Hiburan By: Salma Syahbuddin December 7, 2018 @ 4:27pm

Jom Membeli-Belah Di Anggun Life Pada 8 & 9 Disember Ini!

Masa yang ditunggu sudah tiba! Festival Anggun Life akan memeriahkan Pusat konvensyen Setia City, Setia Alam Selangor bermula 8 dan 9 Disember ini. Jadi kepada penduduk Setia Alam jangan lepaskan peluang anda shopping dan bertemu sendiri artis kesayangan korang nanti!

Kepada korang yang masih belum shopping untuk krismas tu, festival Anggun Life adalah pilihan terbaik untuk korang kunjungi! Menariknya, di Anggun Life terdapat pelbagai booth untuk dikunjungi termasuklah barangan kecantikan, kesihatan, pakaian, makanan dan banyak lagi. 

 

Selain itu, lebih 100 vendor akan turut serta menjual pelbagai barangan menarik dan pengunjung juga dapat beramah mesra bersama barisan selebriti yang turut mengambil peluang ini untuk  menjadi vendor menjual produk keluaran mereka sendiri di festival Anggun Life antaranya, Amy Search, Kaka Azraff, Tya Ariffin, Mira Filzah, Syifa Melvin dan beberapa personaliti TV popular.

Bukan itu sahaja, xtra pun ada buka booth sendiri tau! Kalau nak tahu macam mana lah agaknya booth xtra tu, kena lah datang dan jangan lupa ambil gambar ye! Opss, setiap gambar yang dimuat naik korang mestilah hashtag #ratedxtra untuk kami muat naik dilaman sosial kami nanti.

Masih mengekalkan duta Festival Anggun Life iaitu Amyra Rosli dan Amar Baharin,  festival jualan besar-besaran ini turut menerima kunjungan khas oleh VIP serta menampilkan barisan artis Drama Sangat seperti  Julia Farhana, Hafidz Roshdi, dan Zoey Rahman.

Jadi kalau korang nak tahuantara aktiviti menarik yang menanti korang di festival Anggun Life 2018 ini, korang kenalah datang beramai-ramai okay!

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Events Fri, 24 Aug 2018

#xtraEksklusif : 15 Tiket Percuma Untuk Anda Menyaksikan Nick Young !

Tetapi, jangan risau! Kami ada berita baik untuk korang yang meminati lelaki berdarah iban-english ini, kenapa? Baca artikel sepenuhnya

TECH Thu, 11 Oct 2018

Permainan Mudah Alih Nightstream Untuk Si Gamers

Dengan adanya Streamline Games yang menumpukan perkembangan permainan, kami boleh menggunakan kepakaran kami sebagai syarikat media bersepadu terbesar di Malaysia untuk mempromosikan Nightstream ke pasaran massa dan meniru semula kejayaan-kejayaan terdahulu seperti Ejen Ali dan Mak Cun’s Adventure.

Featured Thu, 9 Dec 2021

Geng Basikal Wanita Berlakon Jadi Cacat Ingin Masuk Tandas Khas Undang Kemarahan Netizen

Selepas video lelaki berlakon sebagai orang cacat demi mendapatkan ‘parking’ di petak khas golongan orang kelainan upaya (OKU), kini muncul lagi video membabitkan geng wanita berbasikal mempersendakan OKU. Video yang dimuat naik oleh seorang pengguna […]

Featured Thu, 15 Jul 2021

Lockdown Tidak Gagal Sepenuhnya, Varian Baru Delta Paling Bahaya Ragut Beribu Nyawa

Kes baru COVID-19 di Malaysia hari ini mencatatkan sebanyak 13, 215 kes sekaligus menjadi antara kes tertinggi pernah dicatatkan di negara ini. Menurut Ketua Pengarah Kesihatan, Tan Sri Datuk Seri Dr Noor Hisham Abdullah, antara […]

Hiburan Wed, 10 Jan 2018

ASYIK STORYLINE SAMA JE, BOSAN! BETO KUSYAIRY BENGANG

Lumrah, apabila ramai peminat cerita dan filem melayu semakin beralih arah kepada cerita-cerita luar negara yang agak luas konteks pemikirannya jika dibandingkan dengan filem-filem tempatan

Hiburan Wed, 24 Apr 2019

一起见证「齐迹」发生!任贤齐再次唱响经典

万人迷任贤齐自去年连续在云顶举办两场演唱会之后,今年将再次登上云星剧场舞台!

Hiburan Fri, 27 Jul 2018

Hebat! Paling Muda, Paling Kaya

Pendapatan lumayan itu menjadikan Kylie, 20, berada di tangga pertama untuk selebriti yang menerima bayaran tertinggi di Instagram. Memang hebat penangan anak bongsu keluarga Kardashian ini!

Hiburan Wed, 9 May 2018

Akui Sudah Putus, Hefny Tak Masuk Campur Hal Uqasha

Hubungan diantara Hefny Sahad bersama aktres cantik, Uqasha Senrose terputus sejak awal tahun lagi dan tidak ingin masuk campur hal Uqasha

LIFESTYLE Tue, 30 Apr 2019
Hiburan Mon, 30 Apr 2018

#AltimetAir Jelajah Terakhir Altimet?

Siapa yang tidak kenal dengan penyanyi yang semakin dikenali menerusi lagu Air ini. Altimet mengakui menyimpan hasrat dan impian untuk menghiburkan peminatnya sebelum beliau bersara pada 27 November ini diusia beliau 40 tahun

| Live TV