Hiburan By: Salma Syahbuddin September 4, 2018 @ 11:55am

Fathia Latiff Jadi Simbol Seks Netizen?

Sejak beberapa hari lepas nama Fathia Latiff sekali lagi menjadi perhatian apabila dilihat seringkali tampil dengan beberapa isu kontroversi melibatkan dirinya.

Mahu meraih publisiti semula ke?

Terpalit dengan isu melibatkan rakan baiknya, Zarina Anjoulie dan penyanyi, Ismail Izzani baru-baru ini, Fathia sekali lagi menarik perhatian netizen apabila memuat naik gambar seakan-akan porn star dilaman instagram miliknya dan itu jelas sekali mengundang komen-komen lucah sesetengah followers beliau.

Sumber : Instagram @fatiyalatiff

Namun, sebenarnya gambar-gambar itu dimuat naik bertujuan untuk mempromosikan produk keluaran rakan baiknya itu. 

Sumber : Instagram @fatiyalatiff

 

Bagaimanapun, netizen nampaknya lebih tertarik terhadap gambar-gambar Fathia yang dilihat sangat menggoda sambil mempromosikan produk penjagaan kesihatan wanita itu sehingga memanggil mereka untuk memberikan komen-komen berunsur lucah diruangan tersebut.
 
 
Terdahulu, Fathia Latiff pernah memuat naik satu insta story mengatakan sebuah stesen TV telah menyenaraikan hitamkan nama beliau. 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Fri, 1 Dec 2017

Vin Diesel Pelakon Termahal 2017 RM6.5 Bilion

Tahun ini menyaksikan dua bintang utama filem Fast and Furious 8, Vin Diesel dan The Rock dinobatkan sebagai pelakon termahal untuk tahun 2017. Filem box office itu juga meletakkan Vin Diesel di tempat pertama dengan […]

Hiburan Mon, 25 Nov 2019
Hiburan Mon, 25 Feb 2019

‘Mungkin Saya Bukan Artis Viral…’- Hazami Kecewa Nama Terus Tenggelam?

Macam saya kata tadi, pada masa ini sama ada seseorang itu boleh menyanyi atau tidak, itu tidak penting. Yang penting perlu viral untuk survive di dalam industri hiburan. Korang setuju tak?

Featured Tue, 30 Nov 2021

Gadis Tetap Gembira Walaupun Hanya Tunang Secara Ringkas & Santai Di Restoran

Kisah romantik seorang lelaki yang melamar teman wanitanya di sebuah restoran pernah tular di laman TikTok pada bulan lalu. @aidilriza_ Dulu lapar tapi sekarang dah kenyang. Dulu takde drip tapi sekarang berenang, dulu single, sekarang […]

Hiburan Wed, 3 Oct 2018

‘Kau Artis Ke Kau Siapa, Ada Aku Kisah?’, Kokom Sentap Dengan Penyanyi Senior?

Sabarlah ya Kokom. Adat hidup, bukan semua orang akan suka hasil kerja atau diri kita walau bagus macam mana sekalipun. ‘Usik-usik’ manja je tu…

Events Tue, 21 Apr 2020
Hiburan Thu, 7 Mar 2019

Terkilan Permohonan Ditolak, Man Bai Mahu Sistem Pengurusan Istana Budaya Berubah

Man Bai dan Rahim Maarof dijangka mengadakan konsert 2V pada 6 April 2019 (Sabtu) di Dewan Tunku Abdul Rahman MaTiC Kuala Lumpur. Jom dapatkan tiket di www.ilassptickets.com sekarang!

Hiburan Tue, 9 Apr 2019

Hael Husaini Lancar Single ‘Hari Ini’

Wow! Min dah tengok dah mv lagu ni. Peminat Hael jangan makan hati pulak ye!

Hiburan Mon, 25 Mar 2019

Selamat Tinggal, Boyzone!

Boyzone turut memilih Indonesia kerana sambutan di kalangan peminat yang diterima amat luar biasa!

Featured Thu, 3 Jun 2021

M40, T20 Layak Terima Bantuan Moratorium

Bantuan moratorium akan diberikan kepada mana-mana individu yang mengalami pengurangan pendapatan dan hilang punca pendapatan ketika pelaksanaan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP 3.0). Menurut Menteri Kewangan, Senator Tengku Datuk Seri Zafrul Tengku Abdul Aziz berkata, kelayakan […]

| Live TV