Hiburan By: SGMS Faida May 30, 2019 @ 1:39pm

Jom Tengok I Can See Your Voice Musim Kedua Bermula 23 Jun Depan!

Menerima respon baik daripada penonton, program realiti hiburan I Can See Your Voice Malaysia (ICSYVMY) kembali untuk musim kedua bermula 23 Jun ini pada setiap Ahad, jam 9 hingga 10.30 malam di TV3.

Ketua Pegawai Eksekutif Rangkaian Televisyen Media Prima Berhad, Johan Ishak berkata, program itu menjadi bualan dan trending di platform digital menerusi YouTube.

“Kami mendapat maklum balas yang memberangsangkan daripada penonton setia apabila program ICSYVMY musim pertama menjadi bualan dan trending di platform digital menerusi YouTube.

“Sokongan penonton membuatkan TV3 meneruskan ICSYVMY untuk musim kedua dengan pembaharuan yang lebih segar bersesuaian dengan permintaan penonton hari ini,” katanya.

Program yang mengambil konsep dan format program asal dari Korea Selatan oleh CJ ENM ini  bakal menampilkan penyanyi misteri bersama barisan artis jemputan tanah air sepanjang 13 minggu bersiaran.

Menurutnya, ICSYVMY 2 bakal memberi peluang kepada mereka yang berminat dalam bidang nyanyian untuk mengekspreskan bakat terpendam.

“Program sebegini dilihat memberi peluang kepada mereka yang berminat dalam bidang nyanyian tetapi tidak mempunyai pengalaman mengekspreskan impian mereka menyanyi dalam program sebegini.

“Walaupun tidak mempunyai bakat dalam nyanyian ia bukan satu penghalang kepada mereka kerana yang penting adalah keyakinan dan kemampuan diri.

“Menarik dan uniknya program ini adalah kreativiti setiap peserta yang perlu bijak untuk memperdayakan penonton dengan lakonan mereka ketika menyampaikan lagu terpilih untuk terus kekal di atas pentas ICSYVMY2,” katanya.

ICSYVMY 2 akan dihoskan oleh dua pengacara yang sememangnya lucu dan bakal membuatkan penonton tidak kering gusi iaitu Shuk Sahar dan Sean LJE.

Manakala tugas sebagai ‘penyiasat tetap’ pula masih lagi digalas oleh Jihan Muse, Mark Adam dan Seelan Paul sama seperti musim pertama.

Selain tiga penyiasat tetap ini, mereka turut ditemani oleh dua lagi orang penyiasat jemputan untuk membantu artis jemputan mengenal pasti siapakah sebenarnya penyamar bersuara sumbang dalam kalangan penyanyi-penyanyi misteri ini.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Sat, 23 Dec 2017

One Nation Emcees, Mimi Fly Katanya Sudah Bercerai

Sah sudah bercerai bak kata tuan punya badan One Nation Emcees, Mimi Fly

Events Fri, 3 Aug 2018

#daiTV3 : Persembahan Da’i Manakah Yang Berjaya Mencuri Perhatian Pada Minggu Ini?

Saksikan Siaran Secara Langsung Da’i Pendakwah Nusantara hanya di TV3!

Hiburan Wed, 19 Sep 2018

Kenapa Ariana Grande Tak Muncul Di Anugerah Emmy 2018?

Pihak pengurusan Ariana memberitahu bukan hanya Ariana tidak dapat hadir ke anugerah Emmy malah kekasihnya, Pete Davidson juga… Sabarlah ya, Ariana!

Events Sat, 5 Jan 2019

「五福星」再发贺岁专辑!伍家辉望占贺岁市场一席位

阔别5年,五福星再度发行全新创作新年歌《五福星又报喜》!伍家辉首当贺岁歌曲制作人,望能占大马贺岁市场一席之位。

Hiburan Tue, 24 Apr 2018

Geram! Ini Luahan Serina Redzuawan Terhadap Bekas Suami

How about (Macam mana pula) Gavin yang dengan sendiri melanggar perintah mahkamah tidak berkelakuan dan hidup dengan cara bukan Islam.

Hiburan Thu, 15 Aug 2019

Sabar Menanti Jodoh…

Sebenarnya saya bukanlah memilih sebaliknya…

Hiburan Thu, 20 Sep 2018

Ini Gambar Jasmine Suraya Tak Pakai Bra?

Panas! Betul ke Jasmine Suraya pakai baju nampak aset???

Automobile Fri, 25 Jan 2019
Hiburan Sun, 16 Dec 2018

Sufie Rashid Bertunang Dengan Ahli Perniagaan

Tahniah Sufie Rashid & Ain. Semoga segala urusan persiapan menuju ke alam perkahwinan dipermudahkan.

Hiburan Wed, 30 Oct 2019

EXO Reported To Return in November! + SM’s Response

EXO-Ls might be receiving an early Christmas treat!

| Live TV