Featured By: Fatin Nurain December 13, 2022 @ 12:36pm

Gara-Gara Terbaca Komen Berunsur ‘Body Shaming’, Reaksi Neelofa Bela PU Riz Undang Tawa Warganet

Pasangan selebriti Neelofa dan Haris Ismail sekali lagi mengundang tawa warganet selepas melihat gelagat mereka ketika membaca komen peminat sewaktu membuat Live di TikTok.

Menerusi video yang tular di platform tersebut, Neelofa ditegur manja oleh Haris kerana membacakan komen yang berunsur ‘body shaming’ terhadap suaminya itu.

“Kenapa abah Bilal bulat?,” komen netizen.

Menyedari perkara itu, Neelofa tampil membela suaminya selepas ditegur oleh Haris atau lebih mesra disapa, PU Riz gara-gara terbaca komen sedemikian.

“Mana ada bulat. Kau ni, geram je. Aku pulak kena marah. Kau yang tanya,” katanya.

@seorangnur Hahaha. Orang lain yang tanya soalan, Lofa yang kena marah 🤣😂 #neelofa #harisismail #neelofaharis #fyp #foryou #fypage #xyzbca #nunha ♬ Laughing – Gianluca Marino

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata warganet terhibur melihat gelagat mereka yang tenang melayan kerena peminatnya ketika membuat Live.

“Lofa tak sengaja terbaca tu, dah habis baca, baru perasan kot 😂😂😂

“Comelnya ummi bilal buat-buat marah kat orang pulak 😂😂😂

“Maksudnya isteri dah betol jaga… Alhamdulillah..

“Aku kelakar la tengok Neelofa ni sejak kahwin,” komen warganet.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Sat, 12 Oct 2019

16 Termasuk Kanak-Kanak Melecur Belon Helium Meletup

“Sedih tragedi sudah berlaku di tempat yang sepatutnya ada temasya,!

Hiburan Wed, 27 Feb 2019

Terbang Ke Jepun, Syahrini Nikah Hari Ini?

Biarpun tiada lagi kenyataan rasmi daripada penyanyi terkenal ini, adiknya Aisyahrani memberitahu kakaknya selesa tidak berkongsi perihal kisah cinta dengan jejaka berusia 34 tahun itu.

Hiburan Thu, 24 May 2018

“Beauty Is Pain”- Sajat

Episod kali ini kami akan membawa penonton untuk mengetahui rahsia disebalik bentuk badan Sajat yang menggoda. Wah! mesti penonton semua nak tahu kan agaknya bagaimana lah Sajat menjaga penampilan beliau agar sentiasa kelihatan seksi kan? 

Trending Mon, 2 Mar 2020

Firasat Ashraf Akan Meninggalkan Noah, Lukisan Noah Untuk Ashraf Sinclair Punya Maksud Tersirat?

Kehilangan Ashraf Sinclair sejak minggu lalu masih terasa di hati insan-insan terdekat. Ashraf meninggal berpunca daripada masalah komplikasi masalah jantung, kehilangannya disifatkan sebagai “mati mengejut”. Saat pemergian Ashraf, sebuah lukisan yang dilukis oleh anaknya, Noah

Trending Tue, 20 Mar 2018

Lelaki Tembak MH17 Bunuh Diri?

Polis Mykolaiv dalam satu kenyataan di Facebook, menyifatkan insiden itu sebagai kes bunuh diri tetapi menyiasat kemungkinan ia satu “pembunuhan dirancang”.

LIFESTYLE Thu, 15 Aug 2019

Celebrate Malaysia’s National Day with Big Savings from IKEA!

Calling out IKEA enthusiasts out there! Great offers await Malaysians on this upcoming Merdeka Madness clearance in conjunction of the National Day celebration! Carlton Dance GIF from Carlton GIFs Kicking off on August 15th until

Hiburan Tue, 31 Jul 2018

Catriona Ross Berbesar Hati Dipuji Dr Amalina?

Memilih gaya hidup yang sihat, pelakon Catriona Ross membuktikan dengan usaha yang berterusan dalam melakukan senaman dan menjaga pengambilan makanan, mampu menurunkan berat badan tanpa mengambil sebarang pil kurus. Dr Amalina memuji usaha yang dibuat oleh pelakon itu……..

Hiburan Thu, 13 Feb 2020

Selepas 33 Tahun, Rockers BELANTARA Kembali Demi Peminat Tanah Air!

Sama-sama kita nantikan kemunculan mereka di hadapan peminat yang setia menunggu selama 32 tahun untuk melihat mereka beraksi di depan mata.

Trending Wed, 29 May 2019

Disamun Sebelum Dibunuh, Mayat Ditemui Di Dalam Semak Dipercayai Milik Pemandu Grab

Mayat Mohd Hanafiee Jaafar dipercayai disamun sebelum dibunuh dan dicampak ke dalam semak

| Live TV