Hiburan By: SGMS Enal August 2, 2018 @ 8:34am

#HajatDanceChallenge Di Laman Sosial Media

sebelum ini #kekechallengedance sekarang pula #hajatdancechallenge. Ini adalah dance challenge yang terbaru di muat naik di laman sosial sejak single terbaru artist ini dikeluarkan Jumaat lalu.  #HajatDanceChallenge skang nih sempena lagu baru @haelhusaini .. 

“‘Hajat’ saya terjemahkan dalam sisi yang berlainan kerana sebelum ini peminat-peminat sudah terbiasa dengan genre yang saya bawakan dan kali ini saya lebih mengganas, bermaksud saya mahukan sesuatu yang baharu dan tidak pernah saya buat sebelum ini.

Maksud ‘Hajat’ sangat mendalam bagi saya kerana ia merupakan pengakhiran kepada single-single terdahulu di mana saya ‘mencincinkan’ seseorang dan permulaan sesuatu yang baharu. Ia sangat simbolik bagi saya kerana semua orang mahu mengecap kebahagiaan suatu hari nanti.”

#hajatdancechallenge sempena lagu baru HAJAT nyanyian Hael Husaini . Ada yang kata tarian seperti poco-poco ada pula yang kata seperti zumba. 

Selebriti yang terlibat dalam video klip ini berkongsi step tarian mereka 

 
So dah boleh practice & lupakan KekeChallengeDance tuh.. 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Wed, 15 Apr 2020
Hiburan Mon, 27 Aug 2018

Selena Gomez Patah Hati Lagi…

Laporan mengenai Bieber mendapatkan banglo mewah berkenaan telah sampai ke pengetahuan bekas kekasihnya, Selena Gomez. Alahai Si Bieber ni pun…

Featured Sat, 27 Aug 2022

“Tak Payah Jual Ubat Dekat Mak Aku Dah!” – Tekanan Darah Naik Mendadak, Erma Fatima Bengang Dengan Rakan Ibu!

Sila pantau parents anda! Orang yang jual mestilah cakap produk dia bagus 😤

FESYEN Thu, 11 Apr 2019
Hiburan Mon, 5 Feb 2018

《娱协30》首轮入围有惊喜!黄明志有望夺「传媒推荐大奖」

《娱协30》首轮入围名单出炉,张栋梁、张智成、陈慧恬、东于哲和郭修彧共有3首歌曲入围;今年新增设的奖项包括最佳数位单曲奖和最佳经典流行歌曲奖,相隔30年再发片的郭晶丽以《珍惜拥有时》和《我想你了你知道吗》占了最佳经典流行歌曲两个入围席位,而最佳数位单曲奖更是全女班蔡恩雨、宇田、郭修彧、陈慧恬和李佩玲之争,可说是女势力堀起。

Featured Mon, 13 Dec 2021

“Dia Nak Ikut IU Tu Pergi Zaman Goryeo” – Bagai Drama Scarlet Heart Ryeo, Lelaki Terjun Tasik Cermin Ipoh Timbulkan Pelbagai Reaksi Netizen

Tular sebuah video seorang lelaki terjun ke dalam Tasik Cermin di Ipoh, Perak baru-baru ini yang menimbulkan kemarahan dan pertanyaan warganet. Menerusi video yang dimuat naik di TikTok, seorang lelaki berbaju hitam secara tiba-tiba memanjat

Hiburan Sun, 25 Sep 2022
Featured Mon, 23 Aug 2021

| Live TV