Contest By: Salma Syahbuddin August 8, 2019 @ 1:03pm

Jangan Lupa Dapatkan Klu #ICSYVMY Dan Jawab Dengan Betul!

Bagi korang peminat setia program I Can See Your Voice Malaysia (ICSYVMY) musim kedua ini, jangan lupa untuk dapatkan klu seterusnya bermula pada 4 Ogos ini menerusi siaran radio kegemaran korang, di HotFM! 

Selain itu, bagi korang yang terlepas untuk mendengar klu yang diberikan menerusi siaran radio kami, korang  boleh dapatkan klu tersebut menerusi laman sosial TV3 Malaysia okay!

Jadi, buat korang yang telahpun mendapatkan klu pertama dan kedua yang diberikan menerusi siaran program #ICSYVMY #SuaraSiapaTu apalagi, jangan lepaskan peluang untuk korang bawa balik wang tunai sebanyak RM2000!

Korang hanya perlu menjawab soalan yang diberikan berdasarkan tayangan video berdurasi 30 saat yang telah diberikan pada episod 5 dan episod ke 6 yang lalu. Dan, soalan seterusnya akan menanti korang semua bermula 4 Ogos ini sehingga 11 Ogos ini! So, stay tuned!

Dan, jangan lupa untuk layari juga geng rasmi #ICSYVMY #SuaraSiapaTu di www.xtra.com.my/icanseeyourvoice untuk menghantar penyertaan korang bermula 12 Ogos ini!

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Sat, 6 Apr 2019

Nelydia Senrose Sah Bergelar Isteri Hafez

Pelakon Lafazkan Kalimah Cintamu ini menyifatkan suaminya seorang yang melengkapi dan menenangkan hati.

Hiburan Tue, 11 Sep 2018

Syafiq Kyle Pesan Jangan Taksub Muat Naik Video!

Syafiq Kyle meluahkan rasa kebimbangannya itu apabila anak muda sekarang langsung tidak menjaga privasi mereka lebih-lebih lagi menerusi aplikasi media sosial

Hiburan Fri, 25 Oct 2019
Hiburan Wed, 29 Jan 2020
Events Mon, 16 Mar 2020

[VIRAL] “Ya, Mulut Pemandu Itu Berbau Alkohol” – Drama Band Terlibat Kemalangan

Ya Allah, dah lah langgar orang, siap boleh lari dengan teman wanita plak tu

Hiburan Sat, 20 Apr 2019

Si ‘Sexy Back’ Ainul Aisyah Curi Perhatian Netizen

Wow, yang penting ramai juga followers Ainul termotivasi dengan bentuk badan beliau

Contest Mon, 17 Feb 2020

xtra好康头 | 送你《容祖儿「Love in Genting」巡演》入门票

准备好跟容祖儿一起游走从她出道至今20年时光隧道了吗?xtra好康头 送你《容祖儿「Love in Genting」巡演》入门票。

Selebriti Sat, 10 Feb 2018

BUKTI SHEILA ON 7 MASIH ‘BERBISA’

Walaupun hanya mengenakan seluar jeans dan tshirt hitam, aura Duta ternyata masih kuat! Tanpa perlu bertukar ganti baju, susunan muzik yang padu, kumpulan yang dianggotai oleh  Adam, Eross Chandra, Brian Kresno Putro dan Duta selaku vokalis ini sememangnya layak mendapat standing ovation!

Trending Tue, 23 Jun 2020
Trending Hari Ini Tue, 19 May 2020

4 Resepi ‘Simple’ Buat Geng Bujang Sempena Raya PKP Ni, Korang WAJIB Cuba!

Sekurang-kurang dapat jugaklah ubat rindu bila tak dapat balik kampung ..

| Live TV