Hiburan By: SGMS Faida July 25, 2019 @ 4:32pm

Hasrat Tak Kesampaian, Shukri Yahya Reda…

Pelakon Syukri Yahya mendedahkan isterinya, Tya Adnan mengalami keguguran pada April lalu.

Pelakon berusia 31 tahun itu memberitahu dia reda dengan khabar duka itu dan menganggap belum ada rezeki untuk menimang anak kedua.

“Tya disahkan hamil pada Mac lalu. Namun saya tidak mahu berkongsi kepada umum.

“Pada fikiran saya, biarlah orang ramai tahu sendiri atau jika ada yang tanya,”katanya kepada BH Online.

Sementara itu, Shukri mengaku jika ada rezeki selepas ini dia mengimpikan anak lelaki memandangkan sudah mempunyai anak perempuan.

“Insya-Allah… Saya pasti rezeki ada pada masa hadapan. Dikurniakan anak sulung perempuan, saya teringin anak lelaki untuk melengkapkan keluarga kecil saya,” katanya.

 
 
 
View this post on Instagram

rumah siapa next?

A post shared by ?????? ?????? (@shukriyahaya) on

Dalam masa sama, dia tidak akan berputus asa untuk menambah zuriat.

Shukri dan Tya mendirikan rumah tangga pada 2015 dan dikurniakan seorang puteri, Aaira Ameena yang berusia tiga tahun.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Mon, 9 Jul 2018

Duduk Terkangkang Dalam Masjid, Janna Nick Mohon Maaf

Ada pula  netizen yang telah merakam gelagat pelakon cantik ini duduk seakan-akan terkangkang sambil bermain fon. Aksi kurang sopan Janna itu lantas mengundang pelbagai kritikan dan kecaman dari netizen. Laju je netizen kan?

Hiburan Fri, 10 Jan 2020

Rossa Bengang Dituduh Buat Pembedahan Wajah?

Penyanyi terkenal dengan lagu Aku Bukan Untukmu ini menjelaskan bahawa penampilannya yang berbeza di dalam gambar kerana… 

Hiburan Mon, 4 Mar 2019

Selepas Satu Peluang, Andi Bernadee Tampil Dengan Lagu Baharu!

Single terbaharu Andi bakal dikeluarkan pada Mac ini, tak sabarnya!

Hiburan Sun, 24 Jun 2018

John Legend, Tayang T**** Isteri

Tindakan isteri kepada penyanyi terkenal itu adalah sesuatu yang berani. Ini kerana, Chrissy Teigen juga pernah melakukan pose bogel beliau dan menayang sebahagian payudaranya itu dianggap sesuatu yang biasa buat dirinya

Hiburan Sun, 19 Aug 2018

Putus Dah Lima Tahun, Chris Brown Masih Belum Move On?

Sebelum ini, Rihanna pernah memberitahu Brown bukan lagi individu penting dalam hidupnya tetapi nampaknya lelaki ini masih belum move on.

Hiburan Thu, 12 Apr 2018

Bantu Bayi Ekzema, Terima Kasih Nedim

Terima kasih Nedim dan Nora Danish sebab sudi membantu kami. Semoga Allah luaskan rezeki anda sekeluarga. Alhamdulillah, terima kasih Nedim dan Nora Danish!

Hiburan Sat, 13 Jul 2019

Tahniah Shuk Dapat Anak Kedua, Kali Ni Baby Girl!

Alhamdulillah, tahniah Shuk dan isteri!

Hiburan Sun, 15 Apr 2018

Ceraikan Ziana Tapi Bersyarat

Armin bersetuju melafazkan cerai terhadap Ziana sekiranya dia dibenarkan untuk berjumpa dengan anak-anak mereka.

Hiburan Sat, 13 Oct 2018

「台语歌王」蔡小虎携龙千玉明年0105「攻顶」

纵横歌坛二十多年的「台语歌王」蔡小虎,这次与相识超过20载、素有「情歌天后」美誉的龙千玉,敲定了明年到云顶开唱的好消息!

Hiburan Sat, 21 Jul 2018

Ini Tips Berjaya Versi Vivy Yusof !

Rata-rata followers dan yang menjadikan wanita ini sebagai inspirasi bersetuju terhadap kenyataan yang dibuat oleh Vivy

| Live TV