Hiburan By: Ad Ops September 11, 2019 @ 5:19pm

“Ini First And Last Saya Naik,” – Elizabeth Tan Kongsi Momen Hiking Pertama Kali Di Broga

Baru-baru ini, Elizabeth Tan atau nama manjanya Lizzy telah berkongsi momen hiking di Bukit Broga buat pertama kali!

Penyanyi yang popular dengan single Knock-knock itu berkata pengalaman hiking tersebut merupakan pengalaman kali pertama beliau dan juga terakhir untuknya. Kenapa agaknya tu Lizzy?

 
 
 
View this post on Instagram

Lizzy tak pernah pergi hiking dan lizzy rasa hiking atas Broga ni merupakan kali pertama dan juga terakhir lizzy gi hiking hahahahaha I’m too clumsy for this!! ??? susah sikit nk amek footage sooo… ada ni je. heheh apa2 pun, hope u guys like this vlog! loll

A post shared by Elizabeth Tan (@elizabethtsm) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram

Tolong comment inspirational quote yg sesuai utk gambar ni ???

A post shared by Elizabeth Tan (@elizabethtsm) on

Bukan mudah buat hikers nak naik Broga especially newbies sebab memerlukan persediaan awal dan stamina yang tinggi kan?

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Featured Mon, 27 Jun 2022
Hiburan Sun, 18 Mar 2018

Super Junior’s Kyuhyun Slaps TVXQ’s Changmin While He Was Asleep!

Best friends tend to do silly things together.

Featured Fri, 29 Apr 2022
Events Thu, 10 May 2018

Selebriti Teruja Tengok Persembahan Bruno Mars Live In KL

Konsert penyanyi terkenal, Bruno Mars di Axiata Arena, Bukit Jalil berlangsung dengan meriah walaupun keputusan pilihanraya belum diketahui lagi

Featured Tue, 22 Nov 2022
Featured Sun, 13 Feb 2022
Hiburan Sun, 29 Aug 2021

4 Filem Terbaik Di TV3 Sepanjang September Ini!

TV3 akan sentiasa menemani hujung minggu anda dengan 4 filem box-office terbaik dan berkualiti pada setiap Ahad, pukul 9 malam hingga 11.30 malam sepanjang bulan September ini menerusi Magnificent 8. Pastinya menghiburkan kerana filem-filem yang

Hiburan Wed, 27 Nov 2019

Perempuan DM Ayda Jebat Ajak ‘Couple’?

Ni tuntutan watak je lah…Ayda masih perempuan sejati.

Hiburan Mon, 5 Feb 2018

FARID KAMIL DEDAH TIGA RAKAN ARTIS TERLIBAT KES DADAH BELIAU?

Farid turut memberitahu beliau bukan sahaja diberikan minuman yang mengandungi bahan terlarang tersebut, malah turut diberikan rokok yang bersalut sejenis cecair

Hiburan Thu, 6 Dec 2018

Guess Who are The Most Listened-to KPOP Artists in 2018

Can you guess who’s got the No.1 Spot?

| Live TV