Hiburan By: Mohd Fuad Mohd Noor June 27, 2018 @ 7:10am

“Gila Glamour, Tagih Simpati” – Intan Liana Terkilan

Sebut sahaja nama Intan Liana, pasti ramai yang mengingati kemelut kontroversi yang melanda wanita ini walaupun dirinya bukan seorang selebriti. Kisah Ude Wahid yang berkahwin dengan pelakon Izreen Azminda menjadi perhatian ramai.

Sehubungan itu, ramai netizen yang bersimpati dengan nasib Intan selepas dia diceraikan dan menjadi ibu tunggal kepada dua anak lelakinya. Dan, tanpa disedari, rezeki semakin berpihak kepada dirinya sehingga ditawarkan menjadi model muslimah serta menjadi duta beberapa produk kecantikan.

Namun, Intan terkilan dengan anggapan sesetengah pihak yang mengatakan dirinya itu seolah-olah menagih simpati ramai pihak. Al-maklumlah, segelintir masyarakat yang beranggapan Intan kononnya menjaja kisah perkahwinannya sehingga tersebar luas di media sosial semata-mata mahu mendapat perhatian masyarakat dan simpati netizen di luar sana.

Sumber : Instagram

“Saya bukanlah seorang artis. Saya masih intan yang dulu. Cuma sekarang saya mencari rezeki dengan berniaga. Kalau ikutkan, dulu saya menjual pakaian bersama kakak. Sekarang saya menjual jamu dan minyak wangi kanak-kanak. Saya tidak menyangka ada pihak mengangggap saya menagih publisiti murahan dan gila glamour. Hakikatnya, saya tidak menagih semua itu termasuk perpisahan yang berlaku”. Katanya

Biasalah, apabila kita mula mengecapi kebahagian, pasti ada sahaja dugaannya. Tetapi, kami di xtra berharap Intan Liana tidak mudah mengalah dengan kata-kata yang dilemparkan buat dirinya.

 

Ditulis Oleh : Nik Nur Amira

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Sun, 17 Feb 2019

‘Mereka Tak Mahu Bayaran’- Altimet Terharu 20 Penyanyi Sudi Menyanyi Di Konsert Terakhir

Pasti ramai yang tertanya berapa agaknya kos keseluruhan konsert ini kan, maklumlah ramai penyanyi hebat yang tampil di pentas.

Hiburan Sun, 25 Nov 2018

#SFMM33: Misha Omar Buktikan ‘Otai Masih Berbisa’

Macam ke gimnasium, kita kena rajin dan jadikan rutin harian untuk kekal sihat. Insya Allah, saya akan praktik hal yang sama.

Trending Thu, 23 Apr 2020

Pelajar IPT Diberi Kelonggaran Pulang Ke Rumah – Perdana Menteri

Semoga mereka dapat pulang ke pangkuan keluarga dengan selamat..

Hiburan Wed, 11 Sep 2019

惊喜福利来了!5566确定928来马办签名会

惊喜福利来了!配合《SINCE 5566》巡回演唱会,5566确定将于9月28日来马办签名会。

Events Tue, 24 Apr 2018

‘Nervous’ Pertama Kali Keluar Mengundi? Baca ini…

Tak ke rugi tu? Bukan main awal korang bangun, beratur, bila sampai je kertas undi ikat tangan korang, dipangkahnya semua nama calon. Ha ha ha… jangan begini ya kawan! Pangkah undi dengan berhemah.

Hiburan Fri, 2 Mar 2018

Musicpreneur欢庆一周年 各大金牌导师现身力挺

自去年12月开始装修的Musicpreneur ,在经过两个多月漫长的装修工程,日前在「金牌导师」黄良田和周金亮,以及国际艺人 Vessbroz 等艺人的见证下,进行开业仪式。

Hiburan Mon, 13 Aug 2018

高片酬时代结束「范冰冰效应」400间影视公司联合抵制

范冰冰爆出「阴阳合约」风波后,近日中国娱乐圈因为片酬、逃漏税的事情闹得沸沸扬扬!继11日中国知名影音平台和影视制作公司等9个单位表明抵制艺人天价片酬后,12日多达400多间影视单位也联合发表声明,规模相当庞大。

Hiburan Fri, 10 Aug 2018

Jangan Ketinggalan! Temui Selebriti Kegemaran Anda Di Showcase Muzik-Muzik Sabtu Ini

Jadi, bagi menghangatkan Showcase Muzik-Muzik #33 anda dijemput hadir pada 11 Ogos ini bertempat di Ground Floor Centre Court, IOI City Mall, Putrajaya. Jadi jangan lupa datang beramai-ramai okay! Pastinya happening!

Hiburan Thu, 29 Aug 2019

Fesyen Marion Caunter Dan Anak-Anak Jadi Perhatian

kalau mampu apa salahnya…untungnya nasib badan.

Events Fri, 31 May 2019

#DramaRaya2019 : Masihkah Ada Raya Buatku

Jangan ketinggalan untuk saksikan drama-drama terbaik sepanjang raya ini!

| Live TV