Featured By: Salma Syahbuddin October 17, 2022 @ 10:00pm

Jawab Isu ‘Tayang’ Badan, Fadlan Hazim Kini Lebih Peka Jaga Aurat – “Saya Cuma Nak Beri Motivasi…”

Pelakon Fadlan Hazim menjelaskan isu kontroversi melibatkan trend artis lelaki yang dikatakan sengaja menunjukkan bentuk badan kepada umum bukanlah perkara baru.

Menurut Fadlan, 30, setiap benda yang dilakukan mempunyai niat dan tujuan tersendiri malah, niatnya berkongsi gambar tayang badan adalah sekadar mahu memberi motivasi kepada peminat dan pengikutnya sahaja.

“Sebenarnya benda tu terpulang kepada tujuan diorang tayang badan. Macam saya fikir, saya tayang badan, just tayang badan, itu sahaja. Cuma nak try motivate orang terutamanya pengikut dan peminat agar menjalani gaya hidup sihat,” katanya.

Sementara itu, Fadlan mengakui dia tidak akan menayangkan badan secara berlebihan atau secara terbuka demi menjaga auratnya.

“Asalkan benda tu tidak berlebihan dan terlalu terbuka tak ada masalah. Cuma saya akan elak dari menunjukkan aurat saya,” jelasnya.

Terdahulu, Fadlan tampil mengakui kesilapannya yang lalu apabila dilihat sering memuat naik foto seksi dilaman sosial miliknya. Malah, sejak akhir-akhir ini beberapa rakan artis juga turut  melakukan perkara sama sehingga menerima pelbagai komen berunsur lucah dilaman sosial masing-masing.

 “Saya ada salah saya juga sebelum ini… Daripada kesilapan itu, kalau korang boleh tengok saya dah jarang kongsi gambar yang agak menunjukkan tubuh badan. Maknanya,,saya dah sedar, saya tak sepatutnya share dan saya patut hormatlah. Tak semua orang boleh terima,” katanya.

ARTIKEL BERKAITAN:Transformasi Alvin Chong Bikin ‘Cair’, Badan Makin Seksi Punca Netizen Titip Komen Lucah

Sumber: Murai

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Thu, 16 Jun 2022

“Berniagalah Dengan Betul” – Siti Nurhaliza Berang Gambarnya & Suami Jadi Bahan Iklan Palsu

Siti Nurhaliza terkilan segelintir peniaga berniaga menggunakan iklan palsu yang mengaitkan dirinya dan suami.

LIFESTYLE Tue, 31 Jul 2018

Jangan Tahan Kentut Ini Sebabnya..

Kentut yang senyap di panggil silent killer dan ada pula yang kentut macam machine gun. Cuma nak tanya ada ke yang suka tahan kentut

Hiburan Mon, 16 Jul 2018

Sufian Suhaimi Akui Beliau Kini Tidak Lagi Mengejar Cinta

“Tidak mengejar cinta, hidup menjadi lebih tenang.” Jelas Sufian Suhaimi…..

Featured Thu, 18 Aug 2022
Featured Fri, 27 May 2022
Hiburan Sun, 17 Feb 2019

Shila Amzah Hamil Anak Pertama

Tahniah Shila & Haris!

Events Thu, 23 Jun 2022
Hiburan Fri, 22 Feb 2019

Hanya Sampaikan Cerita, Drama Band Tiada Niat Cetus ‘Drama’

Drama Band sedia terima kritikan daripada netizen. Dalam masa sama, mereka memohon maaf kepada mana-mana pihak yang terasa.

| Live TV