window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({article:'auto'}); ! (e, f, u, i) { if (!document.getElementById(i)){ e.async = 1; e.src = u; e.id = i; f.parentNode.insertBefore(e, f); } }(document.createElement('script'), document.getElementsByTagName('script')[0], '//cdn.taboola.com/libtrc/revasiaberhad-xtra/loader.js', 'tb_loader_script'); if(window.performance && typeof window.performance.mark == '') {window.performance.mark('tbl_ic');}

Isteri Tak Bagi Jumpa Syamsul Yusof, Aaron Aziz Akur Demi Mengelak Kesihatan Mental Keluarga Terjejas – “Bila Anak Menangis… Ini Dah Maximum!”

Isu kemelut antara pelakon, Datuk Aaron Aziz dan pengarah sensasi, Syamsul Yusof hangat menjadi perbualan ramai di media sosial ekoran penguguran namanya dalam filem The Original Gangster.

Perkongsian terkini Aaron di Instagram miliknya mencuri perhatian selepas memuat naik perbualan WhatsApp antara isterinya, yang tidak mahu suami tercintanya itu berjumpa dengan pengarah tersebut.

Berdasarkan perbualan itu, isterinya, Datin Diyana Halik berasa sangat cemas dan tertekan atas kontroversi yang melanda suaminya itu.

Selain bimbang dengan keselamatan suaminya itu, Diyana juga bermohon agar Aaron memikirkan mengenai kesihatan mental keluarga.

Menerusi ruangan kapsyen, Aaron akur dengan permintaan isterinya itu untuk tidak berjumpa dengan Syamsul untuk mengelak keadaan menjadi lebih keruh.

“Alhamdulilah. Saya minta maaf semua yg call.. Saya tak angkat phone call sebab tak nak comment apa lagi. Bila anak bongsu saya naik bilik nangis and bila isteri saya nangis tu maximum dah.

“Satu-satunya yang selalu nasihat saya, isteri saya. Kalau isteri cakap NO masih boleh bincang. Kalau isteri cakap i forbid you, dah level lain.

“Saya dah cakap bahagian saya. Tu saja. Tiada komen lagi dan saya tak akan jawab sebarang persoalan. Saya bekerja untuk keluarga dan kesihatan mental mereka sangat penting. Mereka adalah keutamaan saya,” tulisnya.

Sementara itu, menjengah ke Instgaram Story (IGs) Syamsul, pengarah yang juga pelakon turut memuat naik kenyataan untuk kembali maju kehadapan dan melupakan segala isu yang terjadi ini.

“Dalam isu Aaron digugurkan sebagai pelakon filem OG. Tidak perlu kita menyalahkan mana-mana pihak atau pelakon lain seperti Sharnaaz Ahmad dan Beto Kusyairy.

“Keputusan mengugurkan Aaron dibuat sebulat suara oleh saya dan penerbit lain filem ini. Ia isu kerja antara saya sebagai pengarah dan Aaron sebagai pelakon. Saya mengambil tanggungjawab atas semua kesalahan mengenai perkara ini. Tidak perlu dipanjangkan lagi isu ini, Terima kasih,” tulisnya.

ARTIKEL BERKAITAN: Syamsul Yusof Dedah Punca Nama Aaron Aziz Digugurkan, Terkilan Isu Diperbesar – “Inikah Aaron Yang Aku Kenal Selama Ini?”

ARTIKEL BERKAITAN: [VIDEO] “Kau Jangan Petik Nama Pelakon Lain!” – Isu Nama Digugurkan, Aaron Aziz Tampil Jelas Perkara Sebenar

ARTIKEL BERKAITAN: Sharnaaz Ahmad Takkan Tarik Diri Dari Filem Original Gangster – “Kami Sokong & Hormat Syamsul Yusof Sebagai Pengarah”

Aqilah Paharuzi

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({flush: true}); document.getElementById('div-gpt-ad-1507605001636-1-mobile').remove(); var z = document.createElement('div'); z.innerHTML = ``; document.getElementsByClassName("acss9e872")[0].appendChild(z);