Hiburan By: tex_admin May 8, 2018 @ 12:03pm

EXO’s Kai’s Father Passes Away

It was reported by Allkpop that EXO member Kai’s father recently passed away.

On May 8th, 2018, SM Entertainment released a statement which confirmed the saddening news.

The agency wrote,

“Kai’s father passed away yesterday after suffering a chronic illness. Kai is currently at the wake, and a funeral will be held quietly for family and relatives.

“We ask for your consideration, so the family may grieve his father’s passing.”

Many would know EXO’s Kai to be a bright man with a great smile. However, right now, it must be a difficult time for him.

Hopefully, the singer will stay strong throughout.

Let us respect Kai and his family during this tough time by giving them the space they deserve. xtra extends our deepest condolences to his family.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Mon, 9 Dec 2019

Inul Daratista Bongkar Rahsia Suami, Rupa-Rupanya…

Alala, comel je pasangan ni kan…

Hiburan Fri, 13 Jul 2018

Si Perampas, Dengar Sini…Che Ta Nak Habaq!

Tapi hat (yang) jantan (yang lelaki) tu pun jenis gatai (gatal). Adoi… Ramai sangat yang duk DM kami cerita pasal rumah tangga mereka…

Hiburan Tue, 24 Sep 2019

Zizan Gunakan Platform Media Sosial Untuk Kekal Relevan Sebagai Pelawak

Berbual dengan Zizan, memang tak kering gusi dibuatnya.

Hiburan Sat, 25 Jan 2020
Hiburan Mon, 22 Oct 2018

Harap Dapat Anak Perempuan…Jom Aminkan Doa Nourul Depp!

Sejuk hati tengok family bahagia ni. Semoga terus bahagia di masa akan datang seterusnya dikurniakan cahaya mata perempuan selepas ini. Amin!

Events Wed, 29 May 2019

Pelbagai Tip WOW Sempena Raya Ini!

Jangan lepaskan peluang untuk nikmati tip dan tawaran istimewa dari CJ WOW SHOP ya!

Hiburan Tue, 29 Oct 2019

Serius Dalam Lakonan, Syafiq Kyle Sanggup Korbankan ‘Identiti’

Makin meletup lah Pelakon TV Lelaki Popular ABPBH ke-32 ni!

Hiburan Fri, 22 Feb 2019

“Laporan Polis Berasingan Akan Dibuat”- Misha Omar

So, lepasni nak post apa-apa kat media sosial kena fikir dulu okay

Hiburan Mon, 20 Jan 2020

Bangunkan Aplikasi Go Eat, Fikry Bantu Suri Rumah Jana Pendapatan

Tahniah Fikry, semoga Go Eat terus sukses!

| Live TV