Hiburan By: Salma Syahbuddin December 21, 2017 @ 9:55am

FATHIA LATIFF KINI FREEHAIR?

Sekali lagi Fathia Latiff tampil dengan kontroversinya yang terbaru iaitu memuat naik salah satu gambar throwback nya dengan memakai topi berwarna merah dengan rambut terdedah. Apakah motif disebalik tindakan Fathia ini? 

Menyedari tindakannya itu agak tidak sesuai dengan imejnya sekarang, Fathia terlebih dahulu menutup ruangan komen di instagram beliau sebelum terus menerus dikecam oleh netizen. Namun, netizen tetap menjalankan”kerja” mereka dengan mengambil peluang “bertanya” apakah motif disebalik gambar throwback ini. 

Apakah tindakan Fathia ini sedikit sebanyak dipengaruhi oleh rakan baiknya, Uqasha Senrose?

Gambar tular Fathia Latiff

Gambar yang turut menjadi kecaman para netizen

Ini antara komen netizen yang menyelar tindakan Fathia Latiff berhubung gambar tularnya itu :

Namun, setelah dihentam oleh pelbagai komen-komen negatif akhirnya Fathia telah mengambil keputusan untuk memadam gambar throwback nya itu kerana terdapat segelintir netizen yang menganggap dirinya itu sebagai seorang “kafir” dan ini antara komen balas Fathia dilaman instagramnya.

Antara status Fathia yang terkini

 

Apapun, sama-sama lah kita doakan yang terbaik buat beliau. 

 

 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Wed, 29 Nov 2017

Hormat Permintaan Keluarga, Fattah Mohon Doa Peminat

Nikah dalam majlis tertutup menghormati permintaan dua belah pihak keluarga

Events Mon, 25 Feb 2019

Kenapa dengan persembahan beremosi Bradley Cooper dan Lady Gaga di Anugerah Oscars?

Persembahan hebat mereka  bukan sahaja menyentuh emosi tetamu malah turut mendapat standing ovation daripada tetamu yang hadir dalam dewan tersebut,  persembahan mereka kini trending di laman Twitter dan dibanjiri dengan pelbagai komen daripada netizen.

Hiburan Wed, 10 Apr 2019

BLACKPINK’s ‘Kill This Love’ Smashes Charts!

Congratulations, girls and keep slayin’!

Hiburan Wed, 13 Nov 2019

Bukan Sorok Cuma…

Filem lakonan Reen, KL Vampire bakal menjengah pawagam bermula esok (14 November). 

Hiburan Fri, 29 Nov 2019
Hiburan Tue, 23 Jan 2018

Hubungan Kami Complicated, Doakan Pengakhiran Terbaik

Hubungan pasangan Sufian Suhaimi dan Elfira Loy dikhabarkan sedikit goyah selepas bertunang, biasalah pasti akan ada dugaan dan cabaran yang mendatangkan

Hiburan Fri, 14 Jun 2019

Hidup Mewah Hasil Duit Haram, Erma Fatima Sindir Siapa?

Untuk apa kesenangan dari kesengsaraan sahabat sendiri kan?

Hiburan Tue, 10 Apr 2018

Arif Jiwa Bakal Saingi Populariti Tok Ti?

Lepas dah menang anugerah, sudah pasti banyak jenama atau produksi yang ‘mengintai’ Arif untuk menjadi duta atau berlakon kan? 

Hiburan Wed, 25 Apr 2018

Ini Sebab Sajat Marah Haters Secara Live!

Sebelum melakukan persembahan bersama penari-penari pilihan Sajat, beliau sempat lagi beramah mesra bersama peminat dan juga haters beliau secara live. Haa, tengok tu! Siap marah dan block haters tau. Jangan main-main!

Hiburan Thu, 8 Nov 2018

Nak Tengok Paduan Suara Awie, Ella? Jom Ke Dinner GIG 2018!

Dinner GIG 2018 bertujan untuk mengumpul dana bagi menampung perbelanjaan Kelab Bola Sepak Felda United. Jom support!

| Live TV