Hiburan By: Attiqah Mohd July 22, 2019 @ 3:17pm

‘Hospital Kerajaan Tapi Wad Diraja’-Netizen Bidas Che Puan Khaleeda Bersalin Di Hospital Kerajaan

Umum mengetahui Tengku Mahkota Johor dan isterinya Che Puan Khaleeda baru sahaja menimang cahaya mata ketiga mereka pada minggu lalu. Walaupun berstatus kerabat diraja namun Che Puan Khaleeda memilih untuk bersalindi hospital kerajaan menyebabkan tindakannya itu dipuji ramai netizen.

Terbaru, beberapa tweet daripada netizen membidas  mengenai perkara itu di laman Twitter. Menurut netizen tersebut walaupun pasangan itu memilih untuk bersalin di hospital kerajaan namun keistimewaan yang diberikan kepada pasangan diraja itu tidak sama seperti rakyat biasa. Eh ya ke?

Wad bersalin yang menempatkan Che Puan Khaleeda sendiri merupakan wad diraja yang telah diubahsuai dengan kelengkapan mewah. Dah macam hospital swasta pula.

Gambar di bawah merupakan gambar menunjukkan Wad Diraja yang mempunyai kelengkapan yang sangat mewah.

Contoh wad diraja hospital tunku fauziah. Takyah nak hype benda tak perlu. https://t.co/nHkEACMklMpic.twitter.com/dYBOYTmEqg

— ? justmein ? #CampurLGBT ?️‍? (@meinmokhtar) July 20, 2019

Tapi normal la untuk pasangan diraja menerima layanan VVIP kan? Lagipun putera yang dilahirkan merupakan salah seorang bakal pewaris takhta. Takkanlah nak duduk wad biasa-biasa pulak. Betul tak?

sumber: meinmokhtar

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Thu, 29 Mar 2018

Kucing Jadi Petanda, Suami Curang Rupanya!

Anna Rudenok mula mengesyaki suaminya, Dmitry, 27, mula curang setelah menyedari suaminya itu tidak henti-henti meletakkan tanda ‘like’ pada gambar yang dimuat naik pelajar berkenaan di media sosial.

LIFESTYLE Sat, 10 Mar 2018

Henti Pakai Burqa Atau…

Universiti Islam Negeri (UIN) di Jogjakarta berkata, 41 pelajarnya yang memakai burqa akan diberi kaunseling dan diminta berhenti menggunakannya jika mahu menerima ijazah.

Hiburan Fri, 30 Nov 2018

Wohoooo! Tiket Konsert BLACKPINK Sudah Mula Dijual

Berita baik bagi pengguna Mcalls muzik, anda bakal menikmati diskaun sehingga 40% daripada harga tiket dan pembelian boleh dibuat bermula 30 November.

Hiburan Mon, 25 Feb 2019

「360度零死角高素质美女」彭嘉伊代表大马美丽出征

「360度零死角高素质美女」Jovane彭嘉伊代表大马美丽出征,与来自世界各地不同城市的佳丽们展开一场美丽的争夺。

LIFESTYLE Wed, 9 Oct 2019

未来三个月该留意什么事?

运势的起起伏伏,你是否做好准备了呢?

Hiburan Sun, 28 Apr 2019

Psst…Cara Mudah Cantik Macam Priyanka Chopra!

Saya sedar harus melakukan sesuatu agar benar-benar terlihat seperti yang dilakukan untuk muka depan majalah.

Hiburan Fri, 29 Nov 2019

RM2,000 Sebulan Peruntukan Ruhainies Untuk Penjagaan Diri

Untunglah cantik dan kurus! Tak payah buat apa pun!

Hiburan Sat, 7 Sep 2019

Bila Nabila Huda Gelak Tak Ikhlas…

Abil gelak tak ikhlas kat siapa?

Hiburan Fri, 11 Oct 2019

“Saran Wanita Kawal Marah”

Berita pembunuhan kejam seorang wanita dan anaknya telah menjadi topik bualan hebat di media sosial beberapa hari ini. Insiden itu dikatakan berpunca daripada tindakan mangsa yang melemparkan hadiah ulang tahun yang telah diberikan oleh keluarga […]

Events Sat, 30 Mar 2019

MEERACLE Hadiah Mercedes-Benz Kepada Wakil Jualan

Produk penjagaan wajah Meeracle menghadiahkan kereta Mercedes- Benz kepada empat orang wakil jualan mereka, baru-baru ini. Pengasas MEERACLE, Puan Meera Nordin ketika ditemui di majlis penyerahan kunci mengumumkan empat orang wakil yang telah mencecah sasaran […]

| Live TV