Hiburan By: Mohd Fuad Mohd Noor March 8, 2019 @ 3:28pm

Genap 1 Tahun, Selamat Hari Jadi Siti Afiyah Datuk Khalid!

Ting Ting Tang Ting, selamat hari jadi buat si comel Siti Aafiyah Khalid yang mencecah 1 tahun pada hari ini. Anak kepada penyanyi nombor 1 negara Datuk Seri Siti Nurhaliza ni semakin hari semakin mencuri hati para netizen dengan keletahnya yang sangat comel di laman Instagram.

Semakin hari, semakin comel dan bijak. Anak perempuan tunggal Datuk K dan Datuk Siti ni sememangnya mendapat perhatian ramai. Bak kata orang lahir-lahir je dah dikenali. Bertuah Aafiyah ni.

Jom kita layan 5 video comel keletah baby Aafiyah yang sangat mencuit hati!

1.

2.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

nak adik ke sayang ibu?… sabar naaa , ibu habiskan konsert #sitinurhalizaontour dulu ?

A post shared by Siti Nurhaliza Tarudin (@ctdk) on

3.

4.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Aafiyah dah ready nak jalan-jalan. Bye-bye ayah, bye-bye ibu. Pi mai pi mai Aafiyah tang tu jugak ??

A post shared by Siti Nurhaliza Tarudin (@ctdk) on

 5.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Ibu kacau Aafiyah study semalam .. Pandai lak menyahut ye..

A post shared by Siti Nurhaliza Tarudin (@ctdk) on

Comel kan? Buat Siti Aafiyah, semoga membesar menjadi anak yang solehah kepada kedua-dua orang tua. Mesti best kalau Aafiyah dapat mengikut jejak langkah ibunya dan  dikurniakan bakat hebat sama seperti Datuk Siti kan? Boleh menjadi pengganti ibu pulak lepas ni, Selamat Hari Jadi Si Cilik!

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

LIFESTYLE Fri, 5 Jan 2018

ASIAN PEOPLE TAKE OVER WORLD’S TOP 100 BEST LOOKING FACES OF 2017 LIST

The definition of ‘beauty’ in the world had shun Asians aside for a very long time. Now, however, it seems like Asians are definitely being noticed. Check out the full list of ‘Top 100 Most Beautiful/Handsome Faces of 2017’ here.

Events Mon, 10 Dec 2018
Hiburan Sun, 24 Mar 2019

‘Lapor Terus Jika Ternampak’- Ahmad Idham Beri Amaran

Beliau juga akui tidak teragak-agak menggunakan kapasiti sebagai CEO untuk mengambil tindakan undang-undang ke atas pihak yang terbabit dalam aktiviti berkaitan.

Hiburan Thu, 3 Jan 2019
Hiburan Tue, 22 Oct 2019

难忘《夏日麼麼茶》任贤齐演唱会找阿牛当嘉宾!

任贤齐时隔一年将再度回归云顶开唱,而这次将邀请好友阿牛(陈庆祥)当嘉宾,给大马歌迷带来一波「满满回忆杀」!

Fab Foodies! Tue, 30 Oct 2018

Khasiat Ginseng Yang Perlu Tahu

Ginseng adalah perkataan yang berasal dari bahasa Cina iaitu rénshēn  yang bermaksud ‘akar tumbuhan berbentuk manusia’ di mana sejenis tumbuhan herba

Events Fri, 15 Mar 2019

IKEA Batu Kawan Saw More Than 20,000 Customers on the Grand Opening Day Alone!

The store is ready to serve 6.6 million customers!

Hiburan Tue, 2 Jul 2019

Ini 4 Perkara Unik Tentang Drama The Promise!

The Promise drama Cina terbaik khas buat penonton setia 8TV!

Hiburan Wed, 26 Jun 2019

| Live TV