Hiburan By: Ad Ops June 12, 2018 @ 4:08am

Ezatty Abdullah Kerja Keras!

Pelakon Ezatty Abdullah telah berjinak jinak di dalam bidang perniagaan sejak setahun lebih yang lalu. Malah, dia semakin giat menjual produknya, Vermillion dan kosmetik keluaran terbarunya.

Bagi pelakon cantik manis ini, beliau turut mengakui sambutan daripada orang Johor sempena Festival Anggun Life yang diadakan baru-baru ini betul-betul mengkagumkan.

“Sambutan yang diberikan oleh orang Johor Bharu sangat memberangsangkan. Hanya dalam tempoh satu hari Vermillion hampir habis dijual.

“Mascara yang saya hasilkan tidak sama dengan keluaran orang lain. Oleh sebab saya tahu manfaat air zam zam, habbatus sauda dan minyak zaiton adalah bagus, jadi tidak salah untuk saya gunakan ke dalam mascara keluaran saya.” Katanya

 

Pelakon Ezatty Abdullah turut mengakui bahawa, sekarang dia lebih memberi fokus kepada perniagaan dan anaknya, Harum Dalia berbanding kerjaya lakonan. Namun, beliau juga turut memberitahu tidak akan menghalang suaminya , Azwan Kombos sekiranya beliau mahu terus aktif berlakon.

Sejak ada anak, saya lebih fokus untuk menjual produk saya. Lagipun saya sukar untuk mempercayai orang untuk menjaga anak saya. Kami tidak akan shooting serentak untuk bergilir dalam menjaga Harum dan menguruskan perniagaan. Jadi jika saya shooting, Azwan akan membantu dalam menguruskan perniagaan saya dan pada masa yang sama menjaga Harum.

Aidilfitri yang bakal tiba tidak lama lagi membuatkan Ezatty tidak sabar untuk beraya di Sabah, buat pertama kali.

Saya sangat excited untuk beraya di Sabah tahun ini memandangkan niat untuk beraya di sana sudah sejak setahun yang laluMalah, Harum dapat beraya bersama dengan neneknya buat kali pertama. Saya sudah rancang dengan kakak ipar untuk membuat kuih dan membawa ke Sabah untuk rumah terbuka.

“Biasanya di Sabah, Azwan akan membuat rumah terbuka selama tiga hari berturut tetapi kali ini saya hanya ingin membuat rumah terbuka hanya untuk satu hari sebab ingin meluangkan lebih masa bersama family.

 

Ditulis Oleh : Nik Nur Amira

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Mon, 15 Oct 2018

Enam Tahun Tanpa Lagu Inggeris, Bunkface Muncul Dengan SHIVER

Video muzik SHIVER akan mengetengahkan Sam sendiri sebagai fokus utama dan menampilkan aksi lagak ngeri dan kumpulan ‘Stunt Legend’ MAPS, Perak.

Hiburan Mon, 20 May 2019

Ebby Yus Terkejut Wanita Muda Nak Derma Buah Pinggang

Untung Ebby Yus, ramai yang masih sayang dengan dia. Semoga cepat sembuh bang!

Hiburan Fri, 20 Aug 2021

“Kalau Dah Bantu Secara Peribadi, Tak Payah Share, Cukup Sekadar….” – Ajak

Pelawak dan penyampai radio, Ajak Shiro berpendapat bantuan secara peribadi yang dihulurkan kepada mereka yang tidak berkemampuan tidak perlu dihebahkan. Mengulas mengenai peranan selebriti untuk membantu golongan yang dilanda kesusahan tatkala pandemik ini, Ajak lebih […]

Hiburan Thu, 2 Sep 2021

Dapat Sambutan Penonton, OBTV Program Hiburan Socialtainment Tumpu Kisah Viral & Menarik

Sejak mula dilancarkan pada Januari lalu, program hiburan OBTV terbitan REV Media Group (RMG) (sebahagian daripada kumpulan Media Prima) antara yang mendapat sambutan penonton. OBTV adalah sebuah program kapsul hiburan socialtainment berdurasi 5 minit yang […]

Hiburan Wed, 28 Aug 2019

Fara Fauzana Kembali Ke Konti?

Yeay! Meriah lah konti lepas ni dengan suara kak Fafau kita!

Hiburan Mon, 22 Oct 2018

Bila Jenayah Ibarat Silang Kata Di Fikiran… Saksikan JIBRIL Bermula Malam Ini!

Drama Jibril mengisahkan seorang peguam tampan bernama Jibril yang memiliki kepintaran luar biasa dan berkebolehan melakukan kesimpulan. Rugi kalau korang tak tengok tau!

Hiburan Mon, 14 Oct 2019
Hiburan Tue, 16 Jul 2019

Radhi OAG- Ayu Cerai Talak Satu

Hakim Syarie Husaini Roslin memutuskan demikian selepas mendapati lafaz yang diucapkan Radhi terhadap Ayu pada 25 Mac lalu adalah sah dan mengikut syarak

Hiburan Sun, 20 Oct 2019

Semak Skim i-Suri Bantuan Suri Rumah RM480 Setahun

hanya diri sendiri iaitu isteri dan suami kepada pasangan yang layak sahaja

Hiburan Thu, 21 Mar 2019

Pernah Kelar Tangan, Azam Smile Kongsi Pengalaman Depresi

Semoga cepat sembuh Azam & good luck untuk Atas Cintamu. Jom request di radio Hot & Kool FM hari ini!

| Live TV