Featured By: Maya Basir October 6, 2022 @ 9:54pm

Hasnol Didakwa Fitnah Bekas Isteri, Punca Perceraian Mengaibkan Maruah Wanita

Bekas isteri penyanyi Hasnol iaitu Marina Mohin menafikan tuduhan punca perceraian mereka adalah kerana dirinya mengejar kemasyhuran dan populariti kerana ia merupakan fitnah besar.

Memetik laporan mStar, Marina, 52, dia berharap masyarakat tidak mudah percaya dengan tuduhan yang dilemparkan ke atasnya.

“Satu sahaja yang boleh katakan, tuduhan inginkan kemasyhuran dan populariti adalah satu fitnah terhadap saya.

“Saya harap orang di luar sana tidak sewenang-wenangnya mempercayai secara membuta tuli tentang kenyataan tersebut,” katanya.

Marina dan Hasnol bercerai dengan talak satu dihadapan Hakim Syarie, Mohd Syafiq Ibrahim di Mahkamah Syariah Bangi pada pagi Khamis.

Namun, Marina enggan mengulas lanjut mengenai punca sebenar perceraian mereka bagi menjaga maruahnya sebagai seorang wanita dan membuka aib bekas suami.

“Saya tidak mahu membuat sebarang kenyataan kerana tidak ingin mengaibkan sesiapa,” ujarnya.

Menurut Marina, keutamaannya sekarang adalah untuk menjaga emosi dan kebajikan anak mereka yang kini berusia 11 tahun yang terganggu dengan berita penceraian mereka.

“Saya ada kerjaya dan anak yang perlu dijaga, jadi rasanya tidak ada apa-apa lagi yang ingin saya katakan untuk mengelakkan perkara ini menjadi lebih keruh,” jelasnya.

Untuk rekod, perkahwinan mereka bergolak sejak berkahwin pada 2010 dan pada tahun 2015 rumah tangga mereka pernah alami masalah namun dapat selesai dengan cara baik.

Sumber: mStar

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Featured Wed, 19 Apr 2023
Trending Wed, 15 May 2019

‘Nak Mati Aku Dah Penat’- Status Terakhir Remaja Di FB Ternyata Bukan Gurauan!

Lebih memilukan, mayatnya ditemui oleh adik lelaki dan ibunya yang ketika itu dalam perjalanan pulang ke rumah selepas makan malam.

Hiburan Sat, 2 Jun 2018

Muzik Video ‘Lavida Raya’ Dapat Sentuhan Anak

Kos pembikinan muzik video singlenya itu tidak terlalu mahal berbanding I Am Me. Penggambaran dilakukan dia rumah sendiri dan saya menggunakan penari daripada kalangan rakan-rakan sendiri termasuk dua anak saya iaitu Cik B dan Kacak sebagai watak utama. Cayalah!

Hiburan Sat, 27 Jul 2019
Trending Sat, 21 Aug 2021
Trending Wed, 29 Jan 2020

IKEA Tutup 30 Cawangan Di China Akibat Koronavirus

Pusat perabot IKEA di seluruh China akan ditutup buat sementara waktu hingga ada notis baru dikeluarkan. Penututpan itu dilakukan akibat daripada penularan wabak koronavirus yang melanda negara itu. IKEA yang mempunyai 30 cawangan di seluruh […]

Trending Wed, 17 Apr 2019

Seram! Rakaman Video Kelibat Penampakan Sebenar Nenek Kebayan Di Ulu Kenas, Perak

Seram! rakaman sebenar video penampakan nenek kebayan di Ulu Kenas, Perak.

error: Content is protected !!