Hiburan By: Salma Syahbuddin May 25, 2018 @ 5:49am

Kenapa Sajat Marah?

Wah! episod kali ini tagline nya adalah hempas ye! Kalau nak tahu apa kenapa hempas, penonton dan peminat Sajat kenalah saksikan episod penuh hanya di xtra.com.my. Tapi sebelum tu, beginilah selebriti media sosial kita menjalani penggambaran koleksi baju raya beliau.

Dalam penggambaran koleksi baju raya Sajat kali ini, nampaknya mood beliau begitu terganggu ya. Asyik nak marah je. Kenapa agaknya?

Bagi Sajat, beliau kurang selesa kerana solekan dan baju yang dikenakan tidak sesuai. Dan, disebabkan hal tersebut beliau malas mahu meneruskan penggambaran seperti yang dijanjikan.

Nampaknya, episod kali ini macam sedikit kontroversi je kan? Kalau nak tahu apa lagi yang Sajat marahkan janganlepaskan peluang untuk menonton Nur Sajat Rated Xtra hanya di tonton!

 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Thu, 19 Jul 2018

Kiriman Bunga Tak Bermakna Bercinta

Hal ini turut diakui sendiri oleh Ruhainies namun pelakon Hello, Mr Perfect! ini menegaskan hubungan mereka hanya sekadar kawan. Dengar tu, Ruhainies masih single ya!

Hiburan Tue, 23 Jan 2018

JONGHYUN IS ‘SHININ’ IN POSTHUMOUS ALBUM ‘POET | ARTIST’

The last album by SHINee’s Jonghyun has been revealed and ‘Shinin’ MV is out today! Click in to view more info!

Hiburan Wed, 23 Jan 2019
Hiburan Tue, 3 Jul 2018

Shuk Bakal Buka Pusat Asuhan Kanak-Kanak

Mengakui rezekinya juga semakin bertambah sejak mendirikan rumahtangga tiga tahun yang lalu, Shuk percaya bahawa rezekinya itu datang daripada Isteri dan juga anaknya

Hiburan Wed, 4 Dec 2019
Events Mon, 4 Nov 2019

Along Cham Kesal Dilarang Lalu Red Carpet Ketika #ASK2019

Tapi Along tampak segak seperti Wak Doyok kan?

Hiburan Wed, 18 Jul 2018

Huawei Nova 3 Dan Nova 3i Diumumkan Secara Rasmi, Hadir Bersama Rekaan Premium Dengan 4 Kamera

Huawei baru sahaja melancarkan dua peranti baru dalam siri Huawei Nova untuk pasaran China. Huawei Nova 3 dan Nova 3i, kedua-duanya adalah merupakan peranti kelas pertengahan yang hadir dengan reka bentuk moden dan premium. Huawei Nova 3 adalah model […]

Hiburan Sun, 19 May 2019

Shima Anuar Tayang Bilik Bakal Anak , Cantik Kan?

Beruntung Sophea & bakal adiknya nanti!

Hiburan Thu, 16 Aug 2018

Beto Kusyairy Tak Anggap Dirinya Pelakon Komersial

Ini kerana dalam dunia ini, ada macam- macam watak yang wujud. Baik atau hitam sesuatu watak itu, saya tak mampu untuk spesifik. Macam-macam ragam di dunia ini yang perlu kita faham dan teroka.

Hiburan Mon, 11 Mar 2019

| Live TV