Hiburan By: Syafiqa Irdina January 7, 2020 @ 3:54pm

Kembali Bertiga, Team Pagi SURIA Lebih Kecoh!

Setelah setahun bergerak secara duo, kini Team Pagi Suria kembali bertiga dan pastinya pagi korang akan lebih kecoh mendengarkan keletah Issey, Fizi Ali dan Ajak!

Ajak atau nama sebenarnya Mohd Hanaffi bin Razak baru-baru ini telah diumumkan sebagai penyampai baru Suria FM di sebuah sidang media istimewa Team Pagi Suria pada Isnin, 6 Januari lalu. 

Digandingkan bersama bermula hari ini menerusi slot Team Suria Pagi, Issey, Fizi Ali dan Ajak akan mula bertugas pada jam 6.00 pagi hingga 10.00 pagi.

Menurut Pengurus Kanan Suria, Cik Roslinda Abd Majid atau lebih dikenali dengan DJ Lin, pemilihan Ajak sebagai ahli baru Team Pagi Suria adalah keputusan yang paling tepat setelah perbincangan dan persetujuan dari pihak pengurusan Suria FM.

“Kredibiliti Ajak sebagai seorang pelawak, pengacara dan juga penyampai radio berpengalaman merupakan antara kelebihan yang diharapkan boleh membantu meningkatkan lagi jumlah pendengar Suria sama ada menerusi platform radio mahupun digital,” kata DJ Lin.

Tambah DJ Lin lagi, Suria sudah merangka pelbagai aktiviti dan perancangan menarik untuk tahun 2020 ini dengan sempurnanya.

Barisan penyampai Suria tahun ini akan mengukuhkan lagi jenama Suria sebagai satu platform ‘infotainment’ yang menyajikan kepelbagaian kandungan program yang lebih segar dan dekat di hati pendengar.

Sidang media istimewa yang diadakan di Nicsmann 1940s By Lewré The Starling, pada 6 Januari lalu turut dihadiri Ketua-Ketua Pengurusan Kumpulan Radio Star Media (SMRG) iaitu Ketua Pegawai Eksekutif Kumpulan SMRG,Mr Andreas Vogiatzakis dan Pengerusi SMRG, Dato Dr Aminuddin Rouse. Turut hadir sama adalah pengasas NICSMANN, Dato By Lewre.

Untuk maklumat lanjut, korang boleh ikuti maklumat dan perkembangan terkini berkenaan Suria di laman web Suria.my dan juga laman sosial Facebook, Instagram dan Twitter SuriaFMMalaysia.

Sumber foto: Instagram Suria Fm

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Tue, 29 Jan 2019

Will Pan Becomes Timberland’s Brand Ambassador in Support of Environmental Sustainability

Will hopes that his fans and everyone else will be more aware of the current environment issues and take steps towards curbing it.

Events Thu, 14 Mar 2019

Karya Menarik DFKL2018 Sepanjang Mac Ini!

klip -klip menarik yang belum pernah dikongsi dimana-mana platform juga ada di Youtube Drama Sangat tau!

Hiburan Mon, 1 Jan 2018

12千人潮齐倒数迎新年 何念慈将推出个人写真集

槟城《嗨Fun Mmall跨年演唱会》圆满结束,当晚吸引12千人潮齐倒数迎新年!而大马网络女神Michiyo何念慈也为歌迷捎来好消息,透露将于2018年推出个人写真集及发专辑。

Hiburan Thu, 30 Jan 2020

Radhi OAG Sertai Tabligh

Rumah tangga yang dibina kali kedua hanya mampu bertahan selama 5 tahun sahaja, penyanyi kumpulan OAG, Radhi mengaku sukar berdepan dengan perceraian dan hampir kemurungan selepas perpisahan tersebut. Menurut Radhi, perceraian tersebut memberi kesan besar dalam dirinya […]

Hiburan Sat, 26 Oct 2019
Hiburan Mon, 4 Mar 2019

Terlalu Sibuk Kerja, Shuk Risau Anak Mula Tak Kenal?

Amboi, betul-betul sibuk nampaknya ni Shuk!

Events Tue, 4 Sep 2018
Hiburan Sun, 24 Mar 2019

Kecewa Dituduh Perosak Rumah Tangga, Nina Iskandar Beri Amaran!

Tegas pelakon berusia 27 tahun itu, hubungannya dengan penolong pengarah berkenaan hanyalah atas dasar profesional dan tidak lebih dari itu.

Hiburan Tue, 3 Sep 2019

Fasha Sandha Mengandung Lagi?

Betul Ke Fasha Sandha Mengandung?

Hiburan Tue, 29 Jan 2019

Selepas Filem Hanya Kawan, Jojie Aminuddin Berlakon Teater Komedi

Wah…lama kita tak tengok Kak Jojie berlakon kan? Good Luck!

| Live TV