Hiburan By: Ad Ops April 10, 2018 @ 10:32am

Encik Mimpi Sudah Bersedia Buka Topeng?

Peminat sering tertanya-tanya bagaimanakah rupa di sebalik topeng Encik Mimpi? Tidak kurang juga yang terfikir mengapa dia memakai topeng? Itulah persoalan yang akan bermain di fikiran bila nama Encik Mimpi disebut, kan?

Encik Mimpi, penyanyi yang mula terkenal menerusi lagu Rindukanlah, telah berkecimpung dalam dunia hiburan hampir sepuluh tahun. Nama sebenar ialah Mohd Azam Zamri dilahirkan di ibu kota, Kuala Lumpur. Kehadirannya agak berbeza dengan penyayi-penyanyi lain kerana imejnya yang misteri. Hingga kini, tiada siapa yang mengetahui wajah sebenar Encik Mimpi.

 

 Encik Mimpi baru-baru ini ada menyatakan hasrat untuk membuka topeng mukanya itu. Wahh! Mesti ramai yang teruja kan nak tahu agaknya bagaimanakah muka sebenar penyanyi itu? 

Tapi, bukan semudah itu Encik Mimpi nak buka topengnya ye! Bagi Encik Mimpi, umpama Puteri Gunung Ledang meminta drone dengan Sultan Melaka, begitu jugalah dia.  Tambahnya juga, dia ada menetapkan syarat tersendiri yang agak sukar untuk dicapai sebelum mendedahkan wajahnya. Sengaja meletakkan syarat itu agar dia boleh kekal bertopeng. Boleh tahan juga Encik Mimpi ni?  Adakah Encik Mimpi hendak 7 bekas hati nyamuk Atau 7 bekas intan permata?

Namun, syarat yang dikenakan Encik Mimpi adalah,  followers di instagramnya haruslah mencapai 2 juta pengikut, maka dia akan membuka topengnya itu. Tetapi kini, dia telahpun mempunyai 86k  pengikut diinstagramnya. Adakah permintaan tersebut mustahil ataupun tidak?

Namun, syarat yang dikenakan Encik Mimpi adalah,  followers beliau haruslah mencapai 2 juta pengikut, maka dia akan membuka topengnya itu. Dan, kini dia telahpun mempunyai 86k pengikut diinstagram. Adakah permintaan tersebut mustahil ataupun tidak? Sama-samalah kita nantikan!

 

Ditulis oleh: Nur Nasuha

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Featured Sat, 16 Oct 2021
Hiburan Thu, 28 Mar 2019

CJ WOW SHOP三年取得辉煌成就!望再创高峰

CJ WOW SHOP三年取得辉煌成就!欢庆「精彩三年」展开一系列促销活动回馈顾客。

Hiburan Tue, 3 Sep 2019

Aliff Syukri Ubah ‘Selera’

Pelan ini dijangka akan bermula enam bulan dari sekarang

Hiburan Thu, 24 Jan 2019

Izzue Islam Takut Sakit Makin Melarat

Kita doakan semoga Izzue cepat sembuh okay!

Featured Tue, 7 Feb 2023
Featured Sun, 12 Feb 2023

Ali Puteh Akan Bayar Hutang RM60,000 Secara Ansurans, Tampil Dedah Sebab Tak Beri Kunci Rumah Pada Balu Abam…

Ali Puteh tampil beri penjelasan isu rumah arwah Abam Bocey terbiar 🤔

Hiburan Wed, 13 Nov 2019

Zizie Izette Suka Baju Sedondon Walaupun…

Memang suka tengok cara berpakaian Zizie dan anak-anak! So picture worthy!

Hiburan Fri, 9 Nov 2018

Yeay! Priyanka Chopra & Nick Jonas Terima Lesen Perkahwinan

Priyanka Chopra dan Nick Jonas ‘memperoleh lesen perkahwinan’ selepas berhenti di mahkamah Beverly Hills ‘untuk mengisi kertas kerja’

| Live TV