Hiburan By: Salma Syahbuddin April 4, 2018 @ 4:42am

Ini Antara Koleksi Baju Raya Sajat?

Wah! tak puasa lagi, Sajat dah ada koleksi baju raya sendiri? 

Nampaknya episod ketiga siri vlog Sajat Rated Xtra kali ini, Sajat kelihatannya begitu sibuk sekali. Al-maklumlah beliau sendiri pun mempunyai pelbagai cabang perniagaan kan?

Untuk menjadi seorang usahawan yang berjaya semestinya bukan mudah. Sajat sahaja terpaksa menghadiri beberapa mesyuarat bersama rakan-rakan kongsinya. Termasuklah perniagaan emas beliau. Malah, episod kali ini juga Sajat turut berjumpa dengan pekerja-pekerja beliau untuk memeriksa jualan bengkung miliknya. Wow! Agaknya lah, jualan bengkung Sajat ni laku ke tak?

Selain itu, dalam episod kali ini Sajat turut menunjukkan koleksi baju raya beliau yang terletak di Empire Sajat. Nak tengok koleksi baju raya beliau ? murah ke tak murah? anda boleh lah saksikan episod ketiga Sajat dalam Nur Sajat Rated Xtra hanya di tonton!

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Sat, 16 Jun 2018

Ziana Zain Tunai Hajat Anak-Anak

Kata Ziana, percutian dia dan anak-anak akan bermula pada raya ketiga memandangkan mereka sekeluarga berada di Shah Alam untuk menyambut lebaran.

Hiburan Tue, 12 Feb 2019

Gambar Wanita Mirip Emma Maembong Beraksi Lucah Tersebar?

Agak-agak la nak edit pun adoi. Tak payah la korang nak buat dosa edit…

LIFESTYLE Sun, 26 May 2019

Padah ‘Microsleep’, Hati-Hati Pulang Ke Kampung Raya Ini

Yang nak pulang ke kampung halaman tu, berhati-hati di jalan raya okay!

TECH Thu, 6 Dec 2018

Asli atau palsu? Ini ialah Cara Menguji Kelajuan MikroSD pada Android

jika ingin tahu sd kad anda original ke tidak boleh lah mencubanya

Hiburan Sat, 31 Aug 2019

Kena Sindir Di Instagram…Baby Shima Tak Takut!

Saya tak tahu sama ada itu ikhlas atau terpaksa…

Hiburan Wed, 15 Aug 2018

King Coco Pertahan Peniaga Barangan Fake?

Bintang Insta terkenal ini nampaknya tak ‘pilih bulu’ dalam membuat paid review. Original atau fake item, asalkan barang itu baik untuk diguna pakai, why not kan?

Hiburan Mon, 4 Jun 2018

八度空间电视剧《假面2》收视报捷!

正于八度空间热播的『原创强档』中文电视剧《假面2》随着剧集的播出后频频报捷,收视再创新高!

Hiburan Tue, 24 Apr 2018

Mira Filzah Beri Hint Bercinta Dengan Zizan Razak

Mira juga berpendapat bahawa, beliau tidak mahu cerita yang sama mengenai dirinya dan Zizan Razak terus dikaitkan dan dijaja di dada-dada akhbar

Hiburan Mon, 18 Mar 2019
Contest Fri, 20 Sep 2019

Taylor Swift Just Dropped Some Real S**t On What Actually Happened Between Her And Kanye

Taylor Swift just drops a major bombshells about Kanye West feud

| Live TV