Hiburan By: Del14 October 21, 2019 @ 5:20pm

Jatuh Dari Pentas? Takde Hal! Lady Gaga Bangkit Dan Teruskan Persembahan

Pada malam Khamis, pelakon dan penyanyi berimej unik Lady Gaga telah terjatuh dari pentas sewaktu persembahan Enigma di MGM Park Theater Las Vegas. Selepas menjemput seorang peminat ke atas pentas, penyanyi terkenal itu telah memeluk erat peminatnya yang kemudian mendukungnya sambil membuat aksi tarian yang ghairah. 

Foto kredit: Twitter akaun @laur_calderone

Tidak semena-mena, peminat itu telah tersilap langkah lalu terjatuh ke bawah pentas membawa Lady Gaga bersama-samanya. Video berdurasi beberapa saat itu sempat di ambil beberapa peminat yang hadir ke persembahan berkenaan dan kini tular di laman Twitter.

Walau bagaimanapun, penyanyi lagu ‘Shallow’ ini membuktikan mengapa dia disayangi ramai.  Lady Gaga bingkas bangun dan mengatakan “Semuanya OK. Yang tak OK ialah kami memerlukan tangga untuk pentas ini supaya saya dapat kembali ke atas pentas.”

Melihat reaksi peminatnya yang terkejut dan sedih terhadap apa yang berlaku, Lady Gaga telah memeluk jejaka yang bernama Jack itu dan menjemputnya untuk duduk di sebelah semasa bermain piano bagi persembahan berikutnya. 

“Kamu tahu apa yang dah kita lakukan? Kita saling jatuh di dalam dakapan masing-masing…seperti Rose dan Jack dalam filem Titanic,” ungkap pelakon ‘A Star Is Born’ itu. 

Menunjuk kepada peminatnya yang dia baik-baik sahaja, Lady Gaga telah memuat naik fotonya sedang beristirehat dan melakukan terapi selepas persembahan.

 

 
Lady Gaga juga memuatnaik foto X-tray tangannya yang sedang menunjukkan aksi ‘OK’! 

Sumber foto: Instagram @ladygaga

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Fri, 7 Sep 2018

Makin Selesa Bergelar Penyampai, Muaz Kongsi Rahsia Cepat ‘Ngam’

Saya amat berterima kasih kepada AG kerana dia banyak membantu saya. Saya masih ingat di minggu pertama di PHD, adakala saya tersasul atau energy yang saya beri, tak seimbang, Dia bantu saya untuk mencari keseimbangan tersebut.

Hiburan Mon, 21 May 2018

Betulkah Hafiz Suip Tak Popular?

Hafis Suip menafikan sikap demand yang menjadikannya sedikit tenggelam namun bagi penyanyi yang popular menerusi lagu Bahagiaku Deritamu ini mengakui bahawa wang bukanlah segala-galanya

Hiburan Mon, 11 Feb 2019

Rumahtangga Sharnaaz Ahmad dan Noor Nabila goyah?

Moga khabar angin ini tidak betul dan rumahtangga pasangan selebriti ini baik baik sahaja ya

Hiburan Sat, 15 Feb 2020

Ronan Keating全球首唱新歌!让粉丝度过浪漫情人节

「爱尔兰男神」Ronan Keating 选择在2月14日与大马粉丝共度浪漫情人节,并于现场首唱他即将于今年5月推出的新专辑里的新歌《One Of A Kind》让大马粉丝惊喜不已。

Hiburan Mon, 28 Jan 2019

Obses Dengan Benda Wangi, Ayda Jebat Sanggup Labur Duit Untuk SASSU

Terkejut dengan sambutan diterima di Singapura baru-baru ini, Ayda memberitahu produk SASU terjual licin di sana. Tahniah, Ayda!

TECH Tue, 11 Dec 2018

Cara Unfollow Akaun yang Tidak Followback di Instagram

Berharap untuk memadamkan banyak akaun sekaligus yang tidak mengikuti Instagram kita kembali. Anda boleh menggunakan kaedah berikut.

Hiburan Wed, 16 May 2018

Sajat Mengaku Dirinya Buas!

Namun, apa yang menariknya teman-teman rapat Sajat pun dapat barang yang mereka nak! Bahagianya dapat kawan macam Sajat ni kan!

Hiburan Thu, 22 Feb 2018

KAK LEHA BUNTING CARI BAJU BARU

Maklum saja, dah banyak kali digunakan. Setiap kali pakai, saya akan basuh. Lama-lama, ia pun dah nak reput!

Events Thu, 16 May 2019

Ahmed Ahmed to Terrorise Malaysians with Stomach Crunching Laughter

He’ll be bringing great humour to our shores soon in his world tour.

Hiburan Wed, 23 May 2018

Bahagia Dengan Anak-Anak, Erma Fatima Tak Fikir Cari Pengganti

Ketika diusik sama ada mana-mana lelaki yang cuba mendekati Erma Fatima sejak kembali solo, beliau dalam nada berlawak memberitahu, “ Buat masa ini tiada langsung, tak ada siapa berani lagi,”

| Live TV