Hiburan By: SGMS Enal March 25, 2018 @ 4:32pm

Hael Husaini Dan Nabila Razali Bercinta?

Betul ke yang Hael Husaini dan Nabila Razali bercinta? 

Mengakui rapat dengan penyanyi yang pernah hadir dengan gimik bersama pelakon Aedy Ashraf iaitu Nabila Razali, Heal Husaini menyatakatan bahawa buat masa ini dia tidak terfikir untuk sampai ke tahap bercinta. Malah peminat nampaknya seakan merestui hubungan di antara penyanyi ini.

“Saya dan Nabila adalah antara sahabat yang sangat rapat dalam industri. Kami sentiasa berkongsi apa juga pengalaman dalam industi dan saya sangat kagum dengan semangatnya yang tidak berputus-asa”

“Keserasian antara kami sangat kuat memandangkan bermula dari bawah. Tapi saya harus puji usahanya yang tidak jemu berusaha membina namanya. ??Ramai juga mengatakan jodoh antara kami kuat disebabkan muka kami ada iras-iras tapi saya ambil itu sebagai usikan saja”

“Saya sangat menghargai persahabatan kami dan tidak anggap hubungan itu lebih daripada seorang kawan,”? jelas Hael. Sementara itu, dia turut menjelaska bahawa buat ketika ini, dia mengharamkan dirinya untuk bercinta buat masa ini.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Fri, 14 Sep 2018

Awww…Romantiknya Video Ucapan Fazura Buat Suami

Semalam, pelakon Manisnya Cinta Di Cappadoccia itu memuat naik sebuah video yang menceritakan perjalanan cintanya bersama suami tersayang, Fattah Amin.

Hiburan Fri, 10 Aug 2018

Dah Lama Berehat, Pelakon Cilik Ini Dah Mula Bekerja

Menurut ibunya, Norashikin Mohd Aziz memaklumkan anaknya cukup teruja untuk kembali berlakon di mana kesihatan kanak-kanak itu beransur pulih.

Hiburan Mon, 4 Mar 2019

王力宏314现身千人歌迷签名会

王力宏3月14日提前来马,现身千人「非公开式」歌迷签名会!

Events Fri, 15 Dec 2017

AN HONEST MISTAKE IS THROWING AN HONEST CHRISTMAS PARTY AND IT’S FREE

Wanna be part of 2017’s most epic party yet? Mark your calenders this December 17!

Hiburan Thu, 12 Jul 2018

#tontonKOPI : Skandal Di Pejabat? Sila Elak!

Pesan Zara, cabaran di pejabat memang akan ada. Walaupun Zara tiada pengalaman bekerja di pejabat, hal ini juga berlaku di mana-mana termasuk dalam industri hiburan. Berhati-hati…kalau boleh elak

Hiburan Mon, 8 Oct 2018

John Legend and Red Velvet’s Wendy Collaborate in New Song

They’re pushing out a new song together!

Hiburan Mon, 5 Feb 2018

DATO SITI NURHALIZA ADA AKAUN PALSU?

Sitizoners mengambil langkah melindungi penyanyi kesayangan mereka dengan memberi amaran kepada si pelaku yang tak bertanggungjawab itu. Jaga-jaga okay individu berkenaan, ramai yang sedang memerhatikan kamu!

Hiburan Sun, 21 Oct 2018

Auwww…Hati Kak Lina Pom Pom Dah Dimiliki

Ramai netizen yang gembira dengan khabar terbaru ini dan berharap hubungan Kak Lina Pom Pom bersama jejaka misteri ini bahagia seterusnya ke jinjang pelamin. Insya Allah…

Hiburan Fri, 29 Jun 2018

Ara Nak Buang Sikap Baran

Saya mahu jadi lebih matang. Lebih-lebih lagi ketika membuat keputusan. Dalam masa sama membuang jauh sikap baran. Baguslah kalau Ara dah berniat begitu…

Hiburan Sun, 29 Dec 2019

| Live TV