Hiburan By: SGMS Enal January 31, 2020 @ 2:22pm

Ifa Raziah Takut Pakai Barang Kemas RM3.5 Juta?

Penyanyi Ifa Raziah mengakui rasa takut apabila memakai barang kemas bernilai RM3.5 juta sehinggakan terpaksa mengupah tiga orang pengawal untuk memastikan keselamatannya ketika menjalani penggambaran muzik videonya baru-baru ini.

Ifa Raziah berkata kesemua pengawal tersbeut dilengkapi dengan pistol untuk pastikan keselamatannya. Ifa berkata dia tidak menyangka diberi kepercayaan oleh Ceres Jewels untuk menyarung set aksesori dari batu permata asli bernilai jutaan ringgit itu.

 
“Jujur saya takut ketika menyarungkan semua tu atas badan. Disebabkan itu, pihak saya telah menyediakan tiga orang bodyguard lengkap dengan pistol untuk keselamatan. 

“Bodyguard tersebut ditugaskan untuk mengiringi barang kemas Ceres Jewels sepanjang penggambaran muzik video berlangsung,” katanya kepada Astro Gempak.

Berkongsikan mengenai muzik video lagu terbarunya Miss Diva, Ifa berkata dia dijelmakan sebagai ratu jahat Queen Ravenna. Ifa akui sangat gementar sewaktu penggambaran kerana risaukan barang kemas harga jutaan ringgit itu.

“Miss Diva ni watak dia sama macam Queen Raveena, dia tak mahu wanita lain menandingi kejelitaannya sebab dia rasa dia yang paling meletup dan terpaling hebat.

“Tapi dalam pada duk gementar sebab risaukan barang kemas juta-juta tadi, lepas pakai je tiara terus watak ratu jahat ‘merasuk’ diri. Manakan tidak, harga tiara tu je pun dah RM3 juta…Batu berlian ori tau!,” katanya.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Tue, 16 Jul 2019

“Macam Parameswara Bertemu Hang Li Po”- Faizal Ismail Kongsi Gambar ‘Sweet’

Moga diizinkan utk terus bersama.. tolong Ameenkan ye!

Hiburan Wed, 17 Oct 2018

Wah…Bocey Pasang Hajat Rakam Lagu ‘Jiwang’

Sejak lima tahun lepas memang kami bercita-cita nak buat single tapi…

Hiburan Tue, 17 Apr 2018

Netizen Nampak ‘Baby Bump’ Fazura?

Namun itu hanya andaian sahaja, perlu dapatkan kepastian daripada tuan punya badan sendiri. Tapi kalau benar Fazura sudah hamil, kami di xtra turut tumpang gembira!

Hiburan Sat, 12 May 2018

Aik…Anak Shuib Minta Ibu Baru?

Untungnya sebab boleh minta ibu baru jadi macam mana Shuib?

Hiburan Sun, 11 Aug 2019

Idayu Keluar Single Terbaru

Goodluck Idayu!

Hiburan Tue, 3 Sep 2019

Fasha Sandha Mengandung Lagi?

Betul Ke Fasha Sandha Mengandung?

Events Thu, 14 Mar 2019

Karya Menarik DFKL2018 Sepanjang Mac Ini!

klip -klip menarik yang belum pernah dikongsi dimana-mana platform juga ada di Youtube Drama Sangat tau!

Hiburan Thu, 1 Feb 2018

AMIRA OTHMAN DAN RADIN BERCINTA?

Menurut Amira, dia masih tidak mempunyai hubungan istimewa dengan mana-mana lelaki. Dan, berharap calon kekasihnya itu bukanlah dari kalangan orang industri

Hiburan Mon, 13 May 2019

1000 Pembeli Terawal Vivo V15 Bakal Dapat Baucar SimplySiti

Vivo Malaysia berharap dengan kerjasama ini dapat memenuhi permintaan pengguna telefon pintar di Malaysia

Hiburan Sun, 28 Oct 2018

71岁汪明荃唱跳两小时!罗家英欲来马买房子

「阿姐」汪明荃《辉煌50 汪明荃2018 云顶演唱会》圆满举行!8月刚过71岁生日的阿姐,入行超过50年,在演唱会上劲歌热舞唱足2小时,把几十年的经典再次演绎一满歌迷的瘾。

| Live TV