Hiburan By: Salma Syahbuddin February 26, 2018 @ 3:41am

Kilafairy dilabel Penari Tiang? Bikin Orang Ramai Naik Ghairah

Seksi kerana bibirnya dan bentuk badannya, tidak hairanlah sekiranya beliau dilabel sebagai Angelina Jolie Malaysia. Namun, kebelakangan ini seperti sudah ramai netizen yang memperkatakan tentang beliau berkenaan dengan penampilan Kila dalam muzik videonya Put The Word In.

Sejak muzik video tersebut dilancarkan pada 16 Februari yang lepas, ianya semakin mendapat perhatian dan jumlah tontonan yang ramai disebabkan dalam muzik video ini sahaja, terdapat kemunculan beberapa selebriti popular Malaysia. Bukan itu sahaja, lagu ini juga turut mendapat sambutan kerana ia merupakan lagu duet Kilafairy bersama artis antarabangsa seperti Sean Kingston dan Dj Aku Ash.

Muzik video yang dianggap fresh dan swag ini bukan sahaja menarik sesetengah perhatian netizen malah, ada juga yang turut mengecam beliau kerana penampilannya yang dilabel sebagai Penari Tiang sekaligus ada yang menjadikan beliau sebagai simbol seks kerana bentuk tubuhnya itu.

 

Namun, bagi Kila tarian yang cuba ditampilkan dalam muzik video ini disifatkannya sebagai tarian yang lain daripada yang lain. Well, Good job Kilafairy!

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Events Thu, 13 Dec 2018

邓智彰黑发做到白发!12张贺岁专辑成集体回忆

大马贺岁歌曲金牌制作人邓智彰自嘲黑发做到白发,连续12张贺岁专辑成集体回忆。

Hiburan Thu, 28 Mar 2019

‘Jadi Penyanyi? Tak Kot…’- Radin Selesa Kerja Dalam Konti

Selalunya kalau penyampai radio bila bercakap suara pun dah sedap, kalau menyanyi mesti okay juga kan?

Hiburan Mon, 20 Aug 2018

Gigi Hadid Tolak Lamaran Kekasih?

Menariknya, Zayn dikatakan bercadang untuk berkahwin dalam suasana tertutup dan tidak menjemput tetamu pada hari bahagianya nanti. Errr…macam mana tu?

Hiburan Thu, 28 Nov 2019
Hiburan Wed, 2 May 2018

Diva AA Teringin Jadi Senator

Kalau tengok dia satu-satunya artis yang terpilih menjadi senator, saya tidak tahu proses dia macam mana tapi saya ada impian untuk sampai ke tahap itu…

Hiburan Wed, 4 Sep 2019
Hiburan Thu, 5 Apr 2018

Panas! Pelakon Terkenal Ini Bercinta Dengan Kaum Sejenis?

Isu LGBT (Lesbian, Gay, Bisexsual, and Transgender) bukanlah sesuatu isu yang baru di negara kita. Meskipun isu ini agak sensitif, namun masih ada yang terlibat dengan gejala ini

Contest Thu, 8 Aug 2019
Events Sun, 3 Mar 2019

李幸倪终于回马开唱!星途艰辛爸爸很自责

李幸倪终于回马开唱!出道10年星途艰辛,让爸爸很自责是否给女儿选错了路~

Hiburan Fri, 7 Feb 2020

Betul Ke Kamal Adli Dan Hannah Delisha Kena Kahwin ‘Paksa’ ?

Tengok gambar pun dah sweet, inikan pulak cerita dia!

| Live TV