun gerangan lelaki itu, diharap El dan peminat-peminat setia beliau mendoakan yang baik-baik sahaja buat keduanya okay!

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Mon, 2 Apr 2018

Trio Terhangat Dipasaran Ini Bakal Kembali Dalam Pentas KRU25!

Melihat pada tarikh keramat tersebut, KRU kini dilihat sangat aktif dalam melakukan aktiviti sukan bertujuan untuk memantapkan fizikal dan mental mereka dalam membuat persiapan menjelang konsert #konsertgergasikru25 itu nanti

Hiburan Tue, 3 Jul 2018

沙米尔等你《来爱》!首支单曲飞中国录音

李佩玲的同门师弟Meer Nash沙米尔经过筹备、培训1年后,他终于以首支单曲《来爱》正式出道!

Hiburan Tue, 19 Dec 2017

Elfira Loy Belanja RM10,000 Mekap Di LA

Berhabis RM10,000 membeli pelbagai barangan mekap ketika menghadiri acara di Amerika Syarikat

Hiburan Fri, 19 Apr 2019

#SetulusIkhlas : Semai Keikhlasan Sempena Ramadan Raya Tahun Ini Bersama TV3!

Semuanya yang terbaik dari kami di TV3 semepna sambutan Ramadan dan Syawal ini!

Hiburan Mon, 8 Jan 2018

无线「第一代」首席小生陈振华病逝

据香港媒体报道,70年代著名电视演员陈振华日前于香港九龙圣德肋撒医院因生病离世,终年78岁;据悉,晚年的他视力和听力衰退,就连热忱的看相命理也被迫放弃。

Events Sun, 10 Nov 2019

Nah, Ini Perkara Menarik Tentang Lazada Supershow 11.11 Ahad Ini!

Jom hangatkan lagi Lazada Supershow 11.11 malam ini!

Hiburan Mon, 16 Sep 2019

Air Mata Siti Nurhaliza Tumpah Jua Selepas…

Kenapa Tok Ti sebak tiba-tiba?

Hiburan Thu, 3 Jan 2019

‘Bayangkan Bulan 10 Baru Ada Projek’- Syazwan Zulkifli Kongsi Alasan Lama Tak Muncul Di TV

Watak Pali dalam Pujaan Hati Kanda memang wow. Semoga terus sukses untuk tahun 2019 ini ya!

Hiburan Fri, 4 Jan 2019

Hati Rita Rudaini Robek Lagi?

Semoga Pekan segera ditemui, sabar ya…

Hiburan Tue, 22 Jan 2019

Nabila Razali Padam Semua Gambar Di Instagram ?

Ingatkan Nabila Razali nak beat gambar telur yang cetuskan kontroversi baru-baru ni?

| Live TV