Hiburan By: SGMS Enal August 2, 2018 @ 8:34am

#HajatDanceChallenge Di Laman Sosial Media

sebelum ini #kekechallengedance sekarang pula #hajatdancechallenge. Ini adalah dance challenge yang terbaru di muat naik di laman sosial sejak single terbaru artist ini dikeluarkan Jumaat lalu.  #HajatDanceChallenge skang nih sempena lagu baru @haelhusaini .. 

“‘Hajat’ saya terjemahkan dalam sisi yang berlainan kerana sebelum ini peminat-peminat sudah terbiasa dengan genre yang saya bawakan dan kali ini saya lebih mengganas, bermaksud saya mahukan sesuatu yang baharu dan tidak pernah saya buat sebelum ini.

Maksud ‘Hajat’ sangat mendalam bagi saya kerana ia merupakan pengakhiran kepada single-single terdahulu di mana saya ‘mencincinkan’ seseorang dan permulaan sesuatu yang baharu. Ia sangat simbolik bagi saya kerana semua orang mahu mengecap kebahagiaan suatu hari nanti.”

#hajatdancechallenge sempena lagu baru HAJAT nyanyian Hael Husaini . Ada yang kata tarian seperti poco-poco ada pula yang kata seperti zumba. 

Selebriti yang terlibat dalam video klip ini berkongsi step tarian mereka 

 
So dah boleh practice & lupakan KekeChallengeDance tuh.. 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Events Fri, 27 Jul 2018

Jurnal Minggu Ke-2 : #daiTV3 Singkap Kehidupan Di Sebalik Tirai Besi

Dan, apa yang menariknya bukan layanan istimewa yang bakal-bakal dai’ kita ni dapat ya, mereka juga tidak terlepas dari mendapat layanan sama seperti penghuni tirai besi ini. Jom kita saksikan klip menarik #daiTV3 minggu ini!

Filem Thu, 2 Jan 2020
Hiburan Thu, 29 Mar 2018

Wow! Usia 20 Tahun Tapi Dah Mampu Beli Rumah RM 46 Juta

Dengan harga USD 12 juta, rumah berkeluasan sekitar 4,023 persegi ini turut memuatkan lapan bilik tidur. Fuh, besar tu!

Events Wed, 23 Jan 2019

Immerse Yourself in a Surround Sound Live-Music Experience

Imagine listening to good quality music in it’s best form, live!

Hiburan Fri, 3 Aug 2018

Giliran Anak Shah Rukh Khan Pula Dikritik…

Ini kerana netizen menganggap pilihan Suhana Khan bukan sahaja tidak membawa apa-apa makna malah tidak relevan kecuali kerana dia anak kepada King of Khan, Shah Rukh.

Hiburan Tue, 31 Dec 2019

Joe Flizzow, Marini Nikah April 2020

Mr. President dah pilih calon!

Events Fri, 15 Feb 2019

Here are the Ola Bola the Musical 2 Winners!

These lucky winners get to watch the Pre-Screening of Ola Bola the Musical!

Hiburan Thu, 13 Jun 2019

‘Handal Macam Mana Pun, Tak Guna Kalau Tidak Beradab’- Anak Allahyarham A Rahman Hassan Kongsi Pesanan Terakhir

Pelakon Khir Rahman memaklumkan arwah bapanya, Datuk A Rahman Hassan merupakan seorang yang amat mementingkan adab. Sepanjang hayatnya, arwah banyak berpesan kepada anak-anaknya agar terus menjadi insan yang kaya dengan budi bahasa.  “ Setiap masa […]

Hiburan Sat, 6 Oct 2018

Kaki Terseliuh, Anggota Kugiran Masdo Bertongkat Atas Pentas?

Mungkin terlalu penat membuat persiapan konsert, saya hilang fokus dan terseliuh sedikit, itu yang jadi macam ni…

Hiburan Tue, 3 Apr 2018

Usikan Janna Nick disalah faham!

Inilah yang berlaku antara pelakon Janna Nick dan penyanyi yang baharu putus tunang, Sufian Suhaimi.

| Live TV