Hiburan By: Del14 October 21, 2019 @ 5:20pm

Jatuh Dari Pentas? Takde Hal! Lady Gaga Bangkit Dan Teruskan Persembahan

Pada malam Khamis, pelakon dan penyanyi berimej unik Lady Gaga telah terjatuh dari pentas sewaktu persembahan Enigma di MGM Park Theater Las Vegas. Selepas menjemput seorang peminat ke atas pentas, penyanyi terkenal itu telah memeluk erat peminatnya yang kemudian mendukungnya sambil membuat aksi tarian yang ghairah. 

Foto kredit: Twitter akaun @laur_calderone

Tidak semena-mena, peminat itu telah tersilap langkah lalu terjatuh ke bawah pentas membawa Lady Gaga bersama-samanya. Video berdurasi beberapa saat itu sempat di ambil beberapa peminat yang hadir ke persembahan berkenaan dan kini tular di laman Twitter.

Walau bagaimanapun, penyanyi lagu ‘Shallow’ ini membuktikan mengapa dia disayangi ramai.  Lady Gaga bingkas bangun dan mengatakan “Semuanya OK. Yang tak OK ialah kami memerlukan tangga untuk pentas ini supaya saya dapat kembali ke atas pentas.”

Melihat reaksi peminatnya yang terkejut dan sedih terhadap apa yang berlaku, Lady Gaga telah memeluk jejaka yang bernama Jack itu dan menjemputnya untuk duduk di sebelah semasa bermain piano bagi persembahan berikutnya. 

“Kamu tahu apa yang dah kita lakukan? Kita saling jatuh di dalam dakapan masing-masing…seperti Rose dan Jack dalam filem Titanic,” ungkap pelakon ‘A Star Is Born’ itu. 

Menunjuk kepada peminatnya yang dia baik-baik sahaja, Lady Gaga telah memuat naik fotonya sedang beristirehat dan melakukan terapi selepas persembahan.

 

 
Lady Gaga juga memuatnaik foto X-tray tangannya yang sedang menunjukkan aksi ‘OK’! 

Sumber foto: Instagram @ladygaga

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Wed, 13 Nov 2019

Aeril Zafril Boleh Jadi Contoh Calon Suami Yang Baik

Zaman sekarang, perempuan memang suka ambik suami orang kan?

Events Sun, 5 May 2019

Be the Top Scorer at SuperPark Malaysia and Win Exciting Prizes

SuperPark Malaysia kicks off the SUPER RACE challenge with local fitness and lifestyle personalities Talitha Tan, Akiyo Chai (BaBy Akiyo), and Mia Chai to inspire an active lifestyle.

Hiburan Fri, 22 Feb 2019

“Laporan Polis Berasingan Akan Dibuat”- Misha Omar

So, lepasni nak post apa-apa kat media sosial kena fikir dulu okay

Hiburan Tue, 18 Dec 2018
Hiburan Sun, 29 Dec 2019

Joe Flizzow, Marini Selamat Bertunang

Sama cantik sama tampan!

Hiburan Mon, 28 May 2018

「万人体育馆开唱」戴佩妮惊:开这么大做么

不常活跃于社交网站的Penny戴佩妮,即将于8月11日回马开唱!近期常被催促开IG帐号,让她满脸疑惑反问:“开IG(演唱会)票就会卖得比较好吗?”

Events Sat, 1 Jun 2019

陈劼扬不畏艰辛自掏腰包发实体专辑!自弹自唱唱出心声

出身自八度空间《我要唱好歌》的陈劼扬圆梦!不畏艰辛自掏腰包发实体专辑《单》自弹自唱,唱出自己的心声。

Hiburan Mon, 8 Oct 2018

Wany Hasrita Bintang Paling Popular 2018

Saya sendiri terkejut. Mungkin nervous tu tak begitu ketara tadi di atas pentas tetapi saya memang tak sangka. Syukur Alhamdulillah atas sokongan padu peminat, terima kasih…ini hadiah untuk mereka.

Hiburan Fri, 24 Aug 2018

Debaran Kini Bermula, Siapa Bintang Paling Popular 2018?

Infiniti merujuk kepada ruang tanpa sempadan bertepatan evolusi BH selaku akhbar yang sentiasa menambah baik dan menyediakan kandungan merentasi pelbagai platform sama ada bercetak mahupun digital termasuk menerusi laman web dan mobile serta media sosial.

Hiburan Sat, 1 Sep 2018

Hamil Anak Kedua, Puteri Sarah Kongsi Pengalaman Luar Biasa

Kesakitan itu bukan hanya sesekali datang, ada ketika dirasai sepanjang hari. Nak ambil ubat, risau bahayakan kandungan pula…

| Live TV