Sertai misi di www.jomheboh.com.my dan berpeluang memenangi 5 juta koin Shopee, barangan Xiaomi dan beras ERA! Penyertaan dilanjutkan sehingga hari Jumaat 7 Mei 2021. Sertai sekarang!
Hiburan By: Del14 November 8, 2019 @ 6:08pm

Gambar Mesra Viral, Pengarah Setelah Ku Dimiliki Mula Bersuara

Gara-gara gambar mesra hero dan heroin drama yang kini hangat ditayangkan, Setelah Ku Dimiliki tular di sosial media, netizen nampaknya ‘naik hantu’.

Mungkin ramai di antara mereka kecewa memandangkan kedua pelakon ini dimaklumkan sudah berpunya.

Rata-rata kurang senang dengan aksi mesra melampau mereka walaupun dikatakan ia mungkin antara babak dalam drama lakonan mereka Setelah Ku Dimiliki yang kini ditayangkan di TV3.

Baca: Gambar Zul Ariffin dan Intan Najuwa Berpeluk, “Tunang Tak Jeles Ke?”

Baca: Gambar Mesra ‘Bocor’ Di Instagram Buat Netizen Terkejut?

Walau bagaimanapun, menurut laporan sebuah portal, pengarah drama Setelah Ku Dimiliki, Osman Ali menafikan foto yang tular adalah sebahagian daripada gimik untuk menaikkan rating drama tersebut dan mengatakan bahawa dia tidak berada dia di lokasi sewaktu penggambaran montaj bulan madu watak Adriz dan Sarra dan babak aksi mesra mereka langsung tidak wujud dalam adegan drama berkenaan.

“Saya berada di Kuala Lumpur kerana ada urusan dan tanggungjawab pengarahan untuk montaj berkenaan diserahkan kepada penolong pengarah, Jai Nadxaman.
 
“Apa pun, saya terkilan kenapa ada pihak sengaja nak sebar dan tularkan gambar berkenaan. Saya kalau boleh tidak mahu ada elemen sebegitu dalam drama.
 
“Bagaimanapun, saya sudah dapatkan kepastian daripada semua pihak yang terbabit di lokasi dan jelas tiada langsung penggambaran terbabit dalam adegan drama Setelah Ku Dimiliki,” katanya kepada Harian Metro.
 
Penolong pengarah Jai Nadxaman juga berkata walaupun dia melakukan dua versi penggambaran bagi montaj bulan madu antara Adriz dan Sarra, ia hanyalah babak berlari berkejaran di tepi pantai.
 
“Gambar mesra dalam laut itu tidak ada dalam ‘footage’ kamera kami dan saya tidak tahu apa-apa mengenai gambar berkenaan.  Tidak ada adegan seperti itu dalam montaj bulan madu dirakamkan,” katanya. 
 
Nampaknya hanya tuan punya badan yang mampu menjawab soalan berkenaan gambar-gambar yang tular itu. 

 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Thu, 1 Feb 2018

MIRA FILZAH TUKAR ANGIN?

Mira berkata dia sudah bersedia menerima segala kritikan dan kecaman netizen sepanjang dia mengendalikan program tersebut

Contest Wed, 15 Jan 2020

#XtraGiveaway: WIN 40 Free Tickets To Watch This Special Show Performances At Sunway Lagoon

Enter now and celebrate your CNY with the most amazing performances at Sunway Lagoon!

Hiburan Fri, 13 Dec 2019
Hiburan Thu, 5 Dec 2019

“Saya Masih Belum Dapat…” – Azrel Ismail

Apa yang Azrel nak tapi belum dapat ni?

Contest Tue, 13 Aug 2019
Hiburan Thu, 4 Jul 2019

Lumrah Manusia…Dulu Dihina, Sekarang Dipuji Pula!

Huwah, teruskan menjadi ibu yang terbaik!

Hiburan Mon, 4 Jun 2018

Siti Nurhaliza Bukan Pilih Kasih!

Memilih Khai Bahar sebagai rakan duet kerana merasakan suara penyanyi lagu Bayang itu paling bersesuaian untuk menyanyikan lagu berentak zikir. 

Hiburan Fri, 3 Jan 2020
Hiburan Sun, 10 Feb 2019
Hiburan Mon, 6 May 2019

Sahur Kurma & Pisang, Alvin Chong Cuba Berpuasa!

Semoga terus bertahan yer Alvin, you can do it!

| Live TV