Hiburan By: Salma Syahbuddin January 22, 2019 @ 10:00am

Nabila Razali Padam Semua Gambar Di Instagram ?

Penyanyi yang popular menerusi lagu Pematah Hati ini, sekali lagi mencetuskan kontroversi apabila dilihat memadam kesemua gambar di akaun instagram miliknya dan hanya memuat naik gambar spanar dengan tanda suka sebanyak 20, 767 likes setakat ini.

Perkara ini turut menjadi tanda tanya segelintir peminat dan followers beliau di akaun tersebut sehingga ada yang beranggapan akaun instagram milik penyanyi ini telah digodam.

Namun, terdapat juga peminat yang seperti sudah dapat menghidu semua ini adalah gimik semata-mata. memandangkan penyanyi itu bakal mengeluarkan single terbaru dalam masa terdekat. Mungkin betul juga, tanggapan segelintir peminat Nabila kan? Mana taknya, penyanyi ini juga turut memuat naik gambar sambil memegang spana menerusi insta story miliknya.

Bagaimana pun, Nabila mengakui ianya bukanlah gimik semata-mata namun enggan mengulas dengan lebih lanjut dan berharap agar semua peminat beliau bersabar.

Penyanyi Pematah Hati yang kini sedang berjinak-jinak dengan dunia lakonan ini turut teruja menunggu pelancaran single terbarunya itu.

Apapun, buat semua peminat Nabila Razali, sama-samalah kita tunggu okay! Gimik tak gimik, semua diharap bersabar.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Events Fri, 12 Oct 2018
Hiburan Wed, 18 Dec 2019

“Cari Saya Di Padang Mahsyar!” – Sissy Imann

Tak baik tau! Siapa cari pasal dengan Sissy ni?

Hiburan Tue, 23 Jul 2019

Disindir Makin Seksi, Mira Filzah ‘Sekolahkan’ Wanita Ini Balik!

Siapa yang tak bengang kalau tegur macam tu?

Hiburan Thu, 11 Jul 2019

‘Saya Panik’- Eizlan Yusof

Anaknya, Zareef, 9 terbabit kemalangan di Sabak Bernam, awal hari ini.

Hiburan Tue, 20 Aug 2019

Afgan Bawa Sheila Majid Ke Pentas Konsert Inspirasi 5 Oktober Ini!

Jom ke HGH Convention Centre, Kuala Lumpur pada 5 Oktober ini!

Hiburan Wed, 12 Jun 2019

Ezzaty Abdullah Risau Tengok Keadaan Suami

Syukur dia stabil selepas mengadu susah bernafas. Azwan memang ada masalah lelah sejak kecil namun terkawal.

Hiburan Wed, 18 Apr 2018

Kenapa Syanie Kecil Hati?

Mentaliti seperti ini yang membuat orang berbadan besar berasa rendah diri dan kurang keyakinan. Jangan pandang rendah kerana kami juga layak dihormati

Hiburan Wed, 7 Nov 2018

Maafkan Dia, Semua Orang Pasti Buat Silap – DSV

Buang yang keruh, ambil yang jernih ok?

Fab Foodies! Fri, 8 Jun 2018

Apa Di Dapur Bersama Chef Imelda; Ayam Bakar Mozarella

Lumurkan campuran pada ayam dan bakar selama 12 minit pada suhu 180 darjah hingga separuh masak. Setelah separuh masak, taburkan keju mozzarella dan bakar lagi selama 5-8 minit sehingga ayam masak sepenuhnya. Siap!

Events Fri, 27 Dec 2019

陈慧恬自爆好事近!笑言「确定了一定会通知」

首要媒体2020年新春活动《鼠来宝 笑笑力量大》首个任务就派出了两位「微笑大使」Rickman谢承伟和Orange陈慧恬化身一日店长,散播正能量。

| Live TV