Hiburan By: SGMS Enal May 18, 2018 @ 9:16am

Ke Mana Hilangnya Aura Ayda Jebat?

Penyanyi yang meledak dengan lagu Pencuri Hati ini dilihat agak ‘tenggelam’ jika dibandingkan dengan di tahun awal kemunculannya. Betul ke?

Menurut Ayda Jebat, sebagai seorang selebriti, sudah pasti dirinya tidak terkecuali melalui zaman turun naik. Itu adat bukan

“ Tidak mungkin setiap tahun saya mampu berada di puncak.

“Mesti ada tahun peak dan tahun untuk menyimpan tenaga untuk kembali berada di puncak.

“Tak boleh juga kalau tiap-tiap tahun muka yang sama berada di puncak,” katanya kepada salah sebuah portal hiburan tempatan.

Penyanyi berusia 26 tahun ini juga tidak melatah apabila dikatakan sudah hilang ‘aura’.

“Kalau ada yang kata begitu, saya terima sahaja. Selagi saya ada pengambaran, show dan permintaan, bermakna saya masih relevan,” ujarnya

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Sun, 1 Apr 2018

Model Kontroversi Ini Akhirnya Berhijab?

Model yang pernah menarik perhatian netizen kerana mengambil gambar tanpa seurat benang ini akhirnya berhijab? Walaupun cuma menggayakan koleksi baju kurung sempena raya nanti, model tinggi lampai ini mendapat pujian oleh followers beliau apabila rata-rata mereka memuji dan memberikan komen positif terhadap penampilan beliau

Hiburan Mon, 27 May 2019

‘Bila Nak Kahwin?’, Zizan Jawab Jawab Guna Gambar!

Mungkin soalan ‘Bila nak kahwin?’ terjawab buat mereka yang sentiasa bertanya…

Hiburan Tue, 11 Sep 2018

Pengunjung Kelab Malam Kecewa Dengan Sikap Dua Selebriti Ini?

I used to respect them since dorang dah pakai tudung. I heard a lot of gossips about them. Ni bila dah tengok depan mata & cari pasal dengan kitaorang, I lose respect, sumpah hilang respect. They’re so cheap.

Hiburan Fri, 3 Jan 2020
FESYEN Mon, 20 Aug 2018

Hitam Putih Taruhan Koleksi Musim Bunga 2018

Potongan ringkas begini pasti menambat hati sesiapa yang melihatnya. Saya mensasarkan golongan muda yang ingin menyerlahkan kelainan dalam berfesyen. Jangan takut untuk bergaya dengan pemilihan warna hitam putih untuk pakaian harian

Hiburan Tue, 24 Dec 2019

Kris Jenner Surprises Granddaughter Stormi With Her Own Playhouse For Christmas

Literally this is the ‘Best Christmas Gift of All Time’!

Hiburan Thu, 8 Feb 2018

ZUL ARIFFIN ‘HADIAH’ ULANG TAHUN LOFA?

Mungkinkah fenomena #Lofattah bakal berulang kembali?

Hiburan Thu, 28 Nov 2019

After What Had Happened In South Korea, Ailee Plans To Mark Her Name In The States

Not only she’s planning on marking her name in the States, she reassures fans with nation-wide tour!

Hiburan Thu, 18 Oct 2018

Psst…7 Hal MENARIK Yang Perlu Korang Tahu Sebelum Pergi Menonton Gol & Gincu Vol 2

Kenapa Fazura tidak berlakon dalam Gol & Gincu Vol 2 eh? Nak tahu, jom baca info di atas!

| Live TV