Hiburan By: SGMS Faida April 24, 2018 @ 6:00am

Kenapa Madonna Tak Izin Seluar Dalam Dilelong?

Seluar dalam, surat cinta, kaset dan berus rambut antara 22 barangan penyanyi Madonna yang mahu dilelong!

Namun proses lelongan itu mendapat halangan apabila penyanyi yang terkenal dengan lagu Material Girl itu bersetuju! Ini atas alasan mencabuli hak peribadinya.

Namun pihaknya gagal dalam usahanya menghalang lelongan barangan peribadi miliknya termasuk surat putus cinta daripada legenda Rap, Tupac Shakur dan seluar dalam yang dipos kepada kekasihnya.

Mahkamah memutuskan beliau tidak mempunyai asas kukuh untuk mengambil tindakan undang-undang terhadap Darlene Lutz, seorang penjual seni dan bekas rakan yang membantu Madonna membina satu koleksi peribadi sebelum mereka bergaduh.

Lutz menjadi sumber utama terhadap 22 barangan termasuk surat cinta, kaset dan berus rambut yang mahu dilelong

Bagaimanapun, Hakim Gerald Lebovits dalam penghakimannya bersetuju dengan peguam Lutz bahawa pertikaian kedua-dua mereka sudah diselesaikan dalam satu perjanjian undang-undang pada 2004.

Lebovits juga mempersoalkan mengapa Madonna mensasarkan Lutz dan bukannya pembantunya yang didakwa penyanyi itu menyerahkan barangan berkenaan kepada penjual seni itu.

Antara barangan yang bakal dilelongkan termasuklah satu surat daripada Tupac pada 1995 sebelum penyanyi rap berkenaan mati ditembak setahun selepas itu.

Madonna hanya baru-baru ini mendedahkan hubungan rahsianya dengan Tupac itu.
Dalam suratnya kepada Madonna, Tupac berkata, imejnya akan terjejas sekiranya dia menjalinkan hubungan dengan wanita kulit putih.

Peguam Lutz turut memberitahu, lelongan itu turut termasuk sehelai seluar dalam yang diposkan Madonna kepada seorang kekasihnya.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Wed, 3 Apr 2024

“Pengorbanan Itu Berkait Rapat Dengan Hidup Saya…” – Puteri Balqis

“Saya sanggup untuk buat apa sahaja demi keluarga” – Puteri Balqis

Events Fri, 27 Jan 2023
#SkoolXTRA Tue, 4 Apr 2023
Featured Tue, 14 Dec 2021

Bahayanya! Netizen Bengang Ibu Bapa Biarkan Anak Bermain Di Belakang Trak Pikap Semasa Memandu

Tindakan cuai ibu bapa membiarkan kanak-kanak duduk atau berdiri di dalam cab terbuka di belakang trak pikap mengundang bahaya. Tindakan itu boleh membuatkan kanak-kanak terjatuh pada bila-bila masa, terutamanya semasa kenderaan sedang bergerak. Walaupun sebelum […]

Hiburan Sun, 26 Nov 2023

Famili Duo 3: Enggan Isteri Banyak Bergerak, Fuad Rahman Terpaksa Buang Imej ‘Rockstar’ Demi Tom?

Wahh tak sabar nak tengok persembahan Fuad & Tom malam ni dekat Famili Duo!

Featured Tue, 21 Sep 2021
Featured Sat, 29 Apr 2023