Featured By: Maya Basir January 12, 2023 @ 8:14pm

Kerispatih & Sammy Simorangkir Bakal Cipta Memori Indah Pada 24 Februari Ini!

Kumpulan terkenal dari negara Indonesia, Kerispatih dan bekas vokalis mereka, Sammy Simorangkir bakal menghiburkan peminat di Zepp Kuala Lumpur pada 24 Februari ini.

Konsert yang berjudul Moments of Kerispatih with Sammy Simorangkir ini dibawakan khas oleh tiga penganjur iaitu 4ward, Tiger Wong Entertainment dan MHT Live.

Selaku Ketua Pegawai Eksekutif 4ward, Nashrul Nasih memberitahu penganjuran konsert dengan produksi dari Indonesia ini merupakan satu permulaan untuk lebih banyak kerjasama pada masa depan.

Sementara itu, penganjur bersama, Tiger Wong Entertainment melahirkan rasa sangat berbesar hati membawakan Moments of Kerispatih with Sammy Simorangkir kepada peminat di Malaysia.

Menurut Kerispatih dan Sammy, mereka sudah tidak sabar untuk menghiburkan peminat di Malaysia dan berharap agar konsert ini menjadi sebuah konsert yang Tidak Akan Lekang Oleh Waktu.

“Jujurnya, kami sudah lama menanti kesempatan untuk kembali menyapa penggemar di Malaysia. Kangenlah pasti, apalagi penggemar di Malaysia adalah antara pendukung
terbesar kami.

“Mengambil semangat judul konsert ini, kami sangat ingin berbagi nostalgia dan momen
terbaik kepada semua. Akan ada belasan lagu yang dipersembahkan nanti.

“Ia pasti akan menjadi pertemuan perdana di tahun 2023 yang manis untuk dikenang dan
diharap akan membuka lebih banyak pintu kami beraksi di sini pada masa akan datang,” ujar
Kerispatih.

Tiket tiket konsert Moments of Kerispatih with Sammy Simorangkir mula dijual pada harga RM255 (Cat 1- Festival: free standing), RM355 (Cat 2: VIP upper deck-premium seat), RM305 (Cat 3: VIP upper deck – normal seat) dan RM4,800 (VIP box).

Para peminat boleh mendapatkan tiket mulai 13 Januari ini bermula jam 5 petang. Segala maklumat terkini boleh didapatkan di laman sosial Instagram iaitu @momentsof.music.

Semua pembelian tiket boleh dilakukan melalui atas talian di laman sesawang https://momentsofkerispatih.com/

 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Featured Tue, 14 Apr 2020
Featured Mon, 4 Oct 2021
Trending Tue, 3 Apr 2018

Jom Bayar Saman, JPJ Tawar Diskaun 70% Sepanjang April

Pengguna jalan raya yang ingin mendapatkan diskaun berkenaan perlu hadir ke kaunter JPJ untuk membayar saman atau kompaun terbabit

LIFESTYLE Tue, 12 Jun 2018

Raya Macam VIP Di tonton Sehingga 30 Jun

Pengarah tonton, Pelesenan & Pembarangan, Rangkaian Televisyen, Media Prima Berhad, Airin Zainul memaklumkan usaha ini merupakan transformasi baharu yang terbaik tahun ini dari Tonton.

Trending Tue, 27 Oct 2020
Trending Wed, 12 Dec 2018

Youtube Malaysia Rewind Video Terhangat Sepanjang 2018

Nak tahu antara video paling trending sepanjang 2018?

Trending Thu, 26 May 2022

Ratu Elizabeth Cari ‘Bibik’, Dibayar RM43 Sejam

Ratu Elizabeth mengiklankan kerja kosong untuk mencari pembantu rumah.

Hiburan Thu, 16 Aug 2018

Komen Negatif Netizen Macam Hiburan, Nabila Huda Tak Ambil Hati

Saya pakai scarf sebab malas nak menghias rambut.Saya pun jarang pergi majlis fesyen kecuali atas jemputan rakan rakan. Kalau ikutkan saya lebih suka duduk rumah sahaja.

| Live TV