Hiburan By: Salma Syahbuddin April 23, 2018 @ 7:58am

Kesian Anggun! Lagu Duet Bersama Fazura Dikecam Teruk

Sebelum ini beliau pernah dikutuk hebat apabila menyanyikan lagu Hancur Aku bersama Kumpulan Estranged. Namun, bagi Fazura, beliau tidak peduli jika dikutuk atau dikritik oleh netizen. Kerana baginya itu adalah minat yang patut diteruskan. Dan sebarang kesilapan yang berlaku, beliau akan perbetulkan dari semasa ke semasa. 

Terbaru, Fazura sekali lagi melebarkan sayapnya dalam bidang tersebut dan telah berkolaborasi bersama penyanyi Indonesia bertaraf antarabangsa, Anggun menerusi lagu terbaru mereka berjudul The Good Is Back.

Namun, lagu tersebut juga turut menerima kritikan daripada peminat Malaysia dan Indonesia kerana ramai yang mengatakan Fazura tidak menyanyikan lagu tersebut dengan baik dan secara tidak langsung dilabel sebagai tidak boleh menyanyi.

Tetapi, jika didengar semula nyanyian Fazura menerusi lagu The Good Is Back ini, nyanyian beliau tidaklah seteruk yang mereka sangkakan. Cuma, jika dibandingkan suara beliau dan Anggun mungkin ton suara Fazura agak sedikit kecil dan halus jika dibandingkan dengan Anggun yang memiliki ton suara yang agak besar dan padat. Apapun, tepuk dada, tanya selera okay!

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Wed, 15 Jan 2020
Hiburan Thu, 4 Apr 2019
Hiburan Wed, 13 Mar 2019

Giliran Amani, Que Haidar ‘Sekolahkan’ Produser Terkenal

Itu lebih penting. Kalau tidak berdedikasi, pelakon itu mungkin hanya akan bertahan selama beberapa bulan dan kemudian, hilang!

Hiburan Tue, 7 Jan 2020

It’s The End For X1; All Agencies Agree On Disbandment

They started as the most anticipated rookie group of the year, but they met the end only after 5 months of debut.

Hiburan Mon, 11 Mar 2019

Liyana Jasmay Kembali Dalam Drama Cikgu, Papa Kirim Salam

Buat para peminat LJ yang merindui lakonannya, Liyana Jasmay kini kembali dalam Drama Cikgu, Papa Kirim Salam di slot Dahlia TV3.

Hiburan Tue, 16 Oct 2018

Gagal Gugur Tuduhan, Farid Kamil Dibicara Bermula 27 November

Jabatan Peguam Negara menolak representasi pelakon dan pengarah Datuk Farid Kamil Zahari, 37, untuk menggugurkan lima pertuduhan jenayah yang dihadapinya. Timbalan Pendakwa Raya, Mohamad Firdaous Mohamed Idris memaklumkan perkara itu semasa sebutan kes di hadapan […]

Fab Foodies! Sat, 11 May 2019

An All-in-1 Mummy’s Day Stop at Banyan Tree Kuala Lumpur

Start with a delicious high tea session, move on to a lovely day at the spa and then end it all with a hearty delicious meal.

Hiburan Tue, 14 Nov 2017

LAYAK KE, ALTIMET?

Ramai pihak yang cuba mempertikaikan keputusan juri pada pemilihan lagu AJL32 kali ini.

Hiburan Thu, 1 Aug 2019
Hiburan Sat, 26 Oct 2019

Tiada Niat Sorok Tunang…

Amboi…dalam diam ya.

| Live TV