Hiburan By: Mohd Fuad Mohd Noor September 11, 2019 @ 5:19pm

“Ini First And Last Saya Naik,” – Elizabeth Tan Kongsi Momen Hiking Pertama Kali Di Broga

Baru-baru ini, Elizabeth Tan atau nama manjanya Lizzy telah berkongsi momen hiking di Bukit Broga buat pertama kali!

Penyanyi yang popular dengan single Knock-knock itu berkata pengalaman hiking tersebut merupakan pengalaman kali pertama beliau dan juga terakhir untuknya. Kenapa agaknya tu Lizzy?

 
 
 
View this post on Instagram

Lizzy tak pernah pergi hiking dan lizzy rasa hiking atas Broga ni merupakan kali pertama dan juga terakhir lizzy gi hiking hahahahaha I’m too clumsy for this!! ??? susah sikit nk amek footage sooo… ada ni je. heheh apa2 pun, hope u guys like this vlog! loll

A post shared by Elizabeth Tan (@elizabethtsm) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram

Tolong comment inspirational quote yg sesuai utk gambar ni ???

A post shared by Elizabeth Tan (@elizabethtsm) on

Bukan mudah buat hikers nak naik Broga especially newbies sebab memerlukan persediaan awal dan stamina yang tinggi kan?

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Mon, 15 Jan 2018

Kilafairy Lancar Single Dengan Artis Antarabangsa

Untungnya dapat lancar single baru dengan artis antarabangsa, siapakah insan itu?

Hiburan Thu, 25 Apr 2019
Hiburan Sun, 8 Sep 2019

James杨永聪《Lost & Found》913来马宣传!

相隔五年没来马宣传的James杨永聪,终于带着全新创作中英双碟专辑来到马来西亚宣传啦!

Hiburan Sun, 7 Jul 2019

‘Tiada Istilah Kalah Menang…’- DS Vida Mohon Maaf Kepada Aishah

Datuk Seri Vida membuat permohonan maaf secara terbuka kepada penyanyi, Wan Aishah Wan Ariffin atau Aishah.

Hiburan Sat, 27 Apr 2019

Bella Daly Teruja Tunai Umrah Dengan Suami

Arif seorang yang “easy going”.

Hiburan Thu, 24 Oct 2019

Bakal Jadi Isteri, Zahirah Macwilson Imbas Zaman Persekolahan…

Untungnya Aiman..wajah kekasih tak dimamah usia!

Hiburan Sat, 26 Jan 2019

Demi Save Bidadari, Ismail Izzani Alami Bengkak Badan

Wah, sampai macam tu sekali. Powerlah!

Hiburan Tue, 24 Dec 2019

Mawar Runsing Anak Dan Seisi Rumah Jatuh Sakit

Semoga semua sembuh seperti sediakala…

Hiburan Thu, 12 Apr 2018

Mantap! Double ‘A’ Bergabung Dalam Rojak

Gandingan pengacara popular Awal Ashaari dan Ajak bakal menghiasi kaca televisyen bakal mengetengahkan konsep sembang santai

Hiburan Thu, 3 Oct 2019

Api Marak Menjulang Ke Langit Pusat Kualiti Alam Terbakar

Kebakaran melibatkan cecair serta bahan-bahan mudah terbakar di stor Pusat Kualiti Alam

| Live TV