Hiburan By: SGMS Fas July 17, 2019 @ 4:00pm

Kemelut Selesai…Vida Pamer Barang Kemas Untuk Aishah!

Usahawan kosmetik terkenal Datuk Seri Vida menyerahkan barangan kemas dan berlian kepada Aishah, petang ini.

Vida atau nama sebenarnya Hasmizah Othman bersyukur kemelut di antara dia dan Aishah telah berakhir hari ini.

“Sebagai seorang yang bertanggungjawab, saya berbesar hati memenuhi tuntutan Aishah walaupun sebenarnya ia bukan tuntutan tetapi adalah keinginan asal saya sendiri untuk memberikan sesuatu yang menggembirakan Aishah sebagai Juara program Gegar Vaganza Musim Ke 4,” katanya ketika ditemui di sidang akhbar penyerahan barang kemas kepada Aishah di One World Hotel, Petaling Jaya, Selangor sebentar tadi.

Akui Vida, dia komited dalam isu yang telah berlaku sebelum ini.

“Saya juga telah memberikan peluang yang orang lain tidak tahu iaitu saya telah memberi peluang kepada Aishah untuk memilih sendiri barang kemas berlian di kedai di Bangsar.

“Walaupun sebelum ini pihak saya ada menggantikan dengan barangan berlian lain tetapi saya batalkan kerana barang kemas saya telah undervaluekan oleh Aishah,” katanya.

Oleh demikian, Vida memberi pilihan kepada Aishah untuk memilih sendiri set barang kemas yang diinginkan.

“Ini pilihan yang telah dipilih Aishah. Jujurnya saya tidak menyangka barang kemas dan berlian sebegini dipilih.

“Tetapi tak mengapa kalau pilihan ini yang dapat memuaskan dan menggembirakan hati Aishah,” ujarnya

Menerusi sidang akhbar tersebut, Vida memasukkan dua batu berlian 1 karat potongan bulat bernilai RM 27,100 dan 0.70 karat berlian potongan `puteri’ bernilai RM12,920 ke balang makanan ringan produk miliknya.

Selain berlian, Vida turut menunjukkan tiga cincin berlian berwarna emas kekuningan bernilai RM20,820, cincin emas putih (RM11,410) dan emas putih ‘mounting’ (RM7,750).

 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Fri, 13 Apr 2018

Sajat Pun Buat ‘Tour’ Di Rumah Sendiri?

Dalam episod kali ini Sajat juga turut berjumpa kawan baiknya iaitu Dato Aliff Syukri untuk membincangkan tentang perniagaan mereka. Dah alang-alang berjumpa tu apalagi, Sajat sempat menari Panama Dance dengan abang terlajak laris kita ni tau! 

Hiburan Wed, 23 May 2018
Hiburan Wed, 12 Feb 2020

[VIDEO] “Kau Tiada Pengganti” – Lihat Anta Permana Versi Vokal Penuh Tok Ti!

Aura Dato’ Siti ni memang tak boleh nak cakap. Memang tiada pengganti.

Hiburan Thu, 15 Mar 2018

Makhluk Penggoda Bukti Sajat Boleh Menyanyi?

Bagi Sajat, dengan terbitnya single Makhluk Penggoda ini mampu meletakkan beliau dalam industri muzik tanah air. Dan berharap, agar single pertamanya ini juga mendapat tempat dihati peminat-peminat beliau

Hiburan Wed, 20 Mar 2019

Calum Scott Sways the Crowd Away with 3 Heart Melting Hit Songs

It was the man with a voice of an angel’s first visit to Malaysia!

Hiburan Wed, 26 Sep 2018

李幸倪新歌《侘寂》玩命!被沙活埋数小时一度呼吸困难

Gin李幸倪为新曲《侘寂》远赴台湾取景拍摄MV!首次与著名导演陈映之合作的李幸倪,MV足足拍摄了24小时,行程艰苦非常。

Events Fri, 27 Dec 2019

Undian ERA Digital Music Awards (EDMA) Kini Bermula!

Jangan lupa untuk undi artis kegemaran korang!

Hiburan Mon, 11 Nov 2019

Naim Daniel Kena Marah?

Siapa ‘sekolah’kan Naim Daniel?

Hiburan Wed, 29 Aug 2018

Zamaera: “I’m Not Afraid to Share My Weaknesses With Others…”

The rapper speaks of the truth unlike any other.

Automobile Tue, 7 Aug 2018

Nak Bergaya Dengan Kereta Baru? Perkongsian Ini Mungkin Buat Anda Berfikir Semula

Peganglah pada pepatah yang berbunyi ‘Ukur baju di badan sendiri’. Jangan pasang niat nak bergaya saja dengan membeli di luar kemampuan pula ya.

| Live TV