Hiburan By: Mohd Fuad Mohd Noor September 11, 2019 @ 5:19pm

“Ini First And Last Saya Naik,” – Elizabeth Tan Kongsi Momen Hiking Pertama Kali Di Broga

Baru-baru ini, Elizabeth Tan atau nama manjanya Lizzy telah berkongsi momen hiking di Bukit Broga buat pertama kali!

Penyanyi yang popular dengan single Knock-knock itu berkata pengalaman hiking tersebut merupakan pengalaman kali pertama beliau dan juga terakhir untuknya. Kenapa agaknya tu Lizzy?

 
 
 
View this post on Instagram

Lizzy tak pernah pergi hiking dan lizzy rasa hiking atas Broga ni merupakan kali pertama dan juga terakhir lizzy gi hiking hahahahaha I’m too clumsy for this!! ??? susah sikit nk amek footage sooo… ada ni je. heheh apa2 pun, hope u guys like this vlog! loll

A post shared by Elizabeth Tan (@elizabethtsm) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram

Tolong comment inspirational quote yg sesuai utk gambar ni ???

A post shared by Elizabeth Tan (@elizabethtsm) on

Bukan mudah buat hikers nak naik Broga especially newbies sebab memerlukan persediaan awal dan stamina yang tinggi kan?

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Tue, 11 Dec 2018

#AnggunLife : Nak Tukar Angin, Linda Onn Kini Bergelar Produser

Mantap! Semoga tahun 2019 membawa lebih banyak kejayaan buat Linda Onn.

Hiburan Fri, 18 Jan 2019

Kecoh Pasal Muzik Video Pujaan Hati Nyanyian Adira!

Adakah ini publisiti murahan atau mengikut skrip ?

Hiburan Mon, 10 Jun 2019

‘Bukan Akaun Instagram Anak Saya’ – Anzalna Nasir

Ish, netizen pun cuba sabar sikit…

Hiburan Fri, 11 May 2018

Lagu-lagu R Kelly Kena Boikot?

Muzik Kelly masih boleh didapati menerusi perkhidmatan itu tetapi keputusan untuk mengeluarkannya dari senarai lagu bermakna ia tidak akan dipromosi.

Hiburan Wed, 8 May 2019
Hiburan Mon, 25 Feb 2019

‘Mungkin Saya Bukan Artis Viral…’- Hazami Kecewa Nama Terus Tenggelam?

Macam saya kata tadi, pada masa ini sama ada seseorang itu boleh menyanyi atau tidak, itu tidak penting. Yang penting perlu viral untuk survive di dalam industri hiburan. Korang setuju tak?

Hiburan Thu, 23 May 2019

Agih Sumbangan, Izzmad Harun, Aiman Tino Anjur Projek Sahur

Semoga Allah limpahkan lebih banyak rezeki kepada Izzmad, Aiman dan Fara selepas ini. Amin…

Hiburan Tue, 28 Jan 2020

That Hilarious Moment When BLACKPINK Rosé’s Bodyguard Stole The Show

Let’s be honest, who wouldn’t fall for Rosé?

Hiburan Sun, 4 Aug 2019

Dua Kali Berpisah, Siapa Mr. W Dalam Hidup Sasha?

Sasha dalam fasa berkawan tetapi tidak menolak jika dia jodohnya.

Hiburan Mon, 6 Jan 2020

| Live TV