Hiburan By: SGMS Faida May 30, 2019 @ 1:39pm

Jom Tengok I Can See Your Voice Musim Kedua Bermula 23 Jun Depan!

Menerima respon baik daripada penonton, program realiti hiburan I Can See Your Voice Malaysia (ICSYVMY) kembali untuk musim kedua bermula 23 Jun ini pada setiap Ahad, jam 9 hingga 10.30 malam di TV3.

Ketua Pegawai Eksekutif Rangkaian Televisyen Media Prima Berhad, Johan Ishak berkata, program itu menjadi bualan dan trending di platform digital menerusi YouTube.

“Kami mendapat maklum balas yang memberangsangkan daripada penonton setia apabila program ICSYVMY musim pertama menjadi bualan dan trending di platform digital menerusi YouTube.

“Sokongan penonton membuatkan TV3 meneruskan ICSYVMY untuk musim kedua dengan pembaharuan yang lebih segar bersesuaian dengan permintaan penonton hari ini,” katanya.

Program yang mengambil konsep dan format program asal dari Korea Selatan oleh CJ ENM ini  bakal menampilkan penyanyi misteri bersama barisan artis jemputan tanah air sepanjang 13 minggu bersiaran.

Menurutnya, ICSYVMY 2 bakal memberi peluang kepada mereka yang berminat dalam bidang nyanyian untuk mengekspreskan bakat terpendam.

“Program sebegini dilihat memberi peluang kepada mereka yang berminat dalam bidang nyanyian tetapi tidak mempunyai pengalaman mengekspreskan impian mereka menyanyi dalam program sebegini.

“Walaupun tidak mempunyai bakat dalam nyanyian ia bukan satu penghalang kepada mereka kerana yang penting adalah keyakinan dan kemampuan diri.

“Menarik dan uniknya program ini adalah kreativiti setiap peserta yang perlu bijak untuk memperdayakan penonton dengan lakonan mereka ketika menyampaikan lagu terpilih untuk terus kekal di atas pentas ICSYVMY2,” katanya.

ICSYVMY 2 akan dihoskan oleh dua pengacara yang sememangnya lucu dan bakal membuatkan penonton tidak kering gusi iaitu Shuk Sahar dan Sean LJE.

Manakala tugas sebagai ‘penyiasat tetap’ pula masih lagi digalas oleh Jihan Muse, Mark Adam dan Seelan Paul sama seperti musim pertama.

Selain tiga penyiasat tetap ini, mereka turut ditemani oleh dua lagi orang penyiasat jemputan untuk membantu artis jemputan mengenal pasti siapakah sebenarnya penyamar bersuara sumbang dalam kalangan penyanyi-penyanyi misteri ini.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Wed, 8 Aug 2018

Ehem…#ZiGi Bercinta Balik Ke?

Nampaknya, dua selebriti ini mahu merahsiakan hubungan mereka bagi menjaga privasi lebih ketat daripada sebelum ini. Buat peminat #ZiGi, mesti anda happy sekarang kan? Yeay, kami pun tak sabar nak lihat pasangan popular ini bersatu kembali.

Hiburan Thu, 2 Jan 2020

Selamat Timang Anak Keempat, Tahniah Buat Yatt Hamzah!

Tak sabar nak tengok Yatt Junior..

Hiburan Tue, 21 Nov 2017

UQASHA POST GAMBAR EDIT, MOTIF?

Uqasha sekali lagi dikecam kerana dikatakan telah mengedit gambarnya sebelum memuat naik di laman instagram beliau.

Hiburan Sat, 2 Dec 2017

Hadiah Kereta Untuk Ibu Dan Ayah

Sempena dengan kejayaan tersebut juga, Fattah menjelaskan bahawa kereta berkenaan yang dimenangi hasil sokongan setia peminat akan diberikan kepada ibu bapanya, Mohd Amin Muda, 50, dan Azizah Abdul Ghani, 47.  Umpama hadiah perkahwinannya bersama pelakon, […]

Hiburan Wed, 23 Jan 2019

AJL33: Bawa Lagu Sedih, Kaer Mahu All Out Untuk Tak Mungkin Hilang

Jangan lupa saksikan AJL ke 33 pada 3 Februari ini. Untuk Kaer & Amylea, break a leg guys!

Hiburan Fri, 27 Apr 2018

Farah Nabilah Kesian Pada Teman Lelaki?

Walau bagaimanapun. Farah tidak pernah berdendam dengan bekas kekasihnya kerana berada dalam kelompok rakan yang sama.

Fab Foodies! Thu, 25 Apr 2019

Buka Puasa at with a Variety of the Best Malaysian Cuisines All in One Place

You won’t have to travel far and wide just to find all your favourites.

Hiburan Mon, 14 Jan 2019

Tersalah Muatnaik Foto, Neelofa Mohon Maaf

Jangan kecoh-kecohkan keadaan, Lofa dah minta maaf tu…

Hiburan Sat, 5 May 2018

Peminat Pujuk KRU Batal Bubar, Ini Jawapan Norman…

“Takkan ketika usia sudah 60 tahun nanti KRU masih menari-nari di pentas. Lagi pun tiada apa lagi yang mahu dikongsi,” kata Norman.

Hiburan Tue, 9 Apr 2019

Muzik Video ‘Mencuba’ Sufian Suhaimi Trending Di Youtube!

Kepada yang sedang #mencuba dalam apa jua perkara, stay strong. I wish you all the best. Everything is gonna be alright!

| Live TV