Hiburan By: Salma Syahbuddin May 15, 2018 @ 12:51pm

Gelagat Sajat Bila Shopping Dalam…?

Haa, kalau nak tahu beginilah perangai Sajat ketika membeli-belah. Walaupun, aktivitri hariannya agak sibuk, namun beliau akan menghabiskan masa untuk membeli pakaian kegemaran di tempat pilihan utama beliau. Kalau korang semua nak tahu kat mana tempat kegemaran Sajat, kenalah tengok episod kali ni!

Bagus juga Sajat ni, selain memberi peluang kepada golongan bumiputera dalam bidang perniagaan, Sajat juga turut menyokong perniagaan usahawan tempatan.

Kalau nak tahu banyak tak banyak Sajat shopping, jangan lupa menonton episod kali ni okay!

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Thu, 29 Aug 2019
Hiburan Thu, 15 Aug 2019

「芭莎公主」欣彦受邀香港视听展演出!旅游体验香港生活

芭莎公主欣彦相隔8年推出新专辑《Romancing Asia 唱游亚洲》日前受邀到香港出席高级视听展参与演出,受到当地歌迷热情的欢呼声回应。

Hiburan Sat, 27 Oct 2018

#MuzikMuzik33; Debaran Kali Kedua Ben Ladin

Lagu Hikayat Ben Ladin nyanyian penyanyi Ben Ladin berjaya mara ke Separuh Akhir Muzik-Muzik 33. Ben Ladin atau nama sebenarnya Muhammad Benladin Munshi Shaihan meluahkan rasa teruja apabila single karya komposer Malique dan Dedeq ketika […]

Hiburan Fri, 2 Mar 2018

AISHAH MOHON TIDAK DIGANGGU!

Menurut plantun lagu ‘Janji Manis Mu’ ini, beliau terpaksa menjalani pembedahan tersebut bagi mengatasi masalah gastrik yang dihadapi termasuk sakit kaki gara-gara berat badannya melampaui usia yang dah 52 tahun.

Hiburan Mon, 25 Nov 2019

Tiara Tertekan, Harap Puteri Gunung Ledang The Musical (PGL 2020) Dapat Sambutan

Pernah menonton pementasan PGL yang dahulu…set dan lakonan sangat mantap!

Hiburan Thu, 21 Dec 2017

FATHIA LATIFF KINI FREEHAIR?

Apakah tindakan Fathia ini sedikit sebanyak dipengaruhi oleh rakan baiknya, Uqasha Senrose?

Hiburan Thu, 7 Dec 2017

Rock Revival Himpun Otai Rock

siri persembahan ‘Rock Revival’ bermula pada 23 Disember ini di The House, G Tower Jalan Tun Razak, Kuala Lumpur

Hiburan Tue, 27 Aug 2019

Tekad Kurus Sebab Gimik?

Hebat betul Shaheizy Sam

Events Mon, 28 Jan 2019

Pokémon: Catch ‘Em All at Genting Highlands in February

Catch Pokémon The Movie: The Power of Us at Resorts World Genting next month.

| Live TV