Hiburan By: Salma Syahbuddin December 7, 2018 @ 4:27pm

Jom Membeli-Belah Di Anggun Life Pada 8 & 9 Disember Ini!

Masa yang ditunggu sudah tiba! Festival Anggun Life akan memeriahkan Pusat konvensyen Setia City, Setia Alam Selangor bermula 8 dan 9 Disember ini. Jadi kepada penduduk Setia Alam jangan lepaskan peluang anda shopping dan bertemu sendiri artis kesayangan korang nanti!

Kepada korang yang masih belum shopping untuk krismas tu, festival Anggun Life adalah pilihan terbaik untuk korang kunjungi! Menariknya, di Anggun Life terdapat pelbagai booth untuk dikunjungi termasuklah barangan kecantikan, kesihatan, pakaian, makanan dan banyak lagi. 

 

Selain itu, lebih 100 vendor akan turut serta menjual pelbagai barangan menarik dan pengunjung juga dapat beramah mesra bersama barisan selebriti yang turut mengambil peluang ini untuk  menjadi vendor menjual produk keluaran mereka sendiri di festival Anggun Life antaranya, Amy Search, Kaka Azraff, Tya Ariffin, Mira Filzah, Syifa Melvin dan beberapa personaliti TV popular.

Bukan itu sahaja, xtra pun ada buka booth sendiri tau! Kalau nak tahu macam mana lah agaknya booth xtra tu, kena lah datang dan jangan lupa ambil gambar ye! Opss, setiap gambar yang dimuat naik korang mestilah hashtag #ratedxtra untuk kami muat naik dilaman sosial kami nanti.

Masih mengekalkan duta Festival Anggun Life iaitu Amyra Rosli dan Amar Baharin,  festival jualan besar-besaran ini turut menerima kunjungan khas oleh VIP serta menampilkan barisan artis Drama Sangat seperti  Julia Farhana, Hafidz Roshdi, dan Zoey Rahman.

Jadi kalau korang nak tahuantara aktiviti menarik yang menanti korang di festival Anggun Life 2018 ini, korang kenalah datang beramai-ramai okay!

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Wed, 21 Nov 2018
Hiburan Mon, 25 Jun 2018

Tahniah! Comelnya #Mambonom5 Johan dan Ozlynn

Johan turut menulis caption beserta tanda pagar #mambonom5, comel betul! Tahniah daripada kami buat seluruh keluarga Johan dan Ozlynn Wati. 

Hiburan Tue, 24 Jul 2018

“Satu-satunya Penyesalan Saya? Lambat Berhijab…”- Norish Karman

Siapa tidak kenal dengan pelakon serba boleh ini, bagilah apa sahaja watak beliau pasti tidak akan menghampakan penonton. Setuju? Namun, pelakon ini tampil dengan imej barunya yang kini sudah berhijab. 

Hiburan Wed, 21 Aug 2019

Neelofa Terkena Jangkitan Influenza A?

Semoga cepat sembuh Lofa!

Events Mon, 15 Jan 2018

DO YOU HAVE DARK HUMOUR? JOIN COMEDY AFTER DARK FOR SOME GRIM LAUGHS

Dark humour is quite the niche interest, especially in a more conservative community like ours. However, there is still a large fan-base for dark comedy. If that’s your cup of tea, you absolutely have to go for this event!

Hiburan Thu, 5 Apr 2018

Saya Bukan Bodoh! – Raja Ilya

Tambahnya lagi, sebagai seorang wanita islam yang masih mempunyai maruah, menolak tawaran itu merupakan jalan yang terbaik buat dirinya

Hiburan Mon, 24 Jun 2019

‘Abil, Kami Mohon Maaf’- Isteri Amy Seach Lega Konflik Berakhir

Isteri penyanyi Rock, Amy Search yakni Nourish meluahkan rasa syukur selepas hubungannya dengan pelakon Nabila Huda atau Abil kembali jernih.

TECH Thu, 27 Sep 2018

Nokia 6.1 Plus and Nokia 5.1 Plus’ Cameras are Worth Getting the Device

Is Nokia running on the iPhone design hype too?

Hiburan Sun, 15 Dec 2019

Hafreez Adam Akhirnya Jawab Spekulasi, Putus Tunang Bulan Lalu…

Kalau dah jodoh, tidak ke mana…doakan lah yang baik-baik untuk mereka.

Hiburan Fri, 13 Apr 2018

Akhirnya, Nelydia Senrose Dedah Cincin Tunang

Terbaru, melalui akaun twitternya, Nelydia dilihat telah berkongsi cincin yang tersarung dijari manisnya dengan menulis perasaan beliau pada ketika itu yang dilihat semakin bahagia

| Live TV