Hiburan By: Salma Syahbuddin April 23, 2018 @ 7:58am

Kesian Anggun! Lagu Duet Bersama Fazura Dikecam Teruk

Sebelum ini beliau pernah dikutuk hebat apabila menyanyikan lagu Hancur Aku bersama Kumpulan Estranged. Namun, bagi Fazura, beliau tidak peduli jika dikutuk atau dikritik oleh netizen. Kerana baginya itu adalah minat yang patut diteruskan. Dan sebarang kesilapan yang berlaku, beliau akan perbetulkan dari semasa ke semasa. 

Terbaru, Fazura sekali lagi melebarkan sayapnya dalam bidang tersebut dan telah berkolaborasi bersama penyanyi Indonesia bertaraf antarabangsa, Anggun menerusi lagu terbaru mereka berjudul The Good Is Back.

Namun, lagu tersebut juga turut menerima kritikan daripada peminat Malaysia dan Indonesia kerana ramai yang mengatakan Fazura tidak menyanyikan lagu tersebut dengan baik dan secara tidak langsung dilabel sebagai tidak boleh menyanyi.

Tetapi, jika didengar semula nyanyian Fazura menerusi lagu The Good Is Back ini, nyanyian beliau tidaklah seteruk yang mereka sangkakan. Cuma, jika dibandingkan suara beliau dan Anggun mungkin ton suara Fazura agak sedikit kecil dan halus jika dibandingkan dengan Anggun yang memiliki ton suara yang agak besar dan padat. Apapun, tepuk dada, tanya selera okay!

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Tue, 4 Sep 2018

Biar Betul Jihan Muse Caras Janna Nick?

Jihan Muse sebagai rakan pengacara Ajak, pastinya Jihan mampu mencuri perhatian penonton dengan lawak dan sikapnya yang kelakar.

Hiburan Sun, 10 Jun 2018

Terserahlah…Janna Nick Tak Kisah Dah

Saya tahu tidak semua boleh menerima cara saya, namun terserah kepada penilaian mereka…Saya tidak melatah.

Hiburan Tue, 30 Apr 2019

Alhamdulillah! Pengarah Terkenal Dengan Drama Dan Kontroversi Sah Peluk Islam

“Saya tidak mahu perkara ini diperbesarkan kerana ianya antara saya dan Allah”,tambahnya lagi.

Hiburan Mon, 13 May 2019

Anita Baharom Sahkan Hidap SLE

Anita terus terbaring lemah selama dua minggu sehingga terpaksa dicampung suami untuk bergerak ke mana-mana kerana tubuhnya ‘lumpuh’ sepenuhnya.

Hiburan Wed, 21 Aug 2019

Sebelum Peluk Islam, Adam Corrie Mengaku Dirinya…

Sebelum memeluk Islam, Adam Corrie mengaku dirinya…

Hiburan Tue, 23 Jan 2018

Haqiem Rusli Menangis Depan Peminat

Penyanyi ini dikatakan menangis sewaktu mendendangkan salah sebuah lagu dari albumnya di majlis showcase baru-baru ini

Hiburan Tue, 28 May 2019
Hiburan Tue, 26 Feb 2019

Bakal Bawa Lagu Asli, Ella Janji Persembahan Luar Biasa Di Konsert Unplugged Bulan Depan!

Persiapan sudah 50% siap. Korang dah dapatkan tiket ke belum? Jumpa di Istana Budaya nanti jom!

Hiburan Sun, 31 Dec 2017

大马资深演员傅志坚癌症病逝

大马资深演员傅志坚(坚叔)12月31日因癌症去世,享年59岁。

Hiburan Sun, 3 Mar 2019

‘Henti Bandingkan Dengan Neelofa’- Hawa Rizwana Mula Rimas?

Ada yang cakap Hawa try so hard nak jadi macam Neelofa?

| Live TV